BUXIE: co nevim? rekni mi cpoz toho tematu, ktere tu resime nevim, to je rpece o uhlu pohledu ne o vedeni, jestli si myslim, ze je spravne strilet enco, co je na pokraji vyhubeni , tudiz si to umele chovam v "obore"...to ozadnem vedeni neni, ale o tom, jak to clovek nahlizi,jestli jako vy z pozice love, nebo jako ja z pozice cloveka, co ma vztah k prirode nastaven trosku jinak a takhle si zachranny program nejakeho ohrozeneho druhu zkratka nepredstavuje.
mne fascinuje jak ty furt sazis jeden argument za druhym, ale jaksi vubec nevis jak se veci maji. navic to vubec neouvisi s zivotem tam, to je nahled seslekeho rozumu na lov/nelov a ochranu prirody obecne. proste se mi ta tva linie s ochranou prirody a ohrozenych druhu krizi. co na tom fuert nechapes?
Nejaky slon mi prijde skutecne daleko, ale pokud bych mela volit mezi hrebenem ze dreva a hrebenem ze slonoviny pak drevo vyhrava. A vis o tom to je. Nepodporovat trh tim, ze budes takove veci nakupovat. Ne tim, ze budu rikat ze schavluji regulaci druhu na farme, o ktere se pouze domnivam ze to tak je. A to je podle me dost markantni a do oci bijici rozdil.
tohle nechapu uiz vuibec, ty si myslis, ze ja si kupuju veci ze slonoviny? nebo jaky to ma v tvem prispevku smysl toto..???