První dojem, naprosot úžasný. Čtvrtek - Perfektní jednání, parádní byt. Ruka v rukávu, jak se říká, složená záloha s tím, že mi budou volat v pondělí ohledně prohlídky. V pondělí nic. V úterý mi nikdo nebral telefon. Když jsem se konečně dovolala na jedno číslo, má realitní makléřka údajně právě telefonuje. Po tom, co jsem visela na telefonu asi 3 minuty: "Zavolejte za 5 minut." Volám za 5 minut, nic. Nakonec jsem se jí konečně dovolala, omlouvala se, že řešila něco důležitého a že majitel je nyní časově zaneprázdněný a že se sám ozve. Uklidňovala mě, že o byt nemusím mít strach, že mám uhrazenou blokaci. Já už si samozřejmě doma balila krabice s tím, že se o víkendu stěhuji. Slíbil.a, že ještě večer dá zprávu, jak to vypadá. Nic. Další den jí volám, nic. To už jsem začla být fakt naštvaná. To byl čtvrtek. V sobotu jsem se měla stěhovat. V pátek jí volám opět. Zvedla mi to a opět se hrozně omlouvala, že neví, co má majitel za problém, ale že jí má volat hned příští týden v pondělí. Takže jsem si začala opět vybalovat a čekala, co bude. V pondělí nic. Volám v úterý nic. V úterý odpoledne mi to zvedne s tím, že mi chtěla volat, ale nějak se k tomu nedostala, že majitel bude byt prodávat. Mít ji v tu chvíli před sebou, asi bych ji dobila jako koně s prominutím. Tím to ovšem neskončilo. Začalo druhé kolo ohledně vrácení zaplacené zálohy. Opět mi nikdo nebral telefon. Dnes jsem se konečně dovolala na pevnou linku a chytla už hysterický záchvat. Hned na to mi volal nějaký chlap údajně z reklamačního oddělení, že se můžu pro peníze stavit kdykoliv do sedmi večer v jejich pobočce. Opravdu, tahle realitka už nikdy. Tak laxní přístup jsem ještě nezažila...