TRISSIE: Tenhle vztah má tchyně ke svým dvěma dcerám, z nichž jedna je moje drahá. Vyřešila totak, že se kamarádí s jednou cácorou, co si furt vybírá partnery, co ji okradou a zmlátěj, nám svýho času nezaplatila nájem s tím, že ji nemáme jak k tomu donutit a tak dále, prostě obrázek jsme si udělali, nekažme si žaludek. Tchyně jí hlídá děti, zatímco my o hlídání kšeftujeme se sousedy, a to tchyně bydlí snáma, furt ji dává drahé za příklad, jak je úžasná a jak jí svět křivní, jak tomá těžký, nokabaret, bába už nějak nemá soudnost. Shrnul jsem to tenkrát jednoduše: "Monička je její nejmilejší dcera." Furt mi oponovaly, že ona není její dcera. Pak jim to došlo a od tý doby s tím všechny souhlasej.
SEVERINE: ...to řikám od začátku, že je to tim, to snad pozná každej, já špekuluju furt nad tím, co s tím. Ono se blbě věnuje pozornost, když má postupně zakázaný absolutně všechno s tím, že v případě pochybnosti se přijde zeptat.
Zkusil jsem i "ranní reset", že trestní zákazy platěj jenom do ranního porbuzení, ale taky se toneosvědčilo, bral to abecedně a vyloženě byl šťastnej, když je nasbíral znva nazpět. Prostě z něj roste pankáč, masochistický rebel a prorok samoser (co xi vyprorokkuju, to si taky zařídím a pak se dívejte, jak mám dycky pravdu).