• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    A co to posunout na středu? Mohl by někdo ve středu?
    ENY14
    ENY14 --- ---
    To je škoda, že se to zítra zrušilo, zrovna jsem zjistila, že bych mohla přijít:-( Tak snad to vyjde příště, doufám, že se shodneme někdy před Vánocemi. Nějaký úterek..?
    SARKA
    SARKA --- ---
    Můžete navrhovattermín dalšího srazu!!!!
    SARKA
    SARKA --- ---
    Tak zítřejší sraz se ruší ..
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    ááááá ;-)
    KESI
    KESI --- ---
    No ... nebudu komentovat štěbetání místní smečky v čele s mým drahým mužem. Ono to nakonec totiž bude vždycky tak, jak chci já :)
    REQUO
    REQUO --- ---
    SARKA: je v utery nemuzu, jedu k sestre. Jinak San marco je docela super, ale je to na docela dlouho s vysvetlovanim pravidel a vymyslenim strategie. :)
    SARKA
    SARKA --- ---
    Btw. to jako v utery budeme hrat ve dvou?
    SARKA
    SARKA --- ---
    MURPHY:
    REQUO:

no z meho pohledu: cilem je vyhrat a sere me obecne vsechno, co mi to prekazi :D
    a nejvic me sere, kdyz je nahoda zcela naklonena na stranu spoluhrace .. napr. v osadnikach vzdycky nejcasteji pada cislo, ktere ma David .. takze i kdyz ja mam vesnicky na cervenych cislech 6, 8 a 9, tak nejcastejc bude padat 11. No nenito na zabiti?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REQUO: jsem zvedav na tvou verejnou odpoved, neb tu skutecnou znam :D
    REQUO
    REQUO --- ---
    NAVARA: necekas, ze ti na to neco reknu, ze ne? :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REQUO: a Kesi snad netanci oslavne tanecky? :)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: ja nevim... ja mam za to, ze holky se proste do toho moc zazerou a bytostne chteji vyhrat - obecne mam dojem, ze proste tu hru berou az moc vazne, casto (ted nemyslim ani tak kesi.. ehm ehm) ale mam tuto zkusenost se skoro vsema kamaradkama. Proste chteji nas trumfnout.
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Murphy: podle toho jak to popisujes by pro zensky bylo nejlepsi Galcxy truckers :-))
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    SARKA: :D:D ne, chlapa to taky točí, ale jen v rámci hry. ale hlavně mu to přijde zcela přirozený. vám na tom obvykle připadá něco "nepatřičnýho" - často pak má člověk dojem, že ve hře nejde o vítězství a bodovej zisk (bohužel, většina her je spočítána na to, že se zúčastnění snaží vyhrát), ale třeba (držme se carc.) o stavení co největšího a nejhezčího města;)). ještě jinak - přicpeš se do velkýho města chlapovi a ten je zpruzelej, že ti přišel ten pravej dílek; holka se naštve, že si hajzl:D (samozřejmě to ale zas banalizuju)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MELIBRION: vis co je dalsi nevyhoda zenskych? Voli podle zbrane a uskoky mimo pravidla - takze jsem vse odvolal a vse potrebne odsouhlasil. :-D
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    doufam ze si to uhajil :-)
    REQUO
    REQUO --- ---
    SARKA: takhle to urcite nemyslel. :)

uz jsem doma dostal vydanano, ze to takhle neni. :-D
    SARKA
    SARKA --- ---
    MURPHY: myslels to tak, že chlapům na tom nic špatnýho nepřipadá (na tom, že se někdo sere do tvojí lokace)?
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    requo: podle popisu tomu nejvic odpovida hra Kecání
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam