• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Taky máte někdy pocit, že se vám z všeobjímající demence zavaří mozek?
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    PATISLAV: zatímco kdyby byl vystresovaný z jestřába nebo lišky, bylo by to v pořádku.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Tak jsem byl právě svědkem toho, jak to bažant vystresovaný nějakým hovadem střílejícím v nedalekém háji, napral přímo do okna naší budovy a na místě si zlomil vaz.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    Jak je to se slovy 'myslet' a 'myslivec': http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?art=2416
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    rád bych se s tebou bavil ale když mi na otázku co máš proti myslivcům odpovíš takto: myslivcema se jen bavím. nepůsoběj na mě nejlíp, to je pravda. konkrétně teď mám problém s tim když se někdo vyjadřuje jako ty a nosí nabitou zbraň. je to pro mě nepochopitelný, to je celý.

tak to se nemá cenu vůbec snažit něco obhajovat...tak tady nědělej chuděrku že ti nikdo nic nevysvětlí...pokud se chceš něco dozvědět přečti si třeba penzum a až to dočteš pomužu ti vyhledat jiný materiály;-)
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    TSOH: Nu dobra, tak se ten vykricnik pise ve slovech odvozenych nebo jak se to jmenuje?
    TSOH
    TSOH --- ---
    PANPREDSEDA: špatně... přečti si ještě jednou to co jsem ti psal...
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    TSOH: Tak on se pise ve vyjmenovanejch slovech '!'? Dob!tek? Pl!nout? Litom!sl? S!ty? atd... Jsem na tuhle cast uciva nejspis ve skole chybel... ;oP
    No ja zas mam zajimave zazitky s omezencema, kteri si mysli, ze jejich nazor je ten jediny spravny a vsem ostatnim ho mermomoci nuti... ;o)
    TSOH
    TSOH --- ---
    PANPREDSEDA: znáš vyjmenovaný slova po M ? prohlížel jsi si fotografie na nástěnce ? četl jsi si jaké zážitky mají někteří lidé s m!slivcema ?
    ----
    v případě, že stále váháš tak odpověd najdeš v tomto prispevku - STILL_PRIMITIVE:
    STILL_PRIMITIVE: to je normálka... taky jsem z mr. kenjira nic kloudného nevydoloval... (od jisté doby se zařekl a na mé příspěvky dokonce nereaguje...) to víš.. rodiče ho brali na hony už od 11 let jak zde sám psal... to je pak těžký...
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    STILL_PRIMITIVE: Tak proc sem furt lezes, kdyz to nema cenu? ;o)
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    KENJIRO: no, a to je to o čem píšu :D že ani nemá cenu sem lízt :D
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    STILL_PRIMITIVE: a z toho, že tobě se ani nechce zopakovat otázku, je celkem zřejmé, že o odpověď ve skutečnosti nestojíš. Tak proč plýtvat časem.
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    KENJIRO: když se můžeš vrátit do historie abys mohl vyzdvihnout to jak jsi byl aktivní a ochotný vysvětlovat TENKRÁT když tu byli lidi kterejm mělo smysl něco psát, nebo co psal TSOH, můžeš se vrátit a podívat se na moje dotazy ne? Ale to by jsi musel chtít, tudíž to že se znova ptáš jen vypovídá o tom že nechceš ;) . Myslím že na co sem se ptal jsem už mi bylo nastíněno oč jde. Pokud k tomu máš co napsat víc - tak prosím, prostor tu máš :D
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    TSOH: No plesovej moc nejsem. Spis chodim na koncerty. Ale ze bych mermomoci lezl na koncerty takovejch zanru, ktery se mi nelibi, to nepraktikuju (verim, ze chapes, co tim chci rict).
    ---
    A to psani 'm!slivec' to je prosimte co za manyru?
    TSOH
    TSOH --- ---
    PANPREDSEDA: ty nechodíš na plesy ? nebo na jiné společenské aktivity ?
    ---
    jeda věc je, že se snažim pochopit... již poměrně dlouho... na plese si s lidma povídám (i s m!slivcema) a bavim se.. <- je tam uvolněnější atmosféra a tedy je ke komunikaci blíž než nekdě na ulici nebo v lese... (je tam hafo známých co člověk dlouho nevidel a tak..) - koneckonců je to společenská záležitost a tomu se nehodlám bránit... mezi lidma jsem rád i když uznávám že v případě m!sliveckého plesu se jako mezi lidma moc dobře necítím (to takovej plesovej karneval ve Mšeně je absolutní paráda)... (např. jsem se posledně od m!slivce s umaštěnejma vlasama na plese dozvěděl, že jsem nějakej tajnej nebo co..). a jak zde píše KENJIRO: tak jsem měl dokoce možnost zdokumentovat kam jsem chodil na wc... ale chápu - každý má jiné estetické cítění a na m!sliveckém plese se člověk samozřejmě musí přizpůsobit třeba i v tom, že chodí močit na smrkovou větvičku, která je vložena do mušle (tedy předpokládám, že jsi si fotografii vyhledal). Ale v poho... vcelku tam bývá fajn atmosféra (kor na maloměstě nebo vesnici) a má to šmrnc... a těšim se na další plesové zážitky...
    KENJIRO: na plese chodíš na wc kam? ze se divíš když si člověk odskočí... :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    STILL_PRIMITIVE: Dobrá, uvidíme. Jak byla otázka, prosím?
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    KENJIRO: no, lidi co se oháněj tim co bylo mám nejradši :D ... hele buď máš svůj názor a věc za kterou stojíš, tolik jí věříš a víš o ní dost, aby jsi to vysvětlil ( šířil osvětu ) a pomohl pochopit těm co se dívaj na to co tě baví a co máš rád "mezi prsty" a mohl si říct "udělal jsem maximum - jejich chyba". A nebo ti to za to nestojí, nechceš nikomu nic vysvětlovat, snažit se pochopit protichůdnej názor s tim žes to u zkoušel s tím že to nemá cenu. Se mnou jsi nic neřešil, mně jsi nic konstruktivního nenapsal tak se laskavě neoháněj tim že tu předemnou byl někdo kdo to nechápal ( třeba proto že nechtěl ). Nechci se tady přetahovat o ponožku kdo co psal, kdy a proč, buďme aktuální, prosím ;)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    STILL_PRIMITIVE: když se podíváš do historie, zjistíš, že jsem se pokoušel něco vysvětlovat, ale vzdal jsem to přesně z těch důvodů, které přisuzuješ nám
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    KENJIRO: Cetl jsem. No spis mi to pripada jako kdybych ja lezl do nackovsky hospody (a to ji mam kousek od baraku) nebo jako kdyz vlezli ti dva noumove z Policejni akademie do Modre ustrice (ti tam ovsem vlezli nevedomky).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam