• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISHUGERealitní kanceláře - zkusenosti, reference
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KASUMI: ja bych urco nikomu nic nepodepisoval, vedi ze je velka konkurence, tak bych to hral tim smerem, ze pokavad sou gut realitka, tak prece nepotrebujou exkluzivku a prodaj to i bez ni :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    prodavame byt a porad nas prudi nejake RK

    rikaji, ze za to nic nechteji a at je nechame ten byt inzerovat
    je v tom nejaky hacek?
    budou chtit treba podpis, ze dostanou provizi, kdyz sezenou klienta? nebo neco jineho?

    chapu, ze kupujici bude muset zaplatit provizi apod..
    ale kdyz nic nepodepiseme, asi nam nehrozi, ze by nas zavazli nejakou exkluzivitou, ne?
    FAITHLESS
    FAITHLESS --- ---
    GREVE: Jake jsou triky realitek se smenkama? Ja jsem podepsal RK Sting smenku jakozto cast rezervacniho poplatku. Ve smlouve bylo uvedeno za jakych podminek mi bude vracena. Pri podepsani kupni smlouvy mi ji vratili, den pred dobou splatnosti. Mam se jeste dodatecne neceho bat?
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    BRUKEV: Já bych rozhodčí doložku nepodepsala nikdy nikde nikomu. Oni to většinou z té smlouvy vyhodí, když dáš dostatečně pevně a jasně najevo, že s tímhle to prostě nepodepíšeš.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GEEK: A jo :)
    GEEK
    GEEK --- ---
    jinak abych ty realitky jen nekritizoval, tak velmi doporucuju www.forlifereality.cz (predevsim pana zusku). kupovali jsme pres ne domek. velmi ochotne a trpelive jednani. ve smlouvach zadny smecka, navic jsou ochotni smlouvy upravovat. treba jsme meli v rezervacni smlouve i bod, ze kdyz neziskame hypoteku, tak nepropada rezervacni poplatek.
    GEEK
    GEEK --- ---
    BRUKEV: v 12:50:57 4.11.2010 jsi napsal "báli by jste se toho" misto "byste". tot ten velky problem...
    GEEK
    GEEK --- ---
    mne to prijde proste neseriozni, kdyz si tam nekdo tyhle dolozky cpe. mexx reality jsou dost velky a vzhledem k tomu, ze maj (nebo meli) spojitost s rodinou kocku (nebo kocek?), proste tech kolotocaru, tak jsou pro me podezrely.
    GREVE
    GREVE --- ---
    BRUKEV: Máš otázku?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GREVE
    GREVE --- ---
    BRUKEV: Čím větší realitka, tím je jednání horší a míň osobní. Rozhodčí doložky, směnky a pod. do slušného jednání samozřejmě nepatří. Jo a píše se "kdybyste".
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    BRUKEV: ja bych do toho urco nesel a me to taky rikali a jak radi to pak smazali :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Rozhodce jsem viděl celkem často. Vím, že by se to už nemělo, pokud je to u malé realitky, měl bych strach. Pokud je to u větší, báli by jste se toho? Když vám makléř řekne, že to tam prostě být musí?
    GEEK
    GEEK --- ---
    KOCOURR: mam zkusenosti s prazskou, coz jsou docela luzri. minimalne si dej pozor na smlouvy, maj tam treba rozhodci soud a podobny svinarny.
    KOCOURR
    KOCOURR --- ---
    má nekdo zkušenost s Brněnskou pobočkou MEXX REALITY? sídlí na Rašínova 2, hned vedle Svoboďáku
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    EZEE: Trochu nechápu dotaz. Zkoušíš zde najít odpověď protože si myslíš že lidi navštěvující audítko o realitních kancelářích se vyznají v cenách zájezdu nebo to je jen omyl? Pokud není doporučuji ti to zkusit ještě zde [ Financial Humor & Business Jokes ] a zde [ merī ṃḍarāne vālī nāv sarpamīnoṁ se bharī hai ]
    EZEE
    EZEE --- ---
    zdravicko, ma nekdo zkusenost s timdle? http://www.polster-pohl.cz/

    nabidka za 7k si myslim ze je cajk ale bojim se aby to nebylo smelo...ma nekdo zkusenost aspon s podobnyma akcema ? pac ze 30 na 7 je nejaky divny ne ?:)
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Šumava reality aka Paterna reality - komunikace mizerná, společenský statut mezi šumavákama: mafián. Typickej fušmajstr, vymění na baráku tašky za starý betonky, ty ještě přetře a na dotazy typu proč když ten barák prodává už delší dobu nezamázli trhliny ve zdech sádrovejma terčíkama aby zjistili jestli to nepracuje odpovídá:,, Žádná chalupa co jsem kdy prodávám nikdá nespadla´´. Na to jak to teda uděláme s těma jézédákama co maj pronajatý ty pozemky blahoskloně odpoví něco ve smyslu: ,,To se domluví, já je znám.´´ etc etc bludnej kruh. O zkušenosti lidí co pod nim prodávali barák s jeho exkluzivní smlouvou ani nemluvě...
    Ale baráky prodává zajímavý..
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    V.I.P. reality z Českých Budějovic - šmelinář kterýmu zrušili stránky kvůli neplacení, velké problémy ohledně znění rezervačních smluv a smluv budoucích, uhánění zákazníka (mě) typu: Typu dneska přijel pán z Kladna do pondělka mi dejte vědět! Pán z Kladna přijede až ve středu máte ještě čas! etc.. . Víceméně slibotechna.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Centrum bydlení Vsetín: špatná reference, byla ústní dohoda o ceně pro jednoho klienta, RK po neúspěšné nabídce nemovitost prodává v nabídce dál, na mé urgence o zrušení nabídky již nějaký den nereaguje. Tím, že uvádí nižší cenu, poškozuje mé jiné nabídky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam