• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    Excesy české myslivosti - zcela anonymní sběr podnětů
    https://docs.google.com/a/batima.cz/forms/d/1yMP1unH9rs61Tx1RymngUIY9UFcYbnO0N77LrJbitrE/viewform?c=0&w=1
    http://myslivci.blogspot.cz/
    http://zrusmemyslivce.blogspot.cz/

KENJIRO --- --- 15:02:50 14.2.2009
    RUSSIANBLUE: Hm... a když je to obojí? (mimochodem, já jsem na tom stejně - lov je pro mne OK, jinak jsem vegetarián :-) )

KENJIRO --- --- 18:42:55 15.2.2009
    TSOH: Ale já nezabíjím ani pro peníze, ani pro zábavu. Dělám to pro jídlo.

KENJIRO --- --- 13:49:49 16.2.2009
    OK, tak jsme si ujasnili, jak je to se mnou a masem :-) všichni spokojeni? ještě má někdo nějaké připomínky?
    rozbalit záhlaví
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    TSOH: Nu dobra, tak se ten vykricnik pise ve slovech odvozenych nebo jak se to jmenuje?
    TSOH
    TSOH --- ---
    PANPREDSEDA: špatně... přečti si ještě jednou to co jsem ti psal...
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    TSOH: Tak on se pise ve vyjmenovanejch slovech '!'? Dob!tek? Pl!nout? Litom!sl? S!ty? atd... Jsem na tuhle cast uciva nejspis ve skole chybel... ;oP
    No ja zas mam zajimave zazitky s omezencema, kteri si mysli, ze jejich nazor je ten jediny spravny a vsem ostatnim ho mermomoci nuti... ;o)
    TSOH
    TSOH --- ---
    PANPREDSEDA: znáš vyjmenovaný slova po M ? prohlížel jsi si fotografie na nástěnce ? četl jsi si jaké zážitky mají někteří lidé s m!slivcema ?
    ----
    v případě, že stále váháš tak odpověd najdeš v tomto prispevku - STILL_PRIMITIVE:
    STILL_PRIMITIVE: to je normálka... taky jsem z mr. kenjira nic kloudného nevydoloval... (od jisté doby se zařekl a na mé příspěvky dokonce nereaguje...) to víš.. rodiče ho brali na hony už od 11 let jak zde sám psal... to je pak těžký...
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    STILL_PRIMITIVE: Tak proc sem furt lezes, kdyz to nema cenu? ;o)
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    KENJIRO: no, a to je to o čem píšu :D že ani nemá cenu sem lízt :D
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    STILL_PRIMITIVE: a z toho, že tobě se ani nechce zopakovat otázku, je celkem zřejmé, že o odpověď ve skutečnosti nestojíš. Tak proč plýtvat časem.
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    KENJIRO: když se můžeš vrátit do historie abys mohl vyzdvihnout to jak jsi byl aktivní a ochotný vysvětlovat TENKRÁT když tu byli lidi kterejm mělo smysl něco psát, nebo co psal TSOH, můžeš se vrátit a podívat se na moje dotazy ne? Ale to by jsi musel chtít, tudíž to že se znova ptáš jen vypovídá o tom že nechceš ;) . Myslím že na co sem se ptal jsem už mi bylo nastíněno oč jde. Pokud k tomu máš co napsat víc - tak prosím, prostor tu máš :D
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    TSOH: No plesovej moc nejsem. Spis chodim na koncerty. Ale ze bych mermomoci lezl na koncerty takovejch zanru, ktery se mi nelibi, to nepraktikuju (verim, ze chapes, co tim chci rict).
    ---
    A to psani 'm!slivec' to je prosimte co za manyru?
    TSOH
    TSOH --- ---
    PANPREDSEDA: ty nechodíš na plesy ? nebo na jiné společenské aktivity ?
    ---
    jeda věc je, že se snažim pochopit... již poměrně dlouho... na plese si s lidma povídám (i s m!slivcema) a bavim se.. <- je tam uvolněnější atmosféra a tedy je ke komunikaci blíž než nekdě na ulici nebo v lese... (je tam hafo známých co člověk dlouho nevidel a tak..) - koneckonců je to společenská záležitost a tomu se nehodlám bránit... mezi lidma jsem rád i když uznávám že v případě m!sliveckého plesu se jako mezi lidma moc dobře necítím (to takovej plesovej karneval ve Mšeně je absolutní paráda)... (např. jsem se posledně od m!slivce s umaštěnejma vlasama na plese dozvěděl, že jsem nějakej tajnej nebo co..). a jak zde píše KENJIRO: tak jsem měl dokoce možnost zdokumentovat kam jsem chodil na wc... ale chápu - každý má jiné estetické cítění a na m!sliveckém plese se člověk samozřejmě musí přizpůsobit třeba i v tom, že chodí močit na smrkovou větvičku, která je vložena do mušle (tedy předpokládám, že jsi si fotografii vyhledal). Ale v poho... vcelku tam bývá fajn atmosféra (kor na maloměstě nebo vesnici) a má to šmrnc... a těšim se na další plesové zážitky...
    KENJIRO: na plese chodíš na wc kam? ze se divíš když si člověk odskočí... :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    STILL_PRIMITIVE: Dobrá, uvidíme. Jak byla otázka, prosím?
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    KENJIRO: no, lidi co se oháněj tim co bylo mám nejradši :D ... hele buď máš svůj názor a věc za kterou stojíš, tolik jí věříš a víš o ní dost, aby jsi to vysvětlil ( šířil osvětu ) a pomohl pochopit těm co se dívaj na to co tě baví a co máš rád "mezi prsty" a mohl si říct "udělal jsem maximum - jejich chyba". A nebo ti to za to nestojí, nechceš nikomu nic vysvětlovat, snažit se pochopit protichůdnej názor s tim žes to u zkoušel s tím že to nemá cenu. Se mnou jsi nic neřešil, mně jsi nic konstruktivního nenapsal tak se laskavě neoháněj tim že tu předemnou byl někdo kdo to nechápal ( třeba proto že nechtěl ). Nechci se tady přetahovat o ponožku kdo co psal, kdy a proč, buďme aktuální, prosím ;)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    STILL_PRIMITIVE: když se podíváš do historie, zjistíš, že jsem se pokoušel něco vysvětlovat, ale vzdal jsem to přesně z těch důvodů, které přisuzuješ nám
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    KENJIRO: Cetl jsem. No spis mi to pripada jako kdybych ja lezl do nackovsky hospody (a to ji mam kousek od baraku) nebo jako kdyz vlezli ti dva noumove z Policejni akademie do Modre ustrice (ti tam ovsem vlezli nevedomky).
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    PTACOPYSK: jak jsem psal v příspěvku níže, většina přítomných nic nevysvětluje, jen útočí. A nebo když neútočí tak se snažej tazatele zesměšnit něčim naprosto absurdnim, to samozřejmě dotváří předem utvořenej obraz o vašem společenství. V pohodě, žádnej flejm, zajmá mě to ale podívej co píšou ostatní přítomní myslivci a uznej že jen zlomek z toho je věcnej a má nějakou výpovědní hodnotu.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    PANPREDSEDA: Chodí tam kontrolovat pisoáry :-)

ne fakt, jestli mi nevěříš, tak si tady v klubu vyfilltruj "pisoár" :-D
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    Tsohu, muzu se te zeptat, proc vlastne chodis na ty myslivecke plesy, jak jsi tu nekolikrat zminoval?
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    STILL_PRIMITIVE: velmi těžko se v téhle diskuzi něco vysvětluje, protože se to tu většinou nikdo nesnaží pochopit.
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    LOJZIKOVO: a co bylo to předtim? statistika? kdyby to tu nebyl samej hlupák ( myslivost nebude od slova myslit - ted už mám jasno ), tak by ste to možná pochopili už z prvního příspěvku a nemusel bych to tady polopaticky vysvětlovat jak dětem. Nechápu že je tady 3 nebo kolik myslivců ale žádnej nebyl schopnej nám, hlupákům co zvěř nezabíjej, vysvětlit tak normálně jako BUXIE ( díky!!! ) proč, a jak. To to sami nevíte? To ste tak omezený že místo toho abyste něco vysvětlili se jen snažíte trefovat do ostatních co se ozvou?
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    TSOH: nekdo si to treba vyfoti, protoze je rad, ze se trefil primo na komoru, napriklad ... nekdo si dokumentuje, kolik zveriny se pak dal zpracovavalo/prodavalo ... co ja vim
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    TSOH: priklad duvodu, proc si nekdo neco takoveho foti, uvedla uz Buxie ... ja mam doma treba fotograficky atlas mrtvol, protoze se tyka me profese, a ktery si nikdo jiny z rodiny rozhodne prohlizet nebude ... vsak te nikdo nenuti si ty fotky prohlizet ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam