• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LOJZIKOVO: myslivec nejednal nejlíp? Ono šlo jednat nějak hůř? No ano, mohl ji předtím třeba mučit.
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    TSOH: Byla to snad jeho srna? Nebyla měl ji ten chlápek vyhnat, nebo někoho zavolat aby ji vyhnal..Ale krmit ji s rodinkou to je teda pěkná blbost...A myslivec teda asi taky nejednal nejlíp..Myslim že je chyba na obou stranách
    TSOH
    TSOH --- ---
    Rodina se starala na zahradě o srnu. Myslivec ji zastřelil - tn.cz
    http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/rodina-se-starala-na-zahrade-o-srnu-myslivec-ji-zastrelil.html
    TSOH
    TSOH --- ---
    Ztracené myslivce zachraňovala horská služba - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/domaci/regiony/jihocesky/clanek.phtml?id=685795
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Mohli byste nechat toho pitomého trollování?
    KUATO
    KUATO --- ---
    PANPREDSEDA: jeden kolouch a jedno ne uplne male sele mame na cely rok uz nekolikrat za sebou zopakovano a spokojenost :o)
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    DANKLAR: Vy jite zverinu? TSOHa na Vas! ;o)
    BTW: tata kdysi v zime sejmul nechtene dve divoky kaceny (nejspis na te silnici byly primrzly a i pri zahnapnuti brzdy jsme k nim doklouzali a od podvozku se ozvalo BUM, BUM), se zelim a s bramborovym knedlikem byly vyborny
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PANPREDSEDA: Byla by škoda ho nesníst, taky mám bažantíka v mražáku, holt zvěřinu ničím nenahradiš.
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    PATISLAV: A snedli jste ho?
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    PATISLAV: Ale jo, pojd nas obejmout. :o)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    PATISLAV: rozhodně :-D
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    PATISLAV: někdy jo :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Taky máte někdy pocit, že se vám z všeobjímající demence zavaří mozek?
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    PATISLAV: zatímco kdyby byl vystresovaný z jestřába nebo lišky, bylo by to v pořádku.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Tak jsem byl právě svědkem toho, jak to bažant vystresovaný nějakým hovadem střílejícím v nedalekém háji, napral přímo do okna naší budovy a na místě si zlomil vaz.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    Jak je to se slovy 'myslet' a 'myslivec': http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?art=2416
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    rád bych se s tebou bavil ale když mi na otázku co máš proti myslivcům odpovíš takto: myslivcema se jen bavím. nepůsoběj na mě nejlíp, to je pravda. konkrétně teď mám problém s tim když se někdo vyjadřuje jako ty a nosí nabitou zbraň. je to pro mě nepochopitelný, to je celý.

tak to se nemá cenu vůbec snažit něco obhajovat...tak tady nědělej chuděrku že ti nikdo nic nevysvětlí...pokud se chceš něco dozvědět přečti si třeba penzum a až to dočteš pomužu ti vyhledat jiný materiály;-)
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    TSOH: Nu dobra, tak se ten vykricnik pise ve slovech odvozenych nebo jak se to jmenuje?
    TSOH
    TSOH --- ---
    PANPREDSEDA: špatně... přečti si ještě jednou to co jsem ti psal...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam