GEDI: ono všechno má dvě strany mince.... já toho o dceři myslím vím hodně... bude jí sedmnáct... jen pro upřesnění ...
máme nebo měli jsme víceméně kamarádský vztah.... byla jsme s ní na Protestfestu.... ne přímo s ní.. ale byla jsem na Reggae meetingu, abych viděla jak tráví volný čas... musím říct, že to byl moc fajn víkend pod stanem...ne že bych neměla výhrady.... ale v rámci normy ....
a vyústilo to k tomu, že po odchodu manžela jako kdyby převzala jeho roli... chovala se jako přes kopírák...neustálé hádky... já ji nemám problém respektovat jako osobnost, ale ona mne ano.... já si ale nepřipadám ještě jako odepsaná ženská, jako obslužný personál rodiny.... a tak došlo z mé strany k nejhoršímu.... víceméně jsme ji vyhodila.... k biologickému otci.... a tam najednou bez problémů dodržuje to, kvůli čemu se se mnou neustále hádala....
je mi to strašně líto.... jsem z toho fakt neveselá.... když teď, když strašně potřebuju kvůli malýmu mít v sobě sílu, klid a nebýt úplně sama.... když ten puboš jde za svým pohodlím podle mě poněkud příliš sobecky na úkor soudržnosti rodiny... ale nic s tím nenadělám
jen mám pocit, že jsme jako rodič selhala taky, že neumím vytvořit, naučit, že soudržnost rodiny, těch nejbližších je hodně důležitá... ne-li nejdůležitější věc.... že v krizi by se rodina, nebo aspoň její zbytek měl semknout a překonat to společně.... já osobně mám co dělat, abych dceru úplně neodepsala.... abych ji nadále nebrala jen jako někoho, ke komu mám vyživovací povinnost a tečka