• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: Ne, způsobí hluboké a široké zranění, z kterého zvěř rychle vykrvácí. Na to tam ty břity jsou.
    GIO
    GIO --- ---
    kulka je podle me jistejsi. ale jako chapu i tohle, jen je tootresny, s timhle by se mohli taky myslivci strefovat do sebe, at vi ceho je loket.)
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: jo, ale sami tu rikate, ze nei tak lehky se trefit optimalne. takkze tospis porani a zpusobuje to hnusnou bolest..
    TSOH
    TSOH --- ---
    BUXIE: ,, patolog bude mluvit s mrtvolou...,, :) o tom bych dost pochyboval... to by potom nebyl patolog ale nekrofil...
    ale jasne > lidi se vseobecne ruzne chovaj dost zvlaštně...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    TSOH: Jsou mi zcela lhostejná.

Rád bych tě požádal, aby ses mne neptal na názor na cokoli, co sem vložíš, pokud to nebude zahrnovat nelegální činnost nebo týrání živých zvířat. Pokud tobě to nebo ono připadá nechutné, tak ti to neberu, ale já nemám čas sledovat každou kravinu.

GIO: A co bys jako chtěla používat? Ten šíp vypadá jak vypadá, protože je konstruovaný tak, aby zabíjel co nejrychleji a nejjistěji. To je prostě účel loveckých zbraní.
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    TSOH: Rybari budou oslavovat ulovek uplne stejne, patolog bude mluvit s mrtvolou...Prvni video mi prijde uplne normalni, radost z ulovku. Ty druhe dve uz nic moc, ale pri zaznamech co dneska behaji na netu se ani nedivim.....

TSOH
    TSOH --- ---
    motorkáře v lese nemusim, ale tohle bych jim toleroval....
    http://www.myslivost.cz/fotogalerie/detailFoto.asp?id=41&parent=&id_foto=2089&page=1
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: mimochodem co jsi říkal na tato videa ? >>>> TSOH:
    GIO
    GIO --- ---
    to je nechutny,proc tohle pouzivat, kdyz uz nejsme neandrtalci..jauvajs
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: že nechápeš ... nevadí...

mimochodem tázal jsem se zde > zatim neuspešně > TSOH: víš na co přesně to je ? (jak se to používá a tak...) nějak mě to nepobírá fantazie...
    hlavně ale nepiš ,, Ano, kleště na norování,, to by mě trochu vytočilo...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    TSOH: Ano, lovecký šíp. Akorát nějak nechápu, cos tím chtěl říct.
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    LUCKILL: Popravde znam a dokonce nekolik. Strili, ale maso neji. A maji hodne velky zaber v informovanosti o populaci zvere, takze nestrili zajice kdyz je myxomatoza, nebo kdyz byly povodne. Cernou a srnci strileji, ale davaji to do vykupu jak se to dela. Proste to jde.

LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    PTACOPYSK:
    GIO:
    Az na to narazim, tak Vam to ukazu ;))

Skoda ze uz skoncili hony... Uz se tolik nemuzu infiltrovat..

Ted jsem si vzpomnel na jednu vec, nejde o nic velkeho, uz je to starsi prihoda, ale: tak jako vzdy jsme se sli projit v parte do prirody (vetsina z nas tam bydli od detsvi...) a kdyz jsme se prochazeli okolo voliery s bazanty (zadna cedule zakaz vstupu apod.) dost nevybirave si na nas vyslapnul mistni nimrod at se jdeme poflakovat jinam a ze tam nemame co delat atd. Moudre sme se na nej vysrali, ale kde bere pravo, rozhodovat o tom kdo kam muze a kdo ne? To je jenom kapicka v mori...
    GIO
    GIO --- ---
    LUCKILL: presne, co by te tak zajimalo?
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    LUCKILL: ja bych rada, ale co by sis tak predstavoval?
    LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    GIO:
    ANABEL_LEE:
    PTACOPYSK:
    Nechcete uz sem dat neco zajimaveho???;) nehrotim, prosim...
    GIO
    GIO --- ---
    ze.
    proste logika veskera zadna.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    A co teprv smrk, to taky neni puvodni rostlina a kolik jich tu je .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam