• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KOC256: v istylu v karoline je
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: Vedle...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI: V O2 mi rekli ze mozna v pondeli.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: nemeli je mit ode dneska na apple prodejnach?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: divné mi to nepřijde, ale přijde mi, ze to zorné pole, ve kterém tě kamera vidí a odemkne telefon, je dost malé..

KOC256: nerozumím..?:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    a zaloha prenesla fotky a maily, ale uz ne nainstalovany aplikace..no skvely kua
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: Co to he za zdroj? Kdyz to vidis tak obvyle...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: Tak to je takove prekvapive zjisteni ze pokud clovek neni v zaberu kamery tak se neodemkne ze? :)

To je jedna z veci, ktera mi prisla vylozene divna v tom videu (jako to podani prezentera). Ale nemam osobni zkusenosti tak kdo vi...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOUDY:
    KOC256: zrovna na tom videu to face ID nevypada uplne presvedcive - resp ano, ale jen kdyz je telefon v idealni pozici.. uvidime za par tydnu/mesicu, jestli bude nejaky progres.. stejne tak jako s 3rd party appkama, ktere nezohlednuji vyrez displaye (ktery me osobne nijak nevadi - to spis ten fotak, ten je fakt hnusnej..)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KOC256: Protože nevěřím že ti "překupníci" nemají stejný a že je to sprostá lichva. Pro tisícovku vývaru by to nikdo nedělal. Zvlášť když má na to aby jich koupil "za jim udanou cenu" tolik.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOUDY:
    Az na ten vykroj, ten borec v odkazovanem videu rika to same. + par veci kterym asi nerozumi :)

Ale co me v tom videu zaujalo, ze rika, ze to FaceId je dost pomale. Troxhu mi to pripomnelo prvni verze TouchId, kde top bylo ultra pomale a chybove...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FaceID je celkem dobry a nastaveni bylo rychlejsi nez touchID

telefon je o dost tezsi nez normalni iphone7

to vykrojeni displeje nahore je fakt ultrahnusny..Tohle by imho jobs nikdy nedovolil..
    to same ten fotak vzadu..proc to kua musi bejt vystouply aby telefon nemohl lezet rovne na stole?..To to za ctyri roky nemohli nejak vyresit?

jinak displej neni bezrameckovej..tenky ramecky tam samozrejme sou..

novy gesta sou v pohode a je to celkem intuitivni a logicky..

jdu si objednat bezdratovou nabijecku od samsungu :)

Samsung EP-PG920I černá - Nabíjecí podložka | Alza.cz
    https://www.alza.cz/samsung-ep-pg920i-cerna-d2412244.htm
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    Já si ho chci někde v obchodě osahat...

nevíte kdy budou mít DEMO kusy?

Jinak třeba jsem dostal následující odkaz:
    Apple iPhone X (první dojmy)
    https://www.youtube.com/watch?v=TmpJT71tygg
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    spis sem kuva napiste nekdo, kdo ho uz pouzivate, jaky je.. coz? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOWKING:
    Pokud mas nejaky nestandardní zdroj, tak dobře ti tak, ale proč se tu snažíš s nosem nahoru naparovat že to je normální?
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Nechceš si dát prostě inzerát do tržiště omg?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    23 s dani za IphoneX 256gb ?...urcite :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Heh :-) Tak okradli i tebe :-) 23 s daní. ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HOWKING: 256tka stoji asi 28 bez dane..ne 23..Jinak ty telefony nikde nejsou..budou az za mesic..ja bral podpultaky za 38 bez dane..na kazdym mam dvojku..ale net je plnej inzeratu Xek za 60k..tak teda asi jeste zdrazim, at na tech debilnich apple ovcich taky neco mam no :)

HOWKING
    HOWKING --- ---
    KOUDY: Já měl pokaždé iPhona (i teď 8) pět minut po té, co se objevil u nás na trhu a vždy za cenu takovou, že jsem ho za rok prodal se ztrátou 2 litry. I teď bych mohl mít za X-ko (kdybych chtěl, ale fakt ne) 256-tu za 23 (a možná jsi ho za ty prachy měl i ty, tak slušný vývar na debilech - blahopřeju) :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam