Celkem mě vytáčí suverenita některých makléřů.
Nedávno mi volala ženská, jestli stále platí má nabídka na nemovitost. Kolik za to chci, jaké sídliště, jestli osobní vlastnictví. Suveréní v telefonu, tak jsem ji usekl, jako jestli má zájem, či co. Paní že ano, že se večer staví. Bo se neptala na patro, na konkrétní věci, čekal jsem RK. Potvrzeno večer, došly dvě mařky s foťákem, že nafotí, že byt je krásný, že mají žhavou zájemkyni, do týdne prý prodám.
Hnedka zapisovaly údaje od bytu, já si zatím vyžádal smlouvu pro pobavení. Exkluzivka, při problémech rozhodčí doložka, cena jen za byt, provizi si prý oni dopíšou samy na stránkách, že to nemám řešit.
Tak jsem paní uzemnil s tím, že smlouvu bych rád dal právníkovi. Paní, že netřeba, že se to dá upravit, jakože přeškrtnout některé body. Ale že se diví, že jsou na trhu 16 let bez problémů. že má i jeden byt o řadu níž a že ho kjlidně oné zákaznici prodá, prej jí je jedno, jaký byt střelí, že provizi má stejně stejnou. Já teda ještě navrh, at dáme neexlusivku na 14 dní, když je ta zákaznice tak jistá na můj byt, nebo at jí to nabídne zatím bez smlouvy. paní že v žádném případě, že bez smlouvy nic neřeší. tak jsem je vypoklonkoval, že se případně ozvu, až mi právník dá zpět smlouvu. nicméně na ně kašlu, takový styl jsem ještě nezažil.