• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    Excesy české myslivosti - zcela anonymní sběr podnětů
    https://docs.google.com/a/batima.cz/forms/d/1yMP1unH9rs61Tx1RymngUIY9UFcYbnO0N77LrJbitrE/viewform?c=0&w=1
    http://myslivci.blogspot.cz/
    http://zrusmemyslivce.blogspot.cz/

KENJIRO --- --- 15:02:50 14.2.2009
    RUSSIANBLUE: Hm... a když je to obojí? (mimochodem, já jsem na tom stejně - lov je pro mne OK, jinak jsem vegetarián :-) )

KENJIRO --- --- 18:42:55 15.2.2009
    TSOH: Ale já nezabíjím ani pro peníze, ani pro zábavu. Dělám to pro jídlo.

KENJIRO --- --- 13:49:49 16.2.2009
    OK, tak jsme si ujasnili, jak je to se mnou a masem :-) všichni spokojeni? ještě má někdo nějaké připomínky?
    rozbalit záhlaví
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    TSOH: to musel být medvěd se šesti nohama...
    SIDNAK: tragedie to je, to nevokecáš...
    TSOH
    TSOH --- ---
    takové malé vkusné lovecké křesílko...

TSOH
    TSOH --- ---
    CHALHONZA: zabíjet zvířata s láskou... :)
    KENJIRO: a o čem ja asi tento klub ? jasně můzes si neco zalozit, zakazat tam prístup lidem s jiným názorem s se sobě rovnými si ,pochlebovat,... :) klasik.... ale je to fakt no - jiz jednou si psal, ze cokoliv co se týká m!slivosti (lovu) a je nelegálního rázu tě nezajímá a nebudeš se k tomu vyjadřovat...
    pak tedy moc nechápu co na té m!slivosti svou přítomností chceš s tímto přístupem změnit...
    KENJIRO: ze se do tohoto vkládám - nerozumíš snad textu : "nasemu znamemu vystrelil myslivec oko a ma ted prima skleneny"
    nebo lepe receno nechapu tvuj dotaz : ,,cos tím myslel ?,,
    FNUKII: překrucování je známka toho, ze clovek neumí priznat (připustit si) nějakou chybu toho v co věří... tzn. tato diskuze nese své ovoce... :)
    GIO
    GIO --- ---
    CHALHONZA: jestli sis nevsim, vetsina z nas odpurcu zde poukazuje na nesvary, kterymi jsou lide provozujici mysivost obecne dost neblaze prosluli.
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    Zpet k tematu :http://www.novinky.cz/domaci/164484-na-morave-muze-radit-nebezpecna-puma-varuji-polaci.html

BUXIE
    BUXIE --- ---
    FNUKII: ano mas pravdu, za tim co jsem napsala ja si taky stojim...navic vsudypritomne smajliky mely podkreslit ironii cele veci, ktera se tady skutecne probirala v duchu ze nekoho ucit strilet ze vzuchovky je a priori uceni ho vrazdit.

Ad tvoje : "předešlé příspěvky jen zněly, jako kdyby ti co nesouhlasí, aby děti střílely ze vzduchovek, byli fanatičtí magoři. nikdo si tu snad nemyslí, že každé dítě, co si jednou vystřelí, hned půjde někoho
    zabít. "- s timhle bych is souhlasila, ale jen s prvni polovinou. Bohuzel ta druha cast tak od dotycnych vyznivala.

FNUKII: Ad strileni na terc. Pro deti je to stejna zabava jako umet zalozit taborak nebo poznat 10 rostlin a 10 zvirat. Navic veskere tyto dovednosti deti neco uci a rozvijeji schopnost koordinace tela a taky koncentrace mysli. Osobne bych radsi nechala deti strilet ze vzduchovky na terc nez je nechat hrat hodiny a hodiny na Playstationech etc nejake vrazdy, masakry a podobne. A bohuzel tohle mi prijde daleko zasadnejsi problem.

FNUKII
    FNUKII --- ---
    KENJIRO: a co, že je teda učíte střílením na terč? jaký to má praktický význam?
    když už jsme u toho.
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    KENJIRO: myslel sem tim, ze znam nekoho, koho postrelil myslivec. Nebo to neni diskuze u myslivcich? hlavne ze sis vzal do ust tu vetsi sragoru co sem napsal a zachoval se presne podle toho, co jsem zminil v prvni vete.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    SIDNAK:

"nasemu znamemu vystrelil myslivec oko a ma ted prima skleneny"

a tím jsi teda myslel co? (aby mne zas někdo neobvinil, že někomu vládám do úst něco, co nikdo neřekl)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    FNUKII:
    "nikdo si tu snad nemyslí, že každé dítě, co si jednou vystřelí, hned půjde někoho
    zabít. "

no příspěvky typu "vždyť ty děti učíte zabíjet" bych už za podobný názor celkem považoval (a tohle tu někde proběhlo)
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    Kdyz se diskuze zvrhne do slovickareni jesli je neco remeslo nebo co kdo napsal, tak je to znameni, ze diskuze nikam nevede.

nasemu znamemu vystrelil myslivec oko a ma ted prima skleneny.
    FNUKII
    FNUKII --- ---
    BUXIE: ...protze deti na taborech jsou vlastne prevelceni zabijaci teroristickych skupin lacnici po krvi.
    ...Takze bacha na detske teroristy :)
    nikdo nic podobnýho nenapsal.

Zešílela jsi? Vzduchovky jsou přece věci vymyšlené k zabíjení lidí! :-D
    tohle taky nikdo nenapsal, ikdyž něco podobnýho tu zaznělo (dokonce odemě).

na tom jak to píšeš ted BUXIE:, taky žádné překrucování nevidim.
    předešlé příspěvky jen zněly, jako kdyby ti co nesouhlasí, aby děti střílely ze vzduchovek, byli fanatičtí magoři. nikdo si tu snad nemyslí, že každé dítě, co si jednou vystřelí, hned půjde někoho
    zabít.
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    FNUKII: prosim, muzes mi vysvetlit co mas za prekrucovani ? Me prislo naprosto jasne, ze kdosi tu brojil proti vzduchovkam v rukou deti a osobne to pokladam za stejne nesmyslne odsouzeni jako zachazeni s nozem nebo uzlovani. A na tom nevidim zadne prekrucovani.

PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    GIO: ne, to cislo je z nasi honitby, t.j. Roztoky u Prahy. Co se tyce Berouna, tak na to se zeptam az s tou kamaradkou budu mluvit, samozrejme nevim, jak daleko od vas je Komarov. Tak doufam, ze to je jen spatne pochopene, nevim co je na tom jinak vtipneho :)
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK: hahaha beroun? no to nemyslite vazne:)))) fakt vtipny. jenom tady u nas jich mame minimalne padesat podle velikosti obden vidaneho stada!
    FNUKII
    FNUKII --- ---
    BUXIE: , KENJIRO: zbytečně překrucujete
    TSOH
    TSOH --- ---
    máte snad někdo něco proti mé rodině na nástěnce ? ! strejda vám mává svou červenou rukou... děda si hraje na loveské psisko a ja jsem dole v montérkách s kamarady...
    ------------------------------------
    za 3 týdny mě ma dorazit od policie info ohledně te prostřelené maringotky... střela prošla skrz v místě naštěstí prázdné židle.... říkali, že v te době tam byl nějaký hon... tak jsem zvědav jak to dopadne...
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    KENJIRO: prave proto jsem to sem soupla, protze deti na taborech jsou vlastne prevelceni zabijaci teroristickych skupin lacnici po krvi. Navic skvele zachazi nejen se zbranemi ( vzduchovka ), ale i s nozem ( vyrezavani lodicek a lzice na jidlo) , ale take s provazem ( uzlovani ). Takze bacha na detske teroristy :)

BTW pro myslivce, uz jste videli jak pekne srnci nasadilo ? U nas nadhera :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    CHALHONZA: Samozřejmě že tento klub nespravuje myslivec. Spravuje ho člověk, který se netají svou, já bych řekl až nepříčetnou, nenávistí k myslivosti. Tenhle klub založil proto, aby to on a jemu podobní měli kde ventilovat.

Mimochodem, založit si klub o myslivosti pro myslivce, to není až tak špatný nápad.

BUXIE: Zešílela jsi? Vzduchovky jsou přece věci vymyšlené k zabíjení lidí! :-D
    CHALHONZA
    CHALHONZA --- ---
    Prosím Vás, co je toto za vlákno?
    Čekal jsem, že si tu budou myslivci navzájem vyměňovat informace a místo toho tu nějací rádoby ochránci zvířat hází špínu na lidi, kteří jsou dle mého názoru velice důležití. Samozřejmě existují magoři, kteří svou práci nezvládají, ale to je ve všech sektorech (i když tady teče krev).
    Minimálně nástěnka je hodně nevhodně zpracovaná. Tento klub má na starosti myslivec? Pokud ne, proč si nezaložíte nové s trochu jinou úrovní?
    Osobně znám několik známých myslivců a podle mne se o svůj revir starají s láskou a ikdyž to bude zním blbě, tak i ty zvířata s tou samou láskou střílejí. Vědí, že pro zachování optimálních podmínek pro život všech druhů, žijících v dané lokalitě, je odstřel prostě nutný.
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    Kdyz uz se to tady probiralo, tak v auditku BAZAR u NYXe - Inzerujte - prodavate, ci kupujete? tak proc ne tady... (2458) nekdo nabizi vzduchovku za 1400.- Tak kdyby jste mel nekdo zajem....;) ( ironie )

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam