PANPREDSEDA: ty nechodíš na plesy ? nebo na jiné společenské aktivity ?
---
jeda věc je, že se snažim pochopit... již poměrně dlouho... na plese si s lidma povídám (i s m!slivcema) a bavim se.. <- je tam uvolněnější atmosféra a tedy je ke komunikaci blíž než nekdě na ulici nebo v lese... (je tam hafo známých co člověk dlouho nevidel a tak..) - koneckonců je to společenská záležitost a tomu se nehodlám bránit... mezi lidma jsem rád i když uznávám že v případě m!sliveckého plesu se jako mezi lidma moc dobře necítím (to takovej plesovej karneval ve Mšeně je absolutní paráda)... (např. jsem se posledně od m!slivce s umaštěnejma vlasama na plese dozvěděl, že jsem nějakej tajnej nebo co..). a jak zde píše
KENJIRO: tak jsem měl dokoce možnost zdokumentovat kam jsem chodil na wc... ale chápu - každý má jiné estetické cítění a na m!sliveckém plese se člověk samozřejmě musí přizpůsobit třeba i v tom, že chodí močit na smrkovou větvičku, která je vložena do mušle (tedy předpokládám, že jsi si fotografii vyhledal). Ale v poho... vcelku tam bývá fajn atmosféra (kor na maloměstě nebo vesnici) a má to šmrnc... a těšim se na další plesové zážitky...
KENJIRO: na plese chodíš na wc kam? ze se divíš když si člověk odskočí... :)