• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    OBRANA OBČANA - BRAŇTE SE, NIKDO TO ZA VÁS NEUDĚLÁ
    "Lidé, ochotní vzdát se svých práv a svobod pro dočasný pocit bezpečí, nezasluhují ani jedno a o obojí přijdou".
    Klub pro všemožné obranné aktivity lidí - občanů. Stát, obchodníci, soukromníci, firmy, lobby a další „mocní“ vymýšlejí věci, které nám někdy nevyhovují, často dokonce škodí.
    Lidi cítí potřebu se bránit a snaží se mezi sebou organizovat odpor a obranu.
    V tomto klubu by se obranné aktivity všeho druhu měly soustředit na jedno místo, aby zde člověk mohl jednak získat pro svoji aktivitu přívržence a nebo se dozvědět o tom, co kde se děje, eventuelně se do obrany zapojit.
    Na nástěnku házejte linky a info o obranných aktivitách
    (vezměte v potaz, že příspěvky a aktivity nemusí nutně souhlasit se soukromým názorem majitelky klubu)

HOAX FORUM - proti šíření nepravdivých a poplašných zpráv - aneb: NEŽ ZAČNETE PLAŠIT :-]]]
    OCHRANA PŘÍRODY
    [ NOZ - Nový občanský zákoník z. č. 89/2012 Sb. - teorie, praxe a diskuse k témuž ]
    nejbližší pr(á)vní pomoc na nyxu: [ Právní poradna na NYXu - aneb právnická první pomoc ]
    [ Obří ACTA" - Transatlantická obchodní a investiční dohoda (TTIP) ]
    Občanská společnost
    Píšeme zákonodárcům..NAŠI POLITICI
    !!! Linky na nejrůznější aktivity najdete na nástěnce klubu !!!
    PÍŠEME POSLANCŮM NA SERVER "NAPISTEJIM"
    SERVER S PETICEMI
    WIKILEAKS CZ
    DEKLARACE SVOBODNÉHO KYBERPROSTORU

rozbalit záhlaví
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    LALINA: "... že i tenhle nevýznamný klub bude přítahovat ty, proti kterým by se slušní a svobodní lidi měli bránit?"

Tyhle nadnarodni ekonomicke subjekty podobne kluby sami zakladaji, aby pripadne informace ktere o jejich pravych zajmech proniknou na verejnost hned v samem zacatku odchytili, zesmesnili a prohlasili za hoax :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    není pravda, že i tenhle nevýznamný klub bude přítahovat ty, proti kterým by se slušní a svobodní lidi měli bránit?
    A ti že tu budou všechno zesměšňovat a zlehčovat?
    Ale já netrpím naleštěným egem, takže klidně budu radši zesměšněná, než abych toho měla nechat a mlčet .-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    AXTHEB: proč? chceš mít klid, nebo jsi ekonomicky závislej na výrobě košér umělohmotnýho jídla? ;-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LALINA: Ja myslim ze je to komplet cele nesmysl.
    LALINA
    LALINA --- ---
    ROUMEN: haha
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    LALINA: Mimo zakon bude ten malopestitel uz v okamziku kdy jeho produkty budou zdravejsi nez povoluje kodex a ty budes mimo zakon uz v okamziku kdy te napadne ta hrisna myslenka odmitat kodexem schvalene potraviny a zatouzis po tech ktere kodexu neodpovidaji, takze ani nebudes muset nakoupit abys byla potrestana :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ROUMEN: jinak, pokud jsem dobře četla aspon uvod, tak iniciátoři kodexu jsou už dávno mrtví:-) ale to neva, behem let se vcelku prospešné věci stalo monstrum, do kterýho nikdo nevidí a o to je nebezpečnější...
    LALINA
    LALINA --- ---
    no je mi jasný, že takhle to asi funguje, že tu jsou zájmy...

a nám zájem?
    Můj zájem?
    Budu si moct koupit od malopěstitele biozeleninu nebo maso, ve kterém nebudou "předepsaná" antibiotika, nebo se já i ten pěstitel ocitneme mimo zákon??? Občani druhý kategorie, mimo zákon, na odstřel kdykoli...
    co s tím?

přečetla jsem dost knížek zabejvajících se budoucností, a dívám se kolem sebe..takže jsem nakloněna věřit, že tohle nás opravdu čeká, pokud se podvolíme.
    A pokud ne, nastane boj... civilizace jak ji známe, půjde do kytek...
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    LALINA: Samozrejme ze je to hoax, nese to vsechny jeho stopy.
    Vsichni kdo z kodexu maji finacni profit (at uz primo ci neprimo) budou podobne clanky vzdy zlehcovat a nazyvat je hoaxem. Nakonec sledovanim stop kdo provozuje servery a vlastni domeny zabyvajici se hoaxy, jejich shromazdovanim a popisem lze snadno zjistit ekonomicke zavislosti na iniciatorech kodexu :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    je tohle hoax nebo není?

je to (bohužel) tak předvídatelné, až je to uvěřitelné, ale.....neověřovala jsem to.

http://www.protiprudu.info/stop_kodexu.html
    LALINA
    LALINA --- ---
    :-))) ale bude citovaná.. a dokladovatelná...
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    LALINA: To ano a jistě to bude upřímná odpověď ;-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    JENIIK: mno, ale odpovědět nějak by na ně mel, ne?
    LALINA
    LALINA --- ---
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    LALINA: myslím, že nějaký dotazy mu budou úplně u prd... jedno.
    LALINA
    LALINA --- ---
    JENIIK: tak co s ním uděláme?

má smysl ho trochu potrápit dotazama, co zamýšlí s Malostranským hřbitovem? ;-)
    petr.durica@cityofprague.cz
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    LALINA: pokud mám správné informace, tak je to právě on, kdo je žábou na prameni. Lidé kolem něj nejsou nijak extra provázaní s rusama...

A já nebudu raději nic říkat k tomu odkazu níže... ;-)

http://magistrat.praha-mesto.cz/Urad/Kontakty/Adresy-a-uredni-doba/area8525?path=aplikace&apl=telefon&case=detail&idos=1652&ido=5294&sh=1986441179
    LALINA
    LALINA --- ---
    JENIIK: když to je těžký, takovejch smrdů tu je v záloze tuna...nebude tuten, bude jinej... je to bída... jakto, že to jde?
    kdo to je, někdo na magistrátu? možná se ptám hloupě, ale nemám zrovna moc času "dohledávat"...... napomoz...

hlavne ale: co se s tím dá dělat? jak se bránit?
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    LALINA: spíš by měl konečně někdo zabít toho slovenskýho smrdečka, co jim to tu rozprodává.

Jméno si každý jistě dohledá. ;-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    včera jsem potkala známou a říkala, že když byla v rámci Dnu evropského dedictví na Malostranském hřbitově, říkali tam, že to vypadá, že pozemeky tam skupujou rusáci a nejspíš zmizne i Malostransky hřbitov.
    Víte o tom někdo něco bližšího?
    Už me ty rusáci se*ou fakt víc než hodně.
    asi za chvíli budu svolávat ozbrojenou domobranu:-//
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam