• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SEDIQRusko a Transsibiřská magistrála
    ARFEA
    ARFEA --- ---
    WYMA: Pěkný fotky, hned bych tam jel :)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    OHONEY: jo z toho to myslim mám. ale žádost jsem podal až dnes, takže 2 litry a chvíle napětí.
    WYMA
    WYMA --- ---
    trocha fotek z Kamčatky: http://wyma.rajce.idnes.cz/Kamcatka_I./
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    ROMANET:
    delal sem si 3mesicni pozvani pro byznis viza a v poho. asi 90$ ale trva to 14 pracovnich dni
    na turisticke Ti to poslou do druheho dne, co jim prijde platba a vyplneny formular.
    jj ze sachalina krasna cesta
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    RILOUTER
    RILOUTER --- ---
    prosim o pomoc, 3 kamosi jsou ve Vladivostoku a radi by nejaky kontakt na nekoho tam, jestli tu nekdo je, pls posta, diky
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    no a teď si chci dát kavkaz, abych měl lepší představu o situaci tam.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    co se mého knowhow týče, projel jsem si to ze sachalinu (takže z tokia se bez letadla člověk v poho dostane)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ROZUM: jo to je jasný, že to jde. :)

ale řikám si, že bych prubnul nějaký online servis. to je obvykle za 30 dolarů a je to do 24 hodin. což mi přijde jako fér.

a u těch agentur bych dal také spíše na doporučení (i když koukal jsem, že cenama se dost lišej, pozvání je tak někde mezi 1000-2500 kč)

---

pod čarou bych jen řekl, že transibiřská magistrála nemá žádnou jižní cestu :) je a bude jen jedna a ta vede přes svěrdlovsk :)
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    ROMANET: Před 3 rokama to šlo reálně jen přes agenturu. Počítám, že pokud jedeš jako tůrista, bude to stejné...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    zdar, máte někdo zkušenost s nějakým pozváním k ruskému vízu? jen chci aby to nebylo drahé a fungovalo. díky.
    VERKAH
    VERKAH --- ---
    Dekuju mockrat za odovedi, zrovna dvakrat me ale nepotesily.... Chtela jsem tudy jet na Altaj. Tak si aspon prohlednu Moskvu :-)
    QWERTY
    QWERTY --- ---
    VERKAH: je tam vizum potreba, ted jsme prejeli hranice do Kazachstanu a stoji to asi 4h na celnicich( my teda jeli z Novosibirsku do Almaty), transitni asi staci, a netreba sbirat registrace v Rusku, staci udelat jednu delsi, na hranicich uz to nikdo nekontroluje, skoda penez, my meli jednu z Moskvy a stacila nam
    ARFEA
    ARFEA --- ---
    VERKAH: Nejel jsem tím, ale řekl bych, že je třeba tranzitní vízum.
    VERKAH
    VERKAH --- ---
    Zkousel jste nekdo jet po transsibirske magistrale po te jizni variante ( Charkov -Samara - Ufa- Petropavlovsk-Omsk)? Jde mi o to, ze kousek tehle trasy vede pres Kazachstan. Je na to potreba Kazaske vizum, pokud si koupime listek az do Omsku?
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    trochu OT, ale možná to taky trochu souvisí :)
    [ CROSSING BORDERS - dvojjazyčné partnerství, aneb jak spolu mluvíte? ]
    WYMA
    WYMA --- ---
    JINDRICH: nezdá se mi dýmějovej mor, oblíbená to rozkoš místního lidu :)))
    WYMA
    WYMA --- ---
    JARAX: at se daří... a nejezte sviště grilovaný letlampou ;)
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    jojo, palecky drzim!!! 8-)

Mongolsko je mazec...doporucuju hodne endiaronu a zasobu toaletaku ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam