• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSBYAMD.ATi - Procesory, grafické karty, ovladače, tech. dema, přetaktování...
    MISON
    MISON --- ---
    Muzete mi zkusit poradit ? Poridil jsem pouzitou Gigabyte AMD RADEON R7 265tku. A nejsem proste schopnej rozjet drivery. Stahnul jsem nejakej ten autodetection a ten nenajde nic. Nainstaloval jsem AMD Catalyst a nic. Kdyz otevru AMD gaming evolved tak mi to vlevo nahore u DRIVERS pise "Automatic driver updates are not supported for you video card.". Uz fakt nevim co mam stahnout a co mam nainstalovat, aby to proste bezelo. Nejaky tips ?

    BTW: Kdyz zapnu HWiNFO, tak mi to v infu tu kartu zobrazi a pozna spravne.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    ICESUNLAB: Arma potřebuje pořádnej procesor a zbytečně by mi brzdil grafiku.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    PETRPEDROS: zkus se poradit spis zde: [ PC SESTAVY - stavíme počítače ]

    Ja nakonec dal na rady odborniku a na hry si poridil intel i5-4460
    ICESUNLAB
    ICESUNLAB --- ---
    PRDELOID:
    PETRPEDROS: příležitostně hraju na fx6350 a beží mi vše zcela parádně ve full hd. Na "lepší hry" je pochopitelně třeba spíše "lepší" grafika. Nějaký zásadní rozdíl (až na vyjímky) jsem přechodem z Phenom II X4 nezaznamenal.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    PRDELOID: Jinak řeším stejnou otázku.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Ahoj našel by se tady někdo kdo by mi pomohl se složením PC. Tak nějak bych věděl co chci jen bych to potřeboval zapojit.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    TOM_HOST: ty si jeste jak cep peti ;) hodne jsi mi pomohl! :)
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Zdravím, přátelé, laskavě žádám zdejší odborníky o radu. Pro desku MSI 970 Gaming vybírám vhodný procesor AMD FX- 63** až 83**. Ideálnem by asi byl FX-8350, nicméně nejsem si jistý, zda jsem ochoten (na to moje příležitostný hraní) investovat 5 litrů. Nicméně o poznání levnější se nabízejí FX-6350 či FX-8300 (zvláště tento druhý mě překvapil velmi nízkou cenou)
    Otázka tedy zní: 6-jádro s vyšší frekvencí na single jádru nebo 8-jádro s nižší frekvencí ? Pro úplnost dodám, že jsem nikdy netaktoval, nicméně klidně ten Rubicon překročím, návody pro blbce snad na internetech jsou. (otázka je, umožní mi to tahle MB?) Co byste volili Vy?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    A raky nejspis pekne kecan pac jsem tam mel hdmi a ten dvi>hdmi kabel jsem mel buhvikde ... Tyve ja uz si fakt hovno pamatuju
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ROENICK: Ja ti nevim co jsem to mel ja za ati ale normalne sel pres to dvi i zvuk
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    cau, neresil nekdo starsi ATI HD4xxx ktera ma jen DVI vystupy (nema HDMI) a poslani audia na TV pres HDMI?

    jestli je nutnej tenhle proprietarni srac

    http://www.hisdigital.com/un/product2-52.shtml
    Amazon.com: HIS HHDMI4071 DVI/HDMI Adapter for ATI Radeon HD 3000 and 4000 Series - Retail: Electronics
    http://www.amazon.com/HIS-HHDMI4071-Adapter-Radeon-Series/dp/B0028Y4FWK

    nebo staci jakakoli duallink DVI-D redukce jako napr toto:
    ROLINE HDMI A(F) --> DVI-D (M) | Alza.cz
    http://www.alza.cz/roline-hdmi-af-dvi-d-m-d2221795.htm

    dle for jsou v ty ATI redukci spojeny naky piny a podle nich ji pozna driver. Ale fora jsou vetsinou dost stary, tak jestli od ty doby neni nakej posun

    dik
    ELSIDER
    ELSIDER --- ---
    HLAZARD: zadelany to bylo, to nezapiram, ale v posledni dobe, prave kuli zvireti doma, provadim jednou za 3-4 tydnu ocistu, kdyz jsem si poprve vsiml tech zaseku, a se sw jsem nic nevyresil, tak jsem provedl komplet cisteni, vic kablmng, vyhodil jsem dvd, at je lepsi prutah
    teploty mam klidovy rezim, tzn ffox 3-5 oken + vlc, cpu i gpu 30-35°C, pri zatezi 60-70°C oboje, i pri furmarku nebo prime95 napr, spis jsem si vsiml lehce spalenych obvodu na desce primo pod PCI slotem kde mam grafiku
    HLAZARD
    HLAZARD --- ---
    ELSIDER: ahoj, asi bych to zkusil vycistit od prachu a ujistil se, ze jsou teploty ok. Podle toho, jak to licis to budes mit asi dost zadelany :)
    ELSIDER
    ELSIDER --- ---
    Zdravim, nevim kam se obratit, snad mi poradite.
    Mam doma http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3567#ov a v ni Phenom 2 x6 1090T a Radeon HD 6870 s arctic twin turbo ii chlazenim. Ram http://www.alza.cz/corsair-16gb-kit-ddr3-1600mhz-cl10-vengeance-d284507.htm (kupovana loni asi za litr), hdd obyc 1TB. Celkove je starej 3 roky, temer porad zapnuty, nemam tv, dlouho necisteny, nevic v kurackym byte s kockou.
    To je na cem se trapim a ted s cim.
    Je to asi 2-3 tydny, co se mi pc zaclo sekat pri hrani, ale stylem pravidelne kazde +-4s na milisekundu zasek, neovlivni to nastaveni grafiky, na nizkem se seka stejne, jak pri max detailech, kde ale pocituju nedostatecny vykon kompu. Priznam se, vetsinu her mam cracknutych, ostatni mmo. Ale bohuzel to ovlivnilo i hry, ktere jsem pred par mesici hral na max, napr WOT, AC3, Batman:O. Ted se mi seka i F3.
    Provedl jsem komplet format hdd a reinstal win, nejnovejsi AMD ovladace( pri instalaci mi to haze bluescreen - takze mam cata 13.4 tusim), nepomahaji, navic mam v desce integrovanou HD 4290, kterou mi cata control hazi jako jedinou co instalovalo - i presto, ze ta ma vlastni ovlace. No a win mi pak reknou ze integrovana nefunugje zpravne, pri jejim odpojeni pres win, se stejne sama zapne po restartu.
    Problem je,ze nevim jak na novy bios, ale pokazilo se to samo od sebe, zadny novy sw, aktualizace, nic.
    Nejaka rada, krom novy desky a asi i grafiky?
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    LOJZAK: Už jsem to vyřešil. Aktualizoval jsem BIOS a nic a až přeinstal skvělého OS Windows mi to konečně funguje jak má :)
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Tak jestli tomu trochu rozumis a mas vse dobre nainstalovane a komp ti nepada ,tak bych zacal asi novim biosem desky.Nebo se aspon podivej jestli na tvoji desku nevyskla nejaka zaplata.
    Zkusil bych kartu i v jinem kompu.Zkusil bych novou instalaci operacniho systemu....
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    zdravím,

    koupil jsem si R9 270x a po nainstalování karty a ovladačů mi vše běží hodně špatně. v PassMark testu mi to háže 871bodů. v BF4 mám na nízké detaily 25FPS. U mé předchozí grafiky HD 5850 jsem měl podstatně více bodů a FPS.

    Nemáte někdo prosím Vás radu jak dál pokračovat ? děkuju
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Karta bere cca 170W v plne zatezi.Tzn 340W jen na grafiku.Pak zalezi jakej mas procak.Pokud ti zere napr 100W,uz jsi na 440W jen u procaku a grafik kdyz ti to pobezi na plny gule.
    Koukni po nejakym 700W a vejs :)

    tedy za rozumnej peniz jeden eurocase
    Eurocase ECO+85, 700W ATX-700WA-14-85 | CZC.cz
    http://www.czc.cz/...41388/produkt?q-category-id=3qosi9trokgjsau5dgu3mu9ko4&q-c-0-f_2027413=r600-780
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    TRAGED: Jo stím to moc nesouvisí, ale scháněl jsem dlouho stejný model HD6850 a ten co mám já má takt na nejvyší frekvenci a ty co prodávali po té se stejným označením od stejného výrobce měli nižší takt takže jsem to zapojit přemostěním nemohl.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PETRPEDROS: UFF. Jak to souvisi s Cross Firem??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam