• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISHUGERealitní kanceláře - zkusenosti, reference
    ::všechny zkusenosti a reference sem..::
    k ním přidejte odkaz na konkrétní RK nebo jméno realitního makléře..
    určitě nebude na škodu rozepsat,co konkretně vadilo bo naopak co konkrétně potěšilo



    aneb profiltrujem dobré RK a na ty špatné se vy----!!!


    *************POZOR***POZOR***POZOR******************
    Ti,co pracuji jako makléři-jen ti spolehlivý atd(bo mají profesi spojenou s prodejem nebo pronájmem nemovitostí, pozemku atd atd) a mohou a chtějí případným bytu chtivým zájemcům poradit bo nabídnout "ferslužbu;" nechť ať do záhlaví se napíšou..ve stylu..ID, co dělám, co mohu nabídnou,jak můžu poradit atd..
    nebylo by naškodu si trochu pomoc;)
    *************POZOR***POZOR***POZOR******************


    ID Konopaslik - realitní makléř, autor realitního blogu www.martinlipa.cz. Osobně působím v Praze a rozumném dojezdu (cca 60 km), lidi mám po celé republice. Pomohu prodat libovolný typ nemovitosti, pronájmy jen okrajově. Kupujícím zajistím nejvýhodnější hypotéku. Reference buď na nyxu, nebo na stránkách. Jsem ochoten poradit i online, ale nechci se účastnit veřejných nikamnevedoucích debat na téma RK ano či ne, nevtahujte mne do nich.

    Diskuze podobného tématu:
    Byty, bydlení - prodej, pronájem, inzeráty - (de)regulace - hypotéky - družstva ... vše o bydlení
    rozbalit záhlaví
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    POHODAVOLE: hele libi se ti to? vsadim se ze ne. proc tolerovat otravny kokoty?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ANDY_WARHOL: zas bych to tak neprozival, taky mi do prace vola denne x lidi a nabizi bankovni sluzby a jeste jsme si nic neobjednali.. :)
    GREVE
    GREVE --- ---
    WITTGENSTEIN: Ten program má každá realitka. Asistentky mívají v popisu práce to všechno obvolat. Ale týká se to asi jenom Prahy, já jsem prodával dva byty mimo Prahu a více méně nikdo nezavolal. Nakonec jsem si musel realiťáky vyhledat sám :-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    WITTGENSTEIN: tebe neudola ale ne jazdy je odolny
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    POHODAVOLE: Většinou ne, protože na bezrealitky.cz se udává mail. Lezou tam, kde je telefonní kontakt.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ANDY_WARHOL: Neudolá. Jen musíš být důsledný, ptát se jich na to, co mi můžou nabídnout oproti jiným realitkám, a tak. Z těch 70, co mi zavolalo, jsem se sešel s jednou. Moc milá dáma - to bylo vidět už i po telefonu -, hezky jsme si pokecali o stavu realitního trhu. Se mnou obchod neudělala, ale doporučil bych ji dál. (BTW, mnohé realitky mají program, který jim vysosává kontakty na každý inzerát od soukromníka, bez ohledu na hlášky "RK nevolat". Proto mi začal zvonit telefon tři minuty od podání inzerátu.)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ANDY_WARHOL: btw to lezou i na ten web bez realitek? No me by udolat nemuseli, pze primarne bych sam nic prodavat nechtel, prave kvuli tomu, aby vse zaridili, kdyz to pak stejne plati kupujici..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    jasne, muzes se s nima vybavovat, ale jak dlouho to vydrzis, kdyz ti vola desatej, tak uz budes sprostej, rikam to je to co furt nechapes, oni te proste udolaji... to je to co me na tom sere, ze dou jak vosy na med.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ANDY_WARHOL: tak to je hnus..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    POHODAVOLE: psal tu v bytovem klubu typek, co pronajimal, ze ac to zminil tak jich volalo nekolik desitek...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ANDY_WARHOL: neprodaval jsem, tak nevim kolik vola realitek, kdyz mas uvedeno, at nevolaj, ale neni nic jednodussiho nez se zeptat, jak chtej pro tebe zajistit kvalitni servis, kdyz nejsou schopny pochopit, ze ti nemaj volat, kdyz je tam napsano, at nevolaj, ale uznavam, ze to nasere..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    me na tom sere ten jejich spaming, kterej ti bere moznost volby... kdyby to nebylo, tak by ani tvuj problem nebyl, protoze by sly od valu nekvalitni. a ta tvoje moznost volby je pri spamu uz vicemene hypoteticka. coz se ti snazim porad vysvetlit.
    s autama je to totiz podobny, ty kvalitni ti vyfouknou autobazary, v zahranici taky, nez ty si tam dojedes koupit auto, tak tam spis prijede track a nalozi jich par a doveze sem...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE: samo to nesmeruju na vsechny realitky, jeden autobazar je taky urcite slusnej :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ANDY_WARHOL: to je pravda, ale o tom to prece je, ze si kazdej musi vybrat, jestli se mu to casove vyplati nebo ne. Me akorat sere, ze se z toho stal business na urovni autobazaru, kde je cloveku jedno, co proda, ale zalezi jen na tom, kolik proda..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    POHODAVOLE: ja nerikam ze ve vsech pripadech to je takto. spis jen rekapituluju nesvary ktery se dejou. tezky to neni ale obvolavat x rk kde si s tebou budou hrat akorat ping pong je proste casove narocny.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ANDY_WARHOL: jinak mi neprijde, ze by bylo neco tezkyho na tom tam zavolat a rict, ze si neprejes, aby to inzerovali ne? :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ANDY_WARHOL: treba deda takhle prodava jiz delsi dobu nemovitost, myslel si, ze je chyba na strane realitky - malo reklamy, tak to zadal i jiny realitce, protoze nemel podepsanou exkluzivitu. My kdyz resili pronajem bytu, tak jsme si taky rikali, ze pockame tejden, jestli se nekdo ozve realitce a kdyz ne, tak si to zadame i sami, aby mel potencialni najemce moznost pronajmu bez provize realitce, ale nebylo treba, takze bych rekl, ze duvodu muze bejt dost, proc vidis nekolikrat jeden inzerat. Ovsem jestli to nekdo dela za zady majiteli, tak by si toho stejne mel za nejakou dobu vsimnout, kdyz si mapuje konkurencni nabidky v okoli, ale samo to nemeni nic na tom, ze je to hnus. Me by spis prislo fer, kdyby realitky nesly i trochu odpovednosti za to, co prodavaj. Vsude se chvastaj, jak zajistujou pravni sluzby atd, ale kdyz pak clovek zjisti, ze koupil neco, co je cerna stavba, tak od toho daj ruce pryc..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    POHODAVOLE: zada? myslis stylem "dobry den, jsme z realitni kancelare xy, muzeme vam pomoci pronajmout vasi nemovitost" no uz ste dneska tricaty, pro me za me se treba poserte. ja vam nic podepisovat nebudu. v teto chvili(mozna spis driv) dotycny radeji stahne inzerat a pta se znamych. mezitim mu zacnou vodit realitaci kunsofty.
    definuj slovo zada. podlehnuti obrovskemu natlaku u me neni zadat. a vzhledem k tomu ze vidis casto i stejne fotky je evidentni ze majitel nespolupracuje.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ANDY_WARHOL: ono to spis bude tim, ze to nekdo zada vice realitkam..
    KVJETINKA
    KVJETINKA --- ---
    ANDY_WARHOL: jo, to jasne ze otravujou, to jsem pocjopila z hlasek typu "RK nevolat" .. a povzdechu zoufalych majitelu, kterym pres vsechny snahy stale volaji RK a chodi na prohlidky v prevleku za normalni klienty.. ale nenapadlo me ze nabizeji i to co treba vubec nemaji nasmlouvane.. svoloc, fakt..

    Ale kdyz tak premejslim nad tim s jakejma typama lidi jsem se v ty RK setkala, tak se asi nedivim nicemu..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KVJETINKA: vzhledem k tomu ze jednu nemovitost nabizi vic realitek, tak asi smeji nabizet co chteji a kdyz nekoho sezenou tak se majiteli vnuti. ale co vim tak i kdyz v inzeratu napises ze nechces rk otravujou te ve velkym. a tomu tlaku vetsina lidi podlehne. o svobodne volbe se tu mluvit da asi podobne jako v pripade prodejnich zajezdu pro duchodce. minimalne je silne omezena
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam