• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Zdravím, pomáhám kamarádce s tím, že mi do skupiny kde spravuju v jednom kuse šíří virus. Když s mojí pomocí odstranila všechny aplikace, nepomohlo to. Jinak kamarádka si například není schopná pamatovat jiný než triviální hesla typu Jarmilka1989 a podobně, což značně komplikuje situaci. Napadá mě aby si buďto naisntalovala právě malwarebytes (je možný že by tam mohla mít keylogger), připadně mohl by bejt rpoblém ještě někde jinde?
    WXP_X
    WXP_X --- ---
    Ahoj!

    Ve spolupráci s Českou televizí rozjíždíme projekt Generation What. Navazujeme na stejnojmenný francouzský projekt, který zkoumal životní styl lidí 18-34.
    Pro Radiožurnál budu k tomu projektu natáčet 7 příběhů o lidech z této generace (18-34) - jeden z dílů budeme věnovat závislosti na internetu, potažmo chytrém telefonu.

    Sháním proto někoho kdo:
    - ani nenosí hodinky, protože se přece může podívat na telefon
    - i přímo na zastávce zjišťuje příjezd tramvaje z chytrého telefonu a ne z jízdního řádu
    - při každé volné chvíli vytáhne chytrý telefon, aby si s někým psal/hrál hry atd.
    - ideálně věk 18-25, bydlící v Praze

    Takovému člověku na den chytrý telefon sebereme a budeme natáčet, jak si bez něj poradí.
    Napište mi prosím, jestli jste takto závislí a byli byste ochotní se mnou natáčet.

    Výsledkem bude cca 4 minutový příspěvek odvysílaný na Radiožurnálu a zároveň krátké promo video na facebookovém profilu Českého Rozhlasu a Radiožurnálu.

    Natáčelo by se po 29.3. (a pak dle domluvy), jeden den. Nijak bychom nenarušili ničí denní plán atd., kompletně se přispzůsobíme...

    Dejte mi prosím vědět, jestli někdo bude mít zájem, samozřejmě rád zodpovím jakékoliv doplňující dotazy (i k projektu samotnému), a to na mailu vojtech.koval@rozhlas.cz nebo na Facebooku (Vojta Woody Koval) nebo zde do zpráv.

    Díky!
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    (asi ste s uz vsimli, ze ma nove emotikony / moznosti ako "lajknut" prispevok)
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    Pár rad jak se vyhnout Facebook kompresi
    Příručka marketéra: Odstraňte kompresi Facebooku - Tyinternety.cz
    http://www.tyinternety.cz/prirucka-marketera/prirucka-marketera-odstrante-kompresi-facebooku/
    WRATA
    WRATA --- ---
    VONBONBON: Co s tim kdo delal je ted uz irelevatni. Kazdopadne, lidi z pratel vyhazet, zapnout sms a location protect. Pokud jsi cirou nahodou mel stejny heslo i na emailovou adresu tak heslo zmenit, pridat mobil jako dalsi lvl ochrany a podivat se do filtru jestli nahodou dotycny nepresmerovava tvoje maily. Comp prohnat minimalne malwarebytes kvuli keyloggerum
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    zdravim. nejsem moc vasnivej fejsbukar. pripojim se jen jednou za cas kdyz se fakt nudim, ale dneska sem se zkousel pripojit a neslo to. moje jmeno bylo jiny nez sem tam mel, tak sem si nechal poslat novy heslo. pripojim se a v pratelich mam lidi ktery vubec nezmam. proste mi nekdo heknul ucet. tak sem si zmenil heslo a dal zruseni uctu. mam tam par fakt osobnich konvezaci, ktery porad zustali v historii. jenze jestli mi ten ucet do 14 dnu hacknou znova, tak se deaktivace prerusi ne? kdyz mi prisel z fejsbuku email s novym heslem, bylo tam, ze moje pozice je nekde v taiwanu:D. wtf?. myslite, ze mi nekdo ukrad ucet a by z nej mohli davat lajky lidem, nebo osobnostem, ktery si treba objedali 200 000 lajku a odebirani?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    SYNTAX_TERROR: joo tiez som uz poslal takto daky ten vyrezany obrazok :D co ma zarazilo, ze to funguje aj na eps a podobne formaty...
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Uz jsem jednou zmenil username url u sveho profilu ve tvaru "jmeno.prijmeni". Zmenil jsem od te doby prijmeni. Je mozne nekde nekoho kontaktovat, aby udelali vyjimku a zmenili mi url tak, aby se mi tam nezobrazovalo stare prijmeni?
    WRATA
    WRATA --- ---
    PETJULE: Je to obycejnej scam kterej netem cestuje roky. Rozhodne ti zle byt nemusi
    PHARAO
    PHARAO --- ---
    ahoj, jde nejak nastavit aby se mi zobrazovaly vsechny prispevky od vybranych uzivatelu? aby mi neunikly? btw proc vzdycky, kdyz dam v prohlizeci refresh, zobrazi se mi na fb dalsi a dalsi prispevky pri kazdym refresh a tyto prispevky nejsou chronologicky razeny? to je schvalne? demence? dik!
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    PREVIT: to je celkem smutný, jak rychle tyhle krysy delaj svoji praci...
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    Facebook mi právě hodil hlášku:

    "Server found your reques confusing..."

    Měl by si zvykat.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    WE_RUN
    WE_RUN --- ---
    HADIAK: :)) Ok, předám informaci, že si musí ty příspěvky změnit jednotlivě. Snad si s tím ta osoba poradí. Díky za info
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    WE_RUN: tak ked maju public visibility, tak ano, treba to zmenit.
    WE_RUN
    WE_RUN --- ---
    HADIAK: A to se změní jak? Musim u jednotlivejch příspěvků takhle zpětně? Vůbec nevim, co s tim. Nový se tam neobjevujou, ale ty starší (cca dva měsíce a dál ano) statusy, fotky a další hovna prostě pořád ......Myslim, že je to jenom na Timelinu....ostatní alba a informace tohle nedělají.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    WE_RUN: tie co sa davali? a tie to maju nastavene tiez, alebo az nove? bo ked si teraz zmenim "viditelnost" tak sa to samozrejme neaplikuje na stare posty. tie maju vlastnu "viditelnost".
    WE_RUN
    WE_RUN --- ---
    Ahoj, potřebuju radu prosím...... nesetkal jste se někdo s tím, že ačkoliv jste si zablokovali na všech možných místech, že chcete, aby příspěvky viděli jen přátelé (resp. přátelé kromě známých), tak stejně to k ničemu není. Veškerý informace, který se dávali na Timeline se ukazujou normálně komukoliv kdo se koukne. Nevíte někdo, co s tím?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam