• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    GIO
    GIO --- ---
    SCHWEPZ: nikdy nevite, do ceho si strelite. no ale hlavne ze je do ceho si strelit.)
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Lov jako adrenalinová zábava?

Lov mám v krvi. Nedovedete si představit, jaký je to adrenalin, když jdete lovit. Nikdy totiž nevíte, co přijde – jestli to bude srnec, daněk, liška, nebo jezevec – říká vzrušeně Michaela Kubánková (24), členka mysliveckého sdružení Texal Radouň.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    TSOH
    TSOH --- ---
    GIO: pokud vim tak mr. kenjiro je vegetarián a zabíjí pro jídlo... (viz. vložený text z diskuze, který je v záhlaví..). nezbývá než se zas pousmát...
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: ne, soudem nekorektnosti novinarske prace
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: jasně, reakcí na příspěvek :-)
    GIO
    GIO --- ---

omyl, tady jsi to spustil.)

KENJIRO:
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: proc, jsi zabavny :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: já to nezačal :-)
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: pokud ti vadi, ze ti tu lidi odpovidaji, tak sem nechod, jak jednoduche.¨)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ANABEL_LEE: tak se usmívej a dej mi pokoj :-)
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: jo asi tak.
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    KENJIRO: hele, a proč myslivci nestřílejí moc černou? Na spoustě míst v ČR je silně přemnožena. Už jsem dokonce od rodinných příslušníků mysliveckých rodin slyšela názor, že se střílí jen mladá, protože to je k jídlu a ty starý kusy ať si žijou a likvidují co chtějí ...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: ja bych zase pochopila ze myslivci nejakym zpusobem redukujou populace ruzne zvere, aby zabranilil skodam na urode, a nasledne to teda jedi, ale uznavam, ze v nasich podminkach hrde prohlasovat jak lovim pro jidlo mi prijde prinejmensim usmevne
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: s uzitkovosti jdi nekam, pro me je skodna srnka, ktera v premnozenem stavu decimuje prirodu. kocka je pro mne mnohem uzitecnejsi, uz tim, ze ona decimuje populaci hrabosu. zas uhel pohledu. a klika neklika, ja jsem te peskovala spis za to, ze zvanis, ze zver strilis pro jidlo. v dnesni dobe nic takoveho delat nemusis, muzes si zajit do obchodu a koupit co potrebujes, ja proste nevidim duvod, proc kdyz je takhle rozjety masny prumysl(o cemz bychom mohli rozvest dalsi nekonecnou debatu zcela z jineho soudku), vrazdit neco dalsiho, ale to je zcela jina pisnicka uz a tu ted neresime.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: jezisi!!! :) s tebou je to dycky jak s ponocnym
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: ty máš, kliku, že se nezálohuje celá historie klubu, protože jsem si jistý, že to o té nenažranosti jsi podsouvala právě Ty

a nerozlišujeme zvěř na chudinky a škodnou, ale užitkovou a škodnou.
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: to je panecku opet argument,)

KENJIRO: ne, to si podsouvas, protoze obecn e je stale vytykano jen to, co pise anabel, rozlisovani na zvirata chudinky a skodnou. to je kamen urazu, nevim co je na tom tak tezkeho k pochopeni..
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: myslim, ze porad nechapes, ze mi nevadi ze si krmis to, co si chces pak ulovit, ani ze to lovis, ale ze myslivci obecne rozlisujou zvirata na ta, ktera jsou chudinky decimovane skodnou a musi byt chranena a opecovavana a jejich nepratele zabijeni, a na ten zbytek, ktery muze byt decimovan jak chce, ale nikoho to nezajima
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ANABEL_LEE: nemluvě o tom, že když otevřeně řeknu, že krmím zvěř proto, abych ji pak mohl lovit, tak pro Tebe je to třeba OK, ale někdo jiný mi zas okamžitě vynadá hnusných nenažraných vrahů. To si prostě nevybereš :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam