• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CROSS
    CROSS --- ---
    Poslední den nebo dva mi sem tam vyskakuje dialog požadující přihlášení mým Apple ID. Ještě jsem nepřišel na to, která aplikace nebo služba to chce, všechno funguje, updaty se stahujou, záloha do iCloudu běží. Z toho dialogu a z notifikace to absolutně neni jasný ("Sign-in required" my ass...) Nepozorujete někdo něco podobnýho?

Po tom, co dělal vlny ten Krauseho článek jsem o něco víc podezřívavej.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BINARY_PARANOIC: Ja si ho objednal hned v 9 rano v den predprodeje z apple.cz a mel sem doruceni za 4-5 tydnu stejne jako vetsina lidi..Takze ses hodne velkej lucker..Dneska sem si byl na Xko nechat dat dopredu tvrzene sklo v iwantu v letnanech..prislo tam asi pet lidi ptat se na dostupnost Xka a vsem rekli ze do konce roku uspokojej tak tak predobjednavky a ve volnym prodeji budou skladovky nejdriv v lednu...U alzy sem mel u predobjednavky dodani uz 3.11 coz bylo spravne..a pak mi rekli ze abych ten telefon dostal tak mam zaplatit o 15 tisic navic..nebo cekat do prosince.

COWBOY
    COWBOY --- ---
    TIGU: Ok, na to se chystám.
    TIGU
    TIGU --- ---
    COWBOY: To je jedno - nakupovat můžeš bez SIM - ta je jen k aktivaci a i na to stačí mrtvá. Mám zablokovanou od přechodu k jinému operátorovi a používal jsem ji bez problému k aktivaci iPhonu (neměl jsem jinou potřebné velikosti). Jinak vytopení nebude mít vliv na tuto akci. Prostě bych zkusil s tím Apple ID něco stáhnout v iTunes na Macu/PC.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    BINARY_PARANOIC: Tak jen pro informaci, iPhone mi byl právě odeslán. Takže při zcela běžném objednání od Applu je zboží edpedováno 5 dní po oficiálním zahájení prodeje. Toliko k oné idiocii :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    AILAS: No je fakt, že simka vevnitř je mrtvá.
    AILAS
    AILAS --- ---
    COWBOY: Není to 2 faktorovym ověřením?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FREELA: Jo, je tam 7.1.2
    FREELA
    FREELA --- ---
    Navic na iphone 4 jde dat maximalne sedmicka myslim
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELDE: Jako při založení id. Možná appstore na iOS 8 už nemá veškerou funkcionalitu.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NELDE: Jako v appstore?
    NELDE
    NELDE --- ---
    COWBOY: iOS 8- už asi není podporovaný.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NELDE: Ale když jsem to zakládal v té 4, tak se to tváři, že to vsechno proběhlo. Jenom AppStore to nebere.
    NELDE
    NELDE --- ---
    COWBOY: Pak jedině založit to Apple Id na novějším iPhonu nebo přes počítač - je možné, že stará verze iOS (tuším 8) už není kompatibilní se sw na serveru.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NELDE: Vše co tam bylo jsem vyřídil.
    NELDE
    NELDE --- ---
    COWBOY: A není něco v emailové schránce?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Přátelé, budu mít na Vás asi hodně hloupý dotaz. Předesílám, že iPhone mám od 3G přes 4, 4S, 5 do 6plus.
    Teď jsem našel v šuplíku před lety odloženou 4. Tehdy se tvářila jako mrtvá následkem pobytu ve vodě. Zkusil jsem nabít a šlo, zkusil jsem zapnout a šlo. Zkusil jsem smazat, šlo. Zkusil jsem vytvořit nové ID, šlo. Zkusil jsem přes appstore nainstalovat Waze a nastal problém. Pořád mi to píše, že tohle ID ještě na aapstoru nenakupovalo a je potřeba ho zkontrolovat. Zadám zkontrolovat a v podstatě vyplňuji to samé, co při vytváření toho ID, ale na konci mi to řekne, že ten email je už použitý. Jasné, je to moje nové ID, které jsem v obou mailech ověřil. Napadá někoho, co s tím udělat, kromě varianty s tím telefonem někoho trefit?
    Předem díky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    Jo to me napadlo. Ale pokud ho ma nekdo na sirku, tak asi na nem bezi navigace. Nebo nebezi a ma to jen jako stojan/nabijecku... pak asi jo. No v aute to vubec bude zajimave, protoze bude xicht relativne daleko a v divnem zornem uhlu... Uvidime...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: pry s tím někdo mívá potíže právě v autě, kde máš mobil na šířku.. kdyz se ti zamkne a potřebuješ ho najednou odemknout, musíš ho vyndat z drzaku a otočit, nebo zadat kod no..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    za jakeho duvodu by melo? Pokud to neberu jenom takove to "a proc ne"...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam