• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISHUGERealitní kanceláře - zkusenosti, reference
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CITEKATUS: zubar musi mit vzdelani a dela neco co ty se rozhodne nenaucis, navic sluzby zubare musis vyuzivat pomerne casto a tak si rozmyslis ke komu chodit, kolikrat za zivot potrebujes realitku ? kdyz mas spatnou zkusenost des jinam ale to ti nemusi pomoct a aby si to zkousel vickrat tak k tomu nedojde.
    realitni makler muze bejt kazdej kokot, proto v tom oboru kokotu je hodne. neni potreba zadny specialni vzdelani, smlouvy makler stejne asi nepise sam, takze ani pravni, ani hypotecni.
    navic sluzba realitek je takovy povahy, ze je to pro me dost neakceptovatelny nasrani se tretiho subjektu do obchodniho vztahu dvou lidi. ten subjekt je tam zbytecnej a jen bere prachy, tim ze se tech subjektu nasralo na trh hodne lidi si muzou myslet ze to bez nich nejde, ale samozrejme je to nesmysl, bez zubare se neobejdes protoze zuby si sam nespravis, bez realitniho maklere se neobejdes jen kdyz ses linej nebo proto protoze realitky se nasraly do tohohle businesu a vsechny prilezitosti ke koupi ci prodeji (pronajmu) si uzurpujou a je dost tezky napriklad najit inzerat co neni od nich, zasirani inzerce nemovitosti hromadama inzeratu u kterejch to nekdy ani neni poznat vytvarej dojem ze jedine pres ne se da neco poridit (kdyz po zavolani na desatej inzerat opet zjistis ze je to dalsi blba realitka co jenom napsala fake inzerat).
    CITEKATUS
    CITEKATUS --- ---
    no mě osobně spíš trošku příjde,že spousta lidí kteří hodnotí realné zkušenosti nemá...avšak nechci soudit když nevím to je asi samozřejmé...ale je to stejné v každém oboru...někdo umí a někdo prostě neumí..když Vám jeden zubař udělá špatnou korunku nezavrhnete hned všechny zubaře jen prostě už k tomu co Vám tu korunku zkazil nezajdete...a s realitními makléři je to stejné...dejte spíš na známé koho Vám doporučí,spokojené známé...a je myslím jedno která realitka to je jde o makléře...samozřejmě větší společnost Vám pravděpodobně poslouží lepším právnickým a hypotéčním servisem....)))
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    MARWIN: dik, dobrej napad..

    nebudu vykradat,ale slusne poprosim;)) takze chvilku pockat..
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    MISHUGE: vykrast system z klubu hodnoceni obchodniku na nyxu: tzn abecedni seznam, a ke kazde realitce kopirovat prispevky s hodnocenim i s autorem (pripadne nejak zvyraznit kladne hodnocene)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    PLOMBDENTIST: oni ale autem jezdi skutecne skoro porad. ;]
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Spis varovat pred tema spatnejma .)
    FARIN
    FARIN --- ---
    MISHUGE: mozna by stacilo uvadet jen ty dobre az se nejaka najde :)
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    GREVE: pokusim se o to zitra,,,
    jeste vsak budu muset vymyslet system trideni RK,,pac kdyby to bylo jen na ty spatne a ty ostatni..tak nevim nevim,co by se tridilo;)))
    GREVE
    GREVE --- ---
    Prosím o zřízení nástěnky s hodnocením RK.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    No nevim, mela jsem zadany presny pozadavky co chci a volali mi a psali v 90 % s naprosto jinejma nabidkama. A to ze treba psali ze Letna a vylezla z toho Praha 4, nebo v lepsim pripade Delnicka, ani nezminovat .)

    S tou Tonzou asi teda nikdo nic nema, tak snad ok
    CITEKATUS
    CITEKATUS --- ---
    GREVE: to víš o byty je zájem...)))já teď například odmítla řešit jeden případ jelikož paní si představovala,že za svou chajdu dostane tolik co za vilu na vinohradech a nešlo jí vysvětlit,že je to za tu cenu absolutně neprodejné a ať se spojí s jiným makléřem,že já to prodávat nechci....taky se semnou hádala,že musím,že si mě zavoala....kokoti jsou na obou stranách barikády..)))))))
    GREVE
    GREVE --- ---
    Reloca - klasické neseriózní chování. V inzerátu je napsáno velkým červeným písmem:

    Tento inzerent si výslovně nepřeje být kontaktován zprostředkovateli. Respektujte prosím jeho rozhodnutí a kontaktujte ho pouze pokud jste koncoví zájemci!
    - pan Tesařík z Relocy však přesto volá a ještě se se mnou hádá, že na to má právo.
    GREVE
    GREVE --- ---
    CITEKATUS: Ne, není dislektik, to by se poznalo jinak.
    U tebe to je ještě složitější, ale to tu nebudeme rozebírat.
    CITEKATUS
    CITEKATUS --- ---
    GREVE: třeba je jen dislektik....trošku se ho zastávám já třeba odmaturovala z jazyka Českého za 2, a celkově za 10(což není tak zlé myslím) a píšu mnohdy jako absolutní meggregor....a pokud si ten mail tak 3 nepřečtu tak si těch chyb prostě nevšimnu..)))
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Nejake reference na Tonza reality?
    SIGY
    SIGY --- ---
    KAZIK&MARTIN_531: Si to neberte osobně... náplava je všude, nejenom v Praze. Všude se lidi šoupaj z měst ven a z venkova do měst...
    MEG: Jasně, díky. Omlouvám se za stupidní otázku.
    MEG
    MEG --- ---
    SIGY: ano. zahranicni firma bude hledat pronajem sluzebniho bytu v miste ceske pobocky pro sve pracovniky, kteri budou prilezitostne dojizdet na vypomoc nebo skoleni.
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    KAZIK: normání pražák :)
    KAZIK
    KAZIK --- ---
    SIGY: seš debil že.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam