• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUERGAJsou rodiče našimi přáteli či nepřáteli?aneb rodiče si člověk nevybírá...
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    OMI: jasný no,nejhorší je,že většina lidí jsou z toho pak zdrcený...
    moje kámoška se podle ní schází se špatnými lidmi,kteří jí ovlivňují...
    moje máma si má dát bacha,protože táta má milenku...
    já budu mít problém dostudovat VŠ....(je fakt,že to fakt mám,ale to je daný mojí laxní povahou a životním stylem)...
    já totiž nevim,jestli vůbec nějaký osud je,tak je pak těžký věřit kartám....ale je fakt,že někdy zamrazí když to poslouchám...
    OMI
    OMI --- ---
    JUASINHA: Očekávají, že budou ujištěni v tom, že se rozhodli správně a když se jich zeptáš, o čem jte mluvili, zopakují "to svoje", s čím tam přišli a jiný názor vůbec nezaslechli.

Málo lidí chce slyšet, nad čím by se měli zamyselt, ti přišli na psychoanalýzu a budou přemýšlet "o volných asociacích", které jim karty a mlhavá řeč báby kartářky předkládá.

Jen minimum jich chce skutečně slyšet, co na ně za nejbližším rohem číhá a jak se tomu vyhnout nebo jak to využít.

Pokud se ale nezměněj, stejně si "to" na ně počká za dalším rohem, takže stejně svůj osod mohou změnit jen tak, že změní sebe. A to jsme opět u psychoanalýzy a ne u věštění budoucnosti. Čímž netvrdím, že to ne nímagická disciplína.
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    GEDI: moje racionální myšlení mi zabraňuje to brát vážně...pak vlastně nechápu,co ti lidi od toho očekávají?chtějí podle toho řídit svůj život?čekají převrtaný informace?nevim....mám na to strašně nejasný názor
    GEDI
    GEDI --- ---
    JUASINHA:
    Co je na tom divnýho? :-)
    OMI
    OMI --- ---
    JUASINHA: Já jsem v novinách taky čítávával, jak se už napřesrok budu mít pořád jenom dobře a už jen samé životní jistoty a světlé zítřky. A vono prd.
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    si myslim,že sposty lidí si myslí,že to za ně kartářky rozhodnou tím,že jim řeknou"co je v životě čeká"...ale čím jsem starší,tím větší blbost mi to připadá...a u jedné jsem kdysi taky byla...Mám kámošku,která chodí docela často a ač mně nezávislému pozorovateli připadá,že jí vždycky řikají to samý a vlastně nic konkrétního,tak ona si v tom pokaždé dopodrobna najde svůj život a vztahy a je z toho hotová a já z ní vysmátá:)) Samozřejmě ve chvíli,kdy otec od rodiny jde ke kartářce,která mu řekne,že se rozvede a on se rozvede,tak to přestává být prdel...Je to hrozně divný tohle předvídání budoucnosti
    GEDI
    GEDI --- ---
    Lidi neperte se :-).

OMI:
    Já karty vykláddám a divil by ses kolik lidí po mě chce aby jsem za ně rozhodla co mají dělat.

MIKATCHOU:
    I vzhledem k tomu co jsem psala Omimu si myslím že si nešel jen pro souhlas. Když se splašej hormony na to je krátká i kartářka. . . nic ve zlém :-)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Imho svadet to na kartarku a pomateni smyslu je to nejjednodussi, tak proc to neudelat, ze :) Souhlas s OMI.
    OMI
    OMI --- ---
    MIKATCHOU: takže chudák ztratil životní jistoty a samá pozitíva. Je tak hloupý, když šel od majetku, zahřátých pantoflí a okoukané rodiny. Ošklivé nekalkulovatelé pudy! Fuj! Styďte se!

Jenomže já bych udělal totéž. Tváří v tvář blížící se smrti a jistotě, že osobnost, která říká já jsem se tady už nikdy nenarodí a zaniknu bych se taky dral za požitkem. Prachy vem čert, rodina se o sebe postará a když ne, tak holt pomůžu, ael děti nejsou koule na noze a žena není doživotí bez možnosti propuštění.

Muž je tak starý, jak mladá je žena pod ním. Jediné, co pro tebe psychoanalytik udělá, je že tě udrží u problemu, nad kterých se chceš zaymslet. Jediné, co pro tebe udělá kartářka (takových, co ti jasnovidně nco srozumitelně předpovědí, je fakt málo), je že před tebe postaví témata k hovoru a vede tě k zamyšlení. Co si z toho v hlavě postavíš, to je už na tobě.
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    OMI: tou sou mi teda kecy... snad nechceš kartářku nazývat psychoanalytikem? to si opravdu myslíš že muj otec s kartářkama probíral racionální důvody k odchodu? jeho odchod vůbec racionální nebyl. Udělal to jen proto že se mu splašili hormony, jinej důvod neměl. Ted je zadluženej, nemá ani čtvrtinu toho co kdysi míval, nemá rodinu, má jen mladici, se kterou to taky nemusí bejt navždycky růžový...
    OMI
    OMI --- ---
    MIKATCHOU: NIkdo ještě neuděal životní krok jen proto, že mu to řekly karty. Nejvejš los si půjde koupit, když si přečte v Plesku, že je na to příležitost. Kdyby od vás odejít nechctěl, žádná kartářka ho k tomu nedonutí. Nejvejš byl nerozhodnej a tak si zašel na "psychoanalýzu", kde nad iracionálním totemem probrali jeho racionální důvody i s jejich podvědomými souvislostmi. A rozhodl se.
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    GEDI: no to nevim... asi by dýl trpěl pochybnostma... a kdoví co by se za tu dobu stalo.
    GEDI
    GEDI --- ---
    ZELINKA:
    Jj taky to poznávám a taky se mi to nelíbí :-)-

MIKATCHOU:
    A Ty myslíš že kdyby mu to neřekli že by se nerozvedl?
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    GEDI: no že se rozvede s máti mu řekly... a řeklo mu to víč kartářek...
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    OMI: :-) už dávno děti nepřeperu :-))))
    OMI
    OMI --- ---
    ZELINKA: Já mu (synkovi) dycky řikám : Počkej, hochu, já byl mizera jako ty, ty si taky užiješ svoje, A teď si pojď pro honorář, ať tě s tím prutem nemusím na starý kolena honit po pokoji.
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    MEG: už jsem na to koukala z domu :-))) Nooo, kžná bychse někdy divila..... ale je jedna věc, kterou jsem nesnášela když jsem byla dítě ..když se mamka na mě podívala a říkala "počkej, tvoje děti ti to jsdnou vrátí!" já "moje děti NIKDY!!!Nebudu na ně jako ty!" .....kolikrát jse si na moji maminu vzpomněla, když jsem stála mezi dveřma a ječela "tvoje děti......." děs! :-)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    MEG: dost dobrý hlášky !-D
    GEDI
    GEDI --- ---
    MIKATCHOU:
    Nejsem v obraze. Jak že mu to řekli kartářky?
    MEG
    MEG --- ---
    OMI: a to by jako neměli? ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam