• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: je otázka zda se rodičů vůbec někdo ptá...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: Inu, pokud byly děti na přednášce se souhlasem rodičů...nebo by se snad mělo rodičům nařídit, že takhle své děti vychovávat nesmějí?
    TSOH
    TSOH --- ---
    může někdo se vší slušností kenjira upozornit, že jsem na něj vznášel dotazy ? případně mu je skopírovat ? :) (pry se mně dal do ignorlistu a po pravdě nevim zda se mu objevuju či ne...)
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: kdyby jenom srn, ale i prasat. v krizatkach uz je pry maj primo ve vesnici.
    GIO
    GIO --- ---
    hlavne, ze detem na prednasku pribalili mrtvolky skodne. aby vedely!
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    a mimochodem, letos tu je zas srn, opravdu mi neprijde normalni aby z kazdeho remizu vycvalalo osm srn, a kdyz prijedu k dalsimu, situace se opakuje...
    GIO
    GIO --- ---
    ale on kenjiro neni myslivec, on ma jenom rad zbrane a rad strili. takze ON nam sve hodnoty prece necpe...

ad absurdum. tohleto.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: to vis ze ne :) na to si vzpomenu az zas potkam nakyho myslivce a bude do me prudit.. a nasleduje debata ad nauseam...
    TSOH
    TSOH --- ---
    TSOH: a zde to na co jsem odpovídal a smazal jsi to...

KENJIRO --- 10:42:54 14.12.2009
    ANABEL_LEE: Jistě tedy také uznáváš, že Ty nemáš právo přikazovat druhým, jak mají vychovávat své.
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: tys to patrně zas nepochopil... teď řešíme, že někdo cizí vychovává tvé děti... seznamuje je s něčím s čim nesouhlasíš a nikdo se tě neptá...
    KENJIRO: co znamená to MY... ? díval ses pozorně na ty fotografie ? (na většího vymaštěnce jsem fakt dlouho nenarazil... fakt síla..)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ANABEL_LEE: Jen jsem Tě chtěl ujistit, že MY své hodnoty nikomu cpát nehodláme :-)
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE:

chtela jsem napsat to same, mi nekdo ve skole/skolce seznamovat deti se zbrani, tak si ho osobne podam.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: jiste, to je ale hodnotny prispevek k diskuzi :)

TSOH: no jestli zjistim ze moje decko nekdo uci zachazet se zbrani tak ho zakousnu
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: a myslíš si, že má někdo cizí právo učit děti jak zacházet se zbraní ? (blíže je s tímto seznamovat ?)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ANABEL_LEE: No, nikdo určitě nemá právo Ti přikazovat, jak máš vychovávat svoje děti.
    GIO
    GIO --- ---
    presne tak.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ja teda nevim proc by v dnesni dobe nejake dite melo byt pouceno o tom jak se se zbrani zachazi. ma byt pouceno o respektu a opatrnosti a az bude dospele tak at se promezame se zbrani uci, to snad neni gymnastika, aby se v tom musely decka trenovat od tri let... ale pokud se moje dite bude chtit se zbrani ucit tak si nejdriv vyslechne jaky k nim mam ja vztah a pak tipuju to bude radsi tajit .) ale kdyz bude dospele tezko uz s nim neco zmuzu
    TSOH
    TSOH --- ---
    LOJZIKOVO: co jim asi tak může vykládat ? :) obr. č. II
    GIO
    GIO --- ---
    BUXIE: zvraceny je spis tohle.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam