PTACOPYSK: samozrejme ze muze, zas nectete poradne, rikam, ze je normalni, ze se to stane a je jen na pirrode, zda pak pes prezije nebo ne,stejne jako kdyz tam zdrhne trab muj pes. neivm, proc by nekteri meli trenovat a jini ne...ja nechapu, proc furt odpovidate dokola to samy..
BUXIE: aja, kocka do lesa nepatri, skodna, jasny, typicky myslivec. pochvalit psa za to, ze honi kocku, je pro me lumparna nejhrubsiho zrna. na druhou stranu je to kocka.. co je zas tole?? kocka je nejaky menecenny tvor? jo, mozna pro vas myslivce, pro me je to kamos. pro me kdybych ybla stejne uzkoprsa, je menecenna srnka. ale nejsem, takze to nerikam.
proc vsechno vztahuji na sve psy? protoze za ty rucim, a nebudu prece mluvit za cizi, za sve odpovidam, tak to na ne vztahuji, snad prirozenost, ne? ty taky mluvis o svem psovi.
napadas me, mi psi zver neprohani. ja jim to nedovoluju, i kdyz by se nic nestalo, kdyby se s tema pre,mnozenyma srnkama cas od casu probehli. protoze srnek je jak much. coz nemuzete poprit.
POKUD SVEHO PSA UCIS ZE JE KOCKA SKODNA, radsi ani nebudem pokracovat. uvedomujete si sakra, ze pro spoustu lidi(treba starych) je kocka jediny pritel? ne, to vas nezajima, ze...vy mate vyssi zajmy, skodna je nade vse.