• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: ale jo, pokud je chci sezrat, tak si je predtim nakrmim, proti tomu nic nemam. Ale prijde mi strasne smesne, jak se ohanis tim, ze chudacky zajicky trha kocka a oni umiraji v bolestech, nebo se trapi hlady, ale jina zvirata te nezajimaji .) co treba chudacci hrabosi, ti taky ted v zime urcite chcipali hlady a kazdy den umiraji v bolestech v celistech strasnych dravcu
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ANABEL_LEE: jo, protože jsou dobrý na smetaně. Pokrytectví? Budiž, brát ti to nebudu. Přijde mi prostě lepší je ze sobeckých pohnutek nakrmit než z nesobeckých pohnutek nechat chcípnout.

Stejně tak, jedna rána z brokovnice je výrazně rychlejší a míň bolestivý způsob smrti než roztrhání.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: no, a proc nechavaj chcipnout hlady tisice jinych druhu a zrovna zajicky ne? protoze jsou dobry na smetane, ze? a proc je nenechaj chcipnout prirozenou smrti, tj zuby predatora?
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ANABEL_LEE: místo aby se řídili pravidly přírody a nechali je přirozeně chcípnout hlady :-D
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: a jste se tim chlubi a berou to jako etalon vzorne pece o prirodu
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: a kdyby jen chrání, ti parchanti je dokonce v zimě krmí, aby jim nechcípli :-)
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: to tezko, ti si je chrani a udelali si tabulky na to, kolik jich muzou postrilet, aby se jim pristi rok zas hezky rozmnozili.a jindyje haji, aby se jim dobre vyvijelo, nez je picnou.)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: to nemůže být pravda, zdecimování populace zajíců mají určitě na svědomí vrazi v zeleném :-)
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: jsem žena. nepochvalil, ale ani bych ji nekoupal v ledove vode, jako nekdo. je to jeji prirozenost. neprislusi mi ji trestat, kor kocku. za mysi je chvlaim, i kdyz mi je nosi zive a pousti do domu, ale porad jsem pro ne natolik dulezita, ze mi je nosi jako korist ukazat, a to je odmena.. vis?
    GIO
    GIO --- ---
    jó a jen tak mimochodem, na populaci zajicu polnich ma decimujici vliv predevsim zemedelstvi, ani lisky, ani vrany ani orli, kteri byvaji uvadeni jako hlavni predatori.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: a kdyby tobě přinesla kočka domů lišče, pochválila bys ji nebo ne?
    GIO
    GIO --- ---
    urceni skodnou,pardon, abych to mela jazykove vporadku
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO:fajn, takze jsme tam kde jsme byli. nekteri maji pravo na zivot, protoze to tak urcili chytri panove na ministerstvu, jini ne, protoze byli urcenymi skodnou, a tobe to fakt prijde normalni? sorry, mne ne, jako vzdy..kdyz se zde bavime
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: Dobře, tak pochválil.
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: a pročpak? kocka snad nema v popisu prace lovit? je to jeji prirozenost, rozhodne vetsi nez nas, dnesnich lidi, kteri si chovame zver k jidlu bez loveni v kravinech, prasečacich a drubezarnach.
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: to je ale detail, jestli sis nevsim..pokud nedolozis statisticky kolik rocne vrany vyrazdi volne lozenych zajicu, je tvoje informace stejne jen povrchni placani do vody, ostatne jako vzdy..
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: Nepochválil.
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: mne spis odpovez, jeslti bys tu kocku za maly lisky pochvalil a nevymlouvej se na dobu hajeni, kocky maj byt hajeny furt, kor kdyz jsou moje a nikoho to nezajima(to je vtip, nemusis to pitvat)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: *rolls eyes* v norách žijí králíci. Zajíci žijí převážně na polích a mláďata vrhají do pelechu na povrchu.

ANABEL_LEE: na ministerstvu zemědělství sedí profesionální myslivci, tj. právě ti, kteří by to podle vás měli dělat :-)
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: ty jsi vazne naivni, kdo myslis, ze na tom ministerstvu sedi?..
    aa uz to tu je
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam