• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    A preci jen mi to neda, ale nebudu to tady zahcovat....takze
    http://www.biofarmajure.ic.cz/img/zabijacka-2.jpg
    http://mapfoto.a2b.cz/19-zabijacka_07/slides/zabijacka_00.html
    http://lh3.ggpht.com/_TP5KOcTcyGc/R2U4Y4KyaOI/AAAAAAAAAN8/hEUgK6Se-P8/IMG_1205.JPG
    http://photo.czweb.org/zabijacka.htm

Ano, vsichni jsou to lovci....prosim probud se.

Omlouvam se za OT, ale zde mate krasnou demonstraci pomyleneho chapani nekterych lidi.
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    TSOH: mno, zadej si do googlu nebo do kterehokoliv vyhedavace zabijacka a mozna se budes divit. Tak me napada jestli vubez zijes v CR, ze te tohle mijelo cely zivot .....
    KENJIRO: dik :) byl jsi rychlejsi

BTW proc peklo, protoze si rok krmis Pepika a pak zabijacka, klepnuti kralika z kralikarny, zakrouceni holoubatum krkem je na vesnici na beznem dennim poradku, vis tam si lide do kolonialu nechodi pro kureci. Maji svoje a nikdo se nedivi kdyz jim pak na dvorku visi prase nebo krava.

Tady z toho vy delate neco nepredstavitelne hnusneho a nehumanniho odporujiciho mysleni. Fakt nahlavu

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    LOJZIKOVO: tak to ale neni pripad z toho clanku ktery sjem pastovala...tam se pes proste vysmek ze stopovacky, to nebyl umysl...
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: samozřejmě sem se díval (takova odpoved se dala ocekavat...) ano jsou tam fota... vidim tam lidi pri ,,praci,, ... nepozujou... (ale samozrejme kdo hleda najde... (pokud nekdo bude pozovat i na zabijacce jde s nejvetsi pravdepodobnosti zas o nejakeho lovce...)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    TSOH: Use Google, type "zabíjačka".
    TSOH
    TSOH --- ---
    BUXIE: a ty si někdy viděla člověka na zabijačce jak se nechá fotit vedle napůlvykuchaného prasete, pózuje a směje se ? jasně že se najde pár jedinců...
    na vesnici ? proč ne... lepší než ve městě...
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    TSOH: koukam, ze tebe bude pohorsovat i klasicka zabijacka co ? To by bylo peklo zit na vesnici...
    LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    TSOH:
    TSOH: ¨ty kraaavo! To jsou pohodari...

to je prave nejhorsi cast dnesni myslivosti, stahujou se tam lidi, ktery si chtej zastrilet, videt krev... No nesmysli, dofam ze karma mu ustedri olovo mezi kozy od jeho deti v dalsi staci...!
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    DRAKKA: no kdyz si nejaka pipka vyjde s necvycenym psem ven a pusti ho tak to bych strilel tu zenskou...v zime kdyz je snih a sou takovydle mrazy tak tu srnu dokaze uchodit v hlubokym i clovek a kdyz ty srny prohani nejakej pes poli tak zdejchnou na zapal plic....
    TSOH
    TSOH --- ---
    nevim > prostě nepochopim myšlenkovej pochod šlověka, kterej si fotky aranžuje do takoveto podoby....

TSOH
    TSOH --- ---
    někteří lidé mají vskutku zajímavé fotografie z dovolené....

http://picasaweb.google.com/Quaddin/Hunting07#5123818534017446738
    TSOH
    TSOH --- ---
    taky nějakej lidumil...

LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    TSOH: Mam jiste zkusenosti z mist odkud pochazim, mnoho lidi treba zrovna z panelaku(z velkych mest) se chovaji k prirode naprosto tristne, pokud je negdo upozorni, jsou agresivni a debilni a nakonec nejvic kricej na myslivce..Tak proto, ale byl to slovni obrat, nerikam ze vsici z kralikarny jsou kojoti...
    GIO
    GIO --- ---
    DRAKKA: ano, presne...
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    dala jsem to sem mimo jine jako ilustraci toho, ze pes muze proste utect aniz by se jednala o bezprostredni chybu majitele typu dira v plote, neoploceny pozemek nebo pobihani navolno. proste nekdy se to stane a prijde mi ze zakon, ktery umoznuje myslivcum takoveho psa zastrelit fakt nebere v potaz, ze v dnesni dobe ma mnoho lidi ke svemu psovi skutecne vrely vztah...ze to neni jen domaci zvire urcene k hlidani a pobytu v boude...
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    pes byl odchycen mysliveckou strazi a dopraven ke spravci reviru...myslim si ze tohle je presne ta chvili na pokutu...zrejme efektivnejsi a humannejsi nez vyhruzky o zastreleni...a nez blbe rady o venceni psa
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    s dovolenim kopiruju z cz-psa...tohle me docela zaujalo a myslim ze je to tematicke
    šly jsme na prochajdu, na kterou jsem se těšila jak malá. včera jsme se vrátili z dovči, na které jsme neměli moc čas razit na dlouhý prochajdy, takže jsem se fakt těšila, že se projdeme sněhem a na krásným sluníčku. na poli zmerčila Lejďule srny - podle ježíškovy knížky jsme najeli na novou učící metodu - viděti srnu, dostati velikánskou odměnu - tak na ní hvízdnu a druhý konec stopovačky se rozběhl ke mně, nadšená obrovskou mlskou, co dostala. tak jdeme dál. najednou jsem potřebovala šáhnout pro kapesník - no a co čert nechtěl, druhý konec stopky mi sklouznul z ruky, šlápnu na stopku, ale pejsa byla rychlejší a akorát mi krásně stopka projela sněhem pod botou... a pak už jsem si jen mohla řvát a nabízet mlsky, jak jsem chtěla. Lejďulína mizela v dáli... srny sice nikde žádný, ale čumák držela u země a jela... dvakrát, třikrát zakličkovala a byla v pr... letěla jsem sice za ní, ale pes na raketovej pohon se dohonit moc nedá, navíc se mi ztratila v roští. takže další malér na krku, tak jsem se ji šla snad po sté hledat a nenašla. vzala jsem to kolem kámošky, řekla jí, že se opět zdejchla, došla domů pro mobil, informovala zbytek rodiny o útěku, zavolala druhé kámošce... no a v tý době jejímu manželovi volala paní od myslivců z vedlejší vesnice, že má Lejďulínu doma. tak jí volám a dostala jsem sprduňk na první dobu - poslední varování, ještě jednou zdrhne a odstřelí ji... na jednu stranu se jí ani nedivím, Lejďulína prý honila srny o dobré 2-3 km dál, než mi utekla. netuším, jak se tam tak rychle dostala... musela přeběhnout 4 pole a ještě silnici. tak jsem si pro ni jela - je OK, spokojená, vylítaná - já vzteklá... paní myslivkyně už v poho, byla moc příjemná. fakt štěstí, že nás všichni myslivci znají a že hned nestřílejí.
    jo, ještě bych dodala, že mi bylo řečeno, že tím, že s Lejďulínou chodím na stopce, ji podporuju v lovení a stopování zvěře. stejně tak jako tím, že s ní chodím na dvouhodinové procházky. prý ji mám vodit jen na krátkým vodítku a jen po silnici - takže tabu by pro nás měla být louka a pole natož les...

TSOH
    TSOH --- ---

,, vydařený lov kámo - dík ! ve stáří budem mít aspoň na co vzpomínat.... potřes mou pravicí, která nikdy nemine cíl..... ,,
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam