Já mám podobnou story jako brukev a já se tedy královsky nazlobil. Prodával jsem parcelu už u dvou realitek když mi matka doporučila někoho z adomus(střelíme vaše reality, leda tak na*rat), tak jsme se sešli hodili rozumnou řeč která končila že už chybí jen podepsat exkluzivku, tak sem na něj chvíli civěl a vyslechnul si řeči o tom jak jsou nejlepší atd, nicméně jsem mu za každou jeho větou opakoval že mu nic podepisovat nebudu, že eminentní zájem o prodej jejich rk nemám zájem. Ten si to ale nějak nedal vymluvit, takže chlápek dokonce pověsil na parcelu banner, pravidelně psal sms nebo volal 1x - 2x za 2 měsíce počet skouknutí inzerátu na netu nicméně nikoho nepřivedl. Jednou volá a já že už je parcela prodaná jen se čeká na přepis na katastru, a v tom to začlo, řeči typu: ,, ehm, aha, hmm, no a jak se nyní vyrovnáme".. to už se mi vraštilo obočí tak sem mu 5 minut vysvětloval že to že to koupil někdo mimo něj rozhodně neni podvod a že ode mně nic neuvidí stejně jako dvě zbilé realitky které si také nic neúčtují, do toho on proložil větu po který kdyby jeho telefon uměl kousat přišel by o ucho: ,,ani nějaké minimální náklady za cesty a telefon řekněme pět tisíc? " .. tak jsem mu popřál pěknej večer (on mě na oplátku taky) a položil to. Příde vám tohle normální??