• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    CRUSHEER: svatá prostoto. On je skutečně tak inteligentní, jak vypadá (vypadá jako primitiv).
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    Do tohoto auditka se tahle autobiografie jiste tez hodi .)))
    http://robert-rosenberg.cz/clanek/moje-autobiografie/
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    A vubec je to elegán a fešák:

http://www.facebook.com/photo.php?pid=195585&id=128274693884036

A kam furt chodí na ty kravaty, to by mě fakt zajímalo - takhle je pro změnu ve vzoru policejní pásky "zákaz vstupu, hrozí nebezpečí".
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ECLECTICA: no, sdělení tedy věru je nepříčetné.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    GENTIANA: sdělení je prosté: platí tě stát? Pak bys měl dret hubu a krok nebo bys měl být odejit. Všichni lékaři, policisté, hasiči, učitelé, zdravotní sestry, ba dokonce i hajlzbáby na úřadech v Horní Dolní by totiž měli být loajální vůči vládě (a tedy vůči stávajícímu režimu). Hoch opět potvrdil svou nepříčetnost.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ECLECTICA: já se přiznávám, že jsem ten slovní guláš nepochopila. Nechtělo se mi googlovat zkratky a to, proti čemu vlastně hříme.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    SUCZKER: Jo! Háčko by trefil šlak. :D
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ECLECTICA: Ojoj, někdo má intelektu a argumentačních schopností na rozdávání ;) Skoda, ze si neublogne casteji... skoro mam chut zalozit si jen tak z pleziru nejakou okate levicove-marxistickou skupinu, kterou bych maval pred jeho ksichtikem jako cervenym hadrem pred volem ;) To by bylo poctenicko ;)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    A jejda, k tomu ještě střapčí ten blbeček od Břeclavi... no, až dorazím do hor k noťasu, tak se na to vrhnu:D
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SADAKO: že by se z Páti stal expert na trestní právo?
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Kristovanoho, Patník viděl Kajínka a neodopustil si velemocné ublognutí.
    http://pvogl.cz/573-jiri-kajinek-vrah-a-zabijak-nebo-hrdina-a-zlodej

Nezodpovězenou otázkou však nadále zůstává, kdo Jiří Kajínek je. Masový vrah, zabiják, nebo jen perfektní zloděj, který si zničil život tím, že se zapletl s nesprávnou partou.

Ať už je Jiří Kajínek kdokoli, ve filmovém podání působí jako charismatický člověk, který je odsouzen neprávem. Ačkoli má herec se skutečným Kájínkem společný snad jen vzhled, řekl bych, že pravda může být i ve filmu.

Kájínka je mi líto. Věřím mu a je to u mě hrdina. Jsem sice ovlivněný filmovým snímkem, nicméně stále vidím stovky vyšetřovacích chyb, věci nadpřirozené a neosvětlené. Nikdo je vysvětlit nedokázal, nikdo řádně a bez chyb neprokázal Kájínka za vinného (a ani nevinného) a já věřím, že se jedná o jednu velkou hru.
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    SADAKO: "áj em mič bjůkenen"
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    SADAKO: a někteří jsou i velmi, velmi hranatí (modří jistě vědí).
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ECLECTICA: To jako vazne neni vtip ??
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    L4MA: Vypadat jako pyča = být extravagantní? Aha.

Btw. by mě zajímalo, čím to je, že všichni tihle fashionisti jsou tak strašlivě šerední v ksichtě.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ECLECTICA: asi nejaci comment-boti :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam