• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    LALINA
    LALINA --- ---
    ROUMEN: aha...takže takhle...strach...
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    LALINA: Je lepsi se unavit a prestat se zajimat, nez jednoho dne nekoho zacit zajimat a otevrit panum v cernych oblecich s tmavymi brylemi a byt jimi unaven :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ROUMEN: hihi, tak tohle není můj případ, já jsem tady zezačátku byla občas kritizovaná za to, že tu šířím hoaxy. Hele, ono se sice dá zamlžovat a zamlžit kdeco, ale vposledku se dá i vysledovat, co se fakt děje a co ne.
    Problém je, že když už to je videt, bejvá pozde. A taky to, že někdy se mlžičům daří hodně lidí unavit a otupit, takže se postupně přesátávají o jakékoli poplašné zprávy zajímat..
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    LALINA: "... že i tenhle nevýznamný klub bude přítahovat ty, proti kterým by se slušní a svobodní lidi měli bránit?"

Tyhle nadnarodni ekonomicke subjekty podobne kluby sami zakladaji, aby pripadne informace ktere o jejich pravych zajmech proniknou na verejnost hned v samem zacatku odchytili, zesmesnili a prohlasili za hoax :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    není pravda, že i tenhle nevýznamný klub bude přítahovat ty, proti kterým by se slušní a svobodní lidi měli bránit?
    A ti že tu budou všechno zesměšňovat a zlehčovat?
    Ale já netrpím naleštěným egem, takže klidně budu radši zesměšněná, než abych toho měla nechat a mlčet .-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    AXTHEB: proč? chceš mít klid, nebo jsi ekonomicky závislej na výrobě košér umělohmotnýho jídla? ;-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LALINA: Ja myslim ze je to komplet cele nesmysl.
    LALINA
    LALINA --- ---
    ROUMEN: haha
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    LALINA: Mimo zakon bude ten malopestitel uz v okamziku kdy jeho produkty budou zdravejsi nez povoluje kodex a ty budes mimo zakon uz v okamziku kdy te napadne ta hrisna myslenka odmitat kodexem schvalene potraviny a zatouzis po tech ktere kodexu neodpovidaji, takze ani nebudes muset nakoupit abys byla potrestana :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ROUMEN: jinak, pokud jsem dobře četla aspon uvod, tak iniciátoři kodexu jsou už dávno mrtví:-) ale to neva, behem let se vcelku prospešné věci stalo monstrum, do kterýho nikdo nevidí a o to je nebezpečnější...
    LALINA
    LALINA --- ---
    no je mi jasný, že takhle to asi funguje, že tu jsou zájmy...

a nám zájem?
    Můj zájem?
    Budu si moct koupit od malopěstitele biozeleninu nebo maso, ve kterém nebudou "předepsaná" antibiotika, nebo se já i ten pěstitel ocitneme mimo zákon??? Občani druhý kategorie, mimo zákon, na odstřel kdykoli...
    co s tím?

přečetla jsem dost knížek zabejvajících se budoucností, a dívám se kolem sebe..takže jsem nakloněna věřit, že tohle nás opravdu čeká, pokud se podvolíme.
    A pokud ne, nastane boj... civilizace jak ji známe, půjde do kytek...
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    LALINA: Samozrejme ze je to hoax, nese to vsechny jeho stopy.
    Vsichni kdo z kodexu maji finacni profit (at uz primo ci neprimo) budou podobne clanky vzdy zlehcovat a nazyvat je hoaxem. Nakonec sledovanim stop kdo provozuje servery a vlastni domeny zabyvajici se hoaxy, jejich shromazdovanim a popisem lze snadno zjistit ekonomicke zavislosti na iniciatorech kodexu :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    je tohle hoax nebo není?

je to (bohužel) tak předvídatelné, až je to uvěřitelné, ale.....neověřovala jsem to.

http://www.protiprudu.info/stop_kodexu.html
    LALINA
    LALINA --- ---
    :-))) ale bude citovaná.. a dokladovatelná...
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    LALINA: To ano a jistě to bude upřímná odpověď ;-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    JENIIK: mno, ale odpovědět nějak by na ně mel, ne?
    LALINA
    LALINA --- ---
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    LALINA: myslím, že nějaký dotazy mu budou úplně u prd... jedno.
    LALINA
    LALINA --- ---
    JENIIK: tak co s ním uděláme?

má smysl ho trochu potrápit dotazama, co zamýšlí s Malostranským hřbitovem? ;-)
    petr.durica@cityofprague.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam