• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: ja nevim... ja mam za to, ze holky se proste do toho moc zazerou a bytostne chteji vyhrat - obecne mam dojem, ze proste tu hru berou az moc vazne, casto (ted nemyslim ani tak kesi.. ehm ehm) ale mam tuto zkusenost se skoro vsema kamaradkama. Proste chteji nas trumfnout.
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Murphy: podle toho jak to popisujes by pro zensky bylo nejlepsi Galcxy truckers :-))
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    SARKA: :D:D ne, chlapa to taky točí, ale jen v rámci hry. ale hlavně mu to přijde zcela přirozený. vám na tom obvykle připadá něco "nepatřičnýho" - často pak má člověk dojem, že ve hře nejde o vítězství a bodovej zisk (bohužel, většina her je spočítána na to, že se zúčastnění snaží vyhrát), ale třeba (držme se carc.) o stavení co největšího a nejhezčího města;)). ještě jinak - přicpeš se do velkýho města chlapovi a ten je zpruzelej, že ti přišel ten pravej dílek; holka se naštve, že si hajzl:D (samozřejmě to ale zas banalizuju)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MELIBRION: vis co je dalsi nevyhoda zenskych? Voli podle zbrane a uskoky mimo pravidla - takze jsem vse odvolal a vse potrebne odsouhlasil. :-D
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    doufam ze si to uhajil :-)
    REQUO
    REQUO --- ---
    SARKA: takhle to urcite nemyslel. :)

uz jsem doma dostal vydanano, ze to takhle neni. :-D
    SARKA
    SARKA --- ---
    MURPHY: myslels to tak, že chlapům na tom nic špatnýho nepřipadá (na tom, že se někdo sere do tvojí lokace)?
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    requo: podle popisu tomu nejvic odpovida hra Kecání
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: nevim, proste cim mene je hra postavena na vzajemne konfrontaci tim podle me pro holky lepe. :-D
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    ENY14: s tim rozšířenim v cz je to krajně nepravděpodobný;). co se týká her pro holky, viz navara - tzn. budovací hry evr. typu, nebo ještě líp různý pokládačky. neplatí to úplně obecně, ale je pravda, že jen holce může připadat něco špatnýho na tom, když se, řekněmě v carcassonnu, někdo s**e do tvojí lokace apod. ale samozřejmě je ranec výjimek (o tom svědčí už i to, že třeba ty máš ráda řím;)).
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: zmlati. :(( ale svedu to na to, ze KESI je vyjimka potvrzujici pravidlo. :-D
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    REQUO: za tohle tě kesi nezmlátí? ;-)
    REQUO
    REQUO --- ---
    ENY14: to je idealne takova hra, kde holky vyhrajou - tzn. malo logiky, premysleni, kombinaci a pokud mozno infantilni pribeh. :-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ENY14: treba nekonfliktni budovatelske hry jsou typicky divci :)
    ENY14
    ENY14 --- ---
    MURPHY: Jak se pozná hra pro holky :-)? Jinak moc děkuju, dneska jsem se ptala v Albi prodejně a ten prodavač říkal, že se možná chystá rozšíření pro osadníky v češtině a že se zkusí zeptat, ta dám třeba vědět.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    ENY14: v pze to seženeš asi jen v hrasu (pasáž rokoko), stejně jako rozšíření k citadele, to asi i angl., ale taky je tam ten problém s jinejma rubama. jinak holka, která si ujíždí na revolte in rome - fakt čumim (já jen, že je to taková typicky "neženská" hra)
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    TUILE: z abstraktních některá hra z Gipf projektu.. třeba takový Yinsh "přebarvovací piškvorky". ve dvou mě baví i Metro..
    ENY14
    ENY14 --- ---
    MURPHY:Aha, no to neva, a kde se to dá sehnat. Je v praze nějakej kamenej obchod nebo se to dá objednat jen přes internet? Přemýšleja jsem i o rozšíření k Citadele, ale to je snad taky jen v němčině. Měli by tam být nějaké další postavy a budovy.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    ENY14: bohužel, česky nejsou a asi ani nebudou. s českou verzí jsou navíc kompatibilní jen německý rozšíření, angl. maj jinej rub
    ENY14
    ENY14 --- ---
    MURPHY: Ono je i rozšíření. Sháněla jsem ho asi před dvěma lety a to mi tvrdili, že neexistuje. Je i v češtině?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam