• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISHUGERealitní kanceláře - zkusenosti, reference
    ::všechny zkusenosti a reference sem..::
    k ním přidejte odkaz na konkrétní RK nebo jméno realitního makléře..
    určitě nebude na škodu rozepsat,co konkretně vadilo bo naopak co konkrétně potěšilo



    aneb profiltrujem dobré RK a na ty špatné se vy----!!!


    *************POZOR***POZOR***POZOR******************
    Ti,co pracuji jako makléři-jen ti spolehlivý atd(bo mají profesi spojenou s prodejem nebo pronájmem nemovitostí, pozemku atd atd) a mohou a chtějí případným bytu chtivým zájemcům poradit bo nabídnout "ferslužbu;" nechť ať do záhlaví se napíšou..ve stylu..ID, co dělám, co mohu nabídnou,jak můžu poradit atd..
    nebylo by naškodu si trochu pomoc;)
    *************POZOR***POZOR***POZOR******************


    ID Konopaslik - realitní makléř, autor realitního blogu www.martinlipa.cz. Osobně působím v Praze a rozumném dojezdu (cca 60 km), lidi mám po celé republice. Pomohu prodat libovolný typ nemovitosti, pronájmy jen okrajově. Kupujícím zajistím nejvýhodnější hypotéku. Reference buď na nyxu, nebo na stránkách. Jsem ochoten poradit i online, ale nechci se účastnit veřejných nikamnevedoucích debat na téma RK ano či ne, nevtahujte mne do nich.

    Diskuze podobného tématu:
    Byty, bydlení - prodej, pronájem, inzeráty - (de)regulace - hypotéky - družstva ... vše o bydlení
    rozbalit záhlaví
    GEEK
    GEEK --- ---
    KOCOURR: mam zkusenosti s prazskou, coz jsou docela luzri. minimalne si dej pozor na smlouvy, maj tam treba rozhodci soud a podobny svinarny.
    KOCOURR
    KOCOURR --- ---
    má nekdo zkušenost s Brněnskou pobočkou MEXX REALITY? sídlí na Rašínova 2, hned vedle Svoboďáku
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    EZEE: Trochu nechápu dotaz. Zkoušíš zde najít odpověď protože si myslíš že lidi navštěvující audítko o realitních kancelářích se vyznají v cenách zájezdu nebo to je jen omyl? Pokud není doporučuji ti to zkusit ještě zde [ Financial Humor & Business Jokes ] a zde [ merī ṃḍarāne vālī nāv sarpamīnoṁ se bharī hai ]
    EZEE
    EZEE --- ---
    zdravicko, ma nekdo zkusenost s timdle? http://www.polster-pohl.cz/

    nabidka za 7k si myslim ze je cajk ale bojim se aby to nebylo smelo...ma nekdo zkusenost aspon s podobnyma akcema ? pac ze 30 na 7 je nejaky divny ne ?:)
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Šumava reality aka Paterna reality - komunikace mizerná, společenský statut mezi šumavákama: mafián. Typickej fušmajstr, vymění na baráku tašky za starý betonky, ty ještě přetře a na dotazy typu proč když ten barák prodává už delší dobu nezamázli trhliny ve zdech sádrovejma terčíkama aby zjistili jestli to nepracuje odpovídá:,, Žádná chalupa co jsem kdy prodávám nikdá nespadla´´. Na to jak to teda uděláme s těma jézédákama co maj pronajatý ty pozemky blahoskloně odpoví něco ve smyslu: ,,To se domluví, já je znám.´´ etc etc bludnej kruh. O zkušenosti lidí co pod nim prodávali barák s jeho exkluzivní smlouvou ani nemluvě...
    Ale baráky prodává zajímavý..
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    V.I.P. reality z Českých Budějovic - šmelinář kterýmu zrušili stránky kvůli neplacení, velké problémy ohledně znění rezervačních smluv a smluv budoucích, uhánění zákazníka (mě) typu: Typu dneska přijel pán z Kladna do pondělka mi dejte vědět! Pán z Kladna přijede až ve středu máte ještě čas! etc.. . Víceméně slibotechna.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Centrum bydlení Vsetín: špatná reference, byla ústní dohoda o ceně pro jednoho klienta, RK po neúspěšné nabídce nemovitost prodává v nabídce dál, na mé urgence o zrušení nabídky již nějaký den nereaguje. Tím, že uvádí nižší cenu, poškozuje mé jiné nabídky.
    FAITHLESS
    FAITHLESS --- ---
    POHODAVOLE:

    ok, diky, uz jsem k tomu ziskal informace i jinde, jeste zalezi hodne na stari studny a na jeji zivotnosti. Banka ale nastesti od tyhle podminky ustoupila, vzhledem k tomu, ze se jedna o rekreacni objekt, takze to nemusim resit. Hlavne jsem zjistil, ze ta studna je uprostred docela velkeho pozemku, coz jsem myslel, ze je na kraji, takze to je bezpredmetne. Ty sousedi vypadaj v pohode a rikali, ze by podepsali smlouvu o pronajmu. Ze nechteji podepsat vecne bremeno se nedivim. Spis uvazuju do budoucna, ze kdyby vzniknul problem, tak bych si nechal studnu vybudovat na svem pozemku, voda by tam podle vseho mela byt.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    VITI: nevim do kdy, ale vim, ze dan se plati bud z odhadu nebo z prodejni ceny a to samo z vyssi castky..
    VITI
    VITI --- ---
    Nevite do kdy od prodeje je potreba zaplatit dan z prevodu nemovitosti a ze kdy maji byt odhady, podle kterych se plati ? Pripadne dik za info ;-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    FAITHLESS: tak zaklad je, jestli je kopana nebo vrtana a jak je hluboka, mrkni na net kolik vyjde metr, pak bych udelal testy, jestli se to da pit (radim pekne, ale doma sme netestovali :) dal bych si zmeril mnozstvi vody, odebral a zas zmeril a mrknul na to jak rychle se doplnuje. Tohle sou imho parametry, ktery ovlivni cenu, mozna nekoho jeste neco napadne..
    FAITHLESS
    FAITHLESS --- ---
    Pratele, stala se mi takova vec. Kupuju si chalupu v Beskydech a zjistil jsem, ze jediny privod vody tam je ze studny, ktera je na cizim pozemku. Banka po me vyzaduje, aby soused, kteremu ta studna patri na ni zridil vecne bremeno v muj prospech - jakozto odkladaci podminku uveru. Soused nechce o vecnem bremenu ani slyset..s tim, ze by ho to zavazovalo se o tu studnu starat a ze by jeho pozemek tim ztratil na hodnote. Ale byl by ochoten ji prodat. Ja ani on nemame tuseni, kolik takova studna muze stat, nemate nekdo aspon pribliznou predstavu? Ten pozemek je ve svahu a neni stavebni.
    MEYHAM
    MEYHAM --- ---
    Není tu někdo kdo pracuje v RK, potřeboval bych poradit ohledně přenechání nájemní smlouvy, kdyžtak pošta díky moc
    KOCOURR
    KOCOURR --- ---
    Nemáte někdo zkušenost s brněnskou realitkou: http://www.focusreality.cz/
    ?
    KONNY
    KONNY --- ---
    Zdravím, máte někdo zkušenosti s Real Development v Praze? Dík za případnou reakci...
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    nemate nekdo tip na realitku,ktera by byla schopna mi sehnat maly pozemek v praze (cca.80m2)? prijde mi,ze se tak malym pozemkem nikdo neche zabyvat nebo proste nejsou?
    BASSAREUS
    BASSAREUS --- ---
    Máte někdo jakékoliv zkušenosti s http://www.reality-retail.cz/ ???
    Jejich nabídka zní až podezřele dobře (dům za 1.5m+pozemky taky tak, tj. fungl nový dům u Prahy za 3m), nikde jsem ale nenašel recenze ani fotky hotových staveb, jen modely, žádné zkušenosti předchozích/stávajících zákazníků... fakt nevím. Poradíte, pomůžete? Třeba i odkazem na diskuzi.

    A když už sem píšu :) Sháníme domek (výše zmíněná společnost je jen jedna z možností) do 3m oblast Zbraslav, Závist, Měchenice, Davle, Vrané, Točná, někde tímhle směrem podél řeky ven z Prahy ale ne v záplavové zóně (v úrovni řeky nebo dokonce pod...) Tipy a nabídky nejlépe do pošty.
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    Máte někdo zkušenosti s jednatelem Milanem Kosařem ?
    VAACLAV
    VAACLAV --- ---
    GREVE: Nikdy jsem o sobě netvrdil, že nejsem neobvyklý, ani že nejsem formalista či puntičkář. Prostě si myslím, že když ti někdo zavolá a řekne Mám klioše pro Váš byt, počítám tak nějak s tím, že se v rozumné lhůtě ozve s termínem prohlídky. To, že 95% lidí to má jinak než já je pouze a jenom jejich věc, já to mám prostě jinak.
    Dále - projdi si pls mé příspěvky, nikde jsem netvrdil, že nereakce paní x je problém, pouze jsem reagoval na faithlessovův dotaz, zda vím něco o RK Sting a dovolil jsem si napsat svou zkušenost, nikoli názor (ten nechť si udělá vlastní).
    A o tom, že se v realitním byznyse dějou daleko větší prasárny je něco, o čem nepochybuji.
    Ale abych to shrnul - mám za to, že toto forum slouží ku sdělování zkušeností s realitkama/makléřema, proto viz mé příspěvky. Pletu-li se, dovolím si požádat správce, nechť mé příspěvky smaže a omlouvám se.
    GREVE
    GREVE --- ---
    VAACLAV: Asi máš pravdu, ale ber v potaz, že jsi celkem neobvyklý formalista a puntičkář, 95% jiných lidí takoví nejsou. Když já po pár dnech volám lidem, že klient o jejich byt neprojevil zájem, tak se většinou diví, proč jim to říkám a dávají najevo, že je to vůbec nezajímá.
    Neříkám, že paní nepochybila, ale nezdá se mi to jako velký problém, který by stál za zmínku. V realitní branži se dějou větší prasárny.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    VAACLAV: Skoro bych se vsadila, že ty fotky a tvoje nabídka už leží někde na nějakém realitním serveru pod hlavičkou té realitky... Pokud možno s větičkou "se souhlasem majitele nabízíme..." :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam