• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUERGAJsou rodiče našimi přáteli či nepřáteli?aneb rodiče si člověk nevybírá...
    MEG
    MEG --- ---
    BNC: spíš to vidím tak , že k ostatním činnostem nevidíme jako nezbytně nutné dítka povzbuzovat (jako hospoda, hospoda, rande, koncert a tak dál). ;-))) ale naslouchat jim umím, za tím si teda stojím. jenže chvíle, kdy něco samy od sebe řeknou jsou velmi velmi vzácné.
    BNC
    BNC --- ---
    nevím jestli je tenhle syndrom rozsirenej ale moje rodice si myslej ze v 17ti se ma zivot skladat ze skoly, skoly, pak este skoly, a taky skoly, a skoly. a ze na vztay mam myslet potom ze na to nemam vek... nevim jestli sou tak naivni a myslej si ze sem treba jeste nemel holku :D mel sem jich ze se to na prstech nespocita a prave mam dlouhodobej 8 mesicni vztah... ja jim decentne tak vsechno rikam ale podle me jednym uchem dovnitř druhym ven přesně jak nam to naši milovaní rodiče cpou....
    MEG
    MEG --- ---
    JUASINHA a GEDI: asi tak nějak to funguje :-)
    GEDI
    GEDI --- ---
    MEG:
    Hm a mě kartářka řekla že mě manžel podvádí a budu mít dvojčata. . . .a nestalo se nic z toho :-).
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    MEG: mámě taky kdysi v mládí řekla,že ten muž,co je za dveřmi má modré oči a bude to její budoucí manžel a tak se taky stalo:-)))
    MEG
    MEG --- ---
    GEDI: na druhou stranu - možná by pak kartářky umřely hlady. :-)

moji rodiče mi vyprávěli, že byli kdysi u kartářky. byla jich tam celá parta a oni spolu tehdy čerstvě začali chodit. no a ta paní poznala, že ti dva se vezmou.
    GEDI
    GEDI --- ---
    OMI:
    Ráda lidem kazím jejich předsudky obvzlášť když se týkají mě osobně :-).Manžel říká že na svůj věk vypadám víc než dobře. . . :-).
    S vymejšlením už to ani moc nezkouší nedávno jsem slyšela jak varuje kamaráda "Radši řekni pravdu máma stejně všechno ví " :-).On to není takový kumš zjistit že v kuchyni užírá cukr když přijde a má ho kolem selé pusy. . . . ale přece mu to nebudu věšet na nos . . . .stejně na to za pár let přijde sám
    OMI
    OMI --- ---
    Mně vopičák, když do něj začnu rejt, řiká "táto. Zapomeň na to. To neřeš." Dobrej nácvik na pubertu, to už přidá jenom "to bys stejně nepochopil."
    OMI
    OMI --- ---
    MEG: Jasně, jenomže to chce dospěláckou zodpovědnost. Většina lidstva zůstala v dětinském "to oni, a dokažte mi to!"

GEDI: Když jsi kartářka, jsi taky baba, nebo mi kazíš poetické obraty? :-)
    Jak děti nesou, že nemá cenu si moc vymejšlet?
    GEDI
    GEDI --- ---
    MEG:
    Kéž by jsem jako kartářka potkávala v životě víc lidí s takovýmhle názorem :-)
    MEG
    MEG --- ---
    GEDI: mnoo, vzhledem mé životní filozofii, že z 99% mám svůj život ve svých rukách, nemá smysl ztrácet čas a energii hledáním viníka. ;-)
    GEDI
    GEDI --- ---
    MEG:
    Si piš vždycky je důležité najít vyníka . . . .život je pak hned jednodušší :-)
    MEG
    MEG --- ---
    GEDI: reklamace? :-)))) to by mě fakt rozesmálo
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    OMI: mám na to podobný názor jako gorg...když prostě o sobě víš,že by nemělo smysl připustit si víc do života partnera se s tejnými povahovými vlastnostmi,tak je lepší to utnout hned na začátku...stojí to nejspíš hodně sil,ale lepší než dojít nesmyslným rozchodům/rozvodům...navíc mám podobný "problém",že mám problém mít ráda ty stejné vlastnosti,co má ten druhý...možná kvůli tomu,že do toho člověka moc vidím...nevim no...u kámošek to beru,ale do života bych to nechtěla....

ad proklepnutí si vlastních dětí...myslim si,že to je určitě fajn,ale není lepší se tohle vše dozvědět od dětí,komunikovat s nima na stoprocent? u nás doam ta komunikace byla nulová a čím dál víc vidim,jak je to špatný...a te´d když se náhodnou zavede hlubší debata,tak to končí buď brekem nebo nařčením,že sem divná,co semnou bude apod...a je to jen o tom,že o mě neví naprosto nic...a můžou za to obě strany...
    GEDI
    GEDI --- ---
    GORG:
    I moje skušenosti jsou shodné. . .
    GORG
    GORG --- ---
    OMI: ne mě to tak dává smysl.
    GEDI
    GEDI --- ---
    OMI:
    Copak, kolega? :-)
    OMI
    OMI --- ---
    GEDI: A ještě horší jsou ti, co si přijdou nechat poručit, co musej udělat, ale pamatujou si stejně jenom to, co si slyšet přáli, zatímco to co slyšeli doopravdy jim ve zvukovodu vůbec neulpělo. Jejich verze nemá naprosto nic společnýho s tím, co jim lověk řekl, ale budou ho obviňovat, že jim poradil špatně.

Jako děti.
    GEDI
    GEDI --- ---
    OMI:
    Jen co se děti narodili udělala jsem jim jak numera tak horoskop. Není to žádná svatá listina podle které se řídím ale vím k čemu mají vlohy a kde holt musí přidat.

MEG:
    A to ještě neskuhrá na tebe že ty jsi mu to špatně poradila. To teprve potom mám chuť je nakopnout :-).
    MEG
    MEG --- ---
    imho pokud se někdo chce trhnout od rodiny a není zcela bezcitný, aby si neuvědomoval, jak tím ublíží zbylým členům, tak hledá podporu svého rozhodnutí všude možně.
    často to ale udělá, i když se mu jí nedostane. nebo to neudělá a zbytek života skuhrá, jaký má psí život, takový taky znám. ti mně snad štvou ještě o chlup víc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam