• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DREEK: a navíc je In stock!
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    DREEK: Kazdopadne s jim to povedlo obslehnout fakt hezky a ten launcher je taky krutrej. :)
    DREEK
    DREEK --- ---
    Temer k nerozeznani...
    NEW iPhone X Clone Unboxing!
    https://www.youtube.com/watch?v=vw-OcUvKtPs
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SAKALICEK: Nejsem obchodak a nemam BMW :)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    KOC256: Co mas za auto? Bmw?
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    lol
    Apple AI has been cataloguing women's 'brassiere' photos - ABC News (Australian Broadcasting Corporation)
    http://www.abc.net.au/news/2017-11-02/apple-iphotos-sorting-womens-bra-photos/9113108
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    LBW: hele do 4ky na vyzkoušení rozhodně nechod. Je to už takový retro ze z toho budeš nastvanej. Za mě minimálně iPhone 5s, případně 6 nebo SE.
    SHARK
    SHARK --- ---
    Tak jsem to doma dal na jednu hromadu :)))
    2x2g, 3x3g, 2x3gs, 1x4, 1x4s, 3x5, 3x5c, 3x5s, 1x6, 1x6s, 1xSE

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: narazil jsem na to omylem tudim na letesvetemapplem
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOC256: klikni do pole psani,pak klikni na tu A (appstore) ikonku vlevo,pak dej zpet od psani,pak ni na zase klikni... tak a zpatky nejak a uz se to schovali :) to samy to zapnout zpet
    SHARK
    SHARK --- ---
    KASUMI: kdyz budes premyslet o prodeji te ruple 6S tak mi pisni nejakej nastrel ceny tak nejak se v tom doma hrabu
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    TIGU: Pravda, kazdopadne ale az v 6s je druha generace :)
    TIGU
    TIGU --- ---
    TRIPLT: To není moc dobrý příklad, když vezmu v potaz, že 5S již TouchId mělo, takže 6 už byla druhá iterace ;) Nicméně ano, u menších změn je nižší šance na velkou chybu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KASUMI: ja jich prodal vsech devet pres vikend a ted je cenovka kolem 60k za kus preprodejich..masakr..mel sem jich vzit alespon 20 a zdrazit :))..sem moc hodnej no..ale po 72 hodinach s Xkem uz bych asi downgradovat nechtel...odemykani ksichtem funguje skvele a rychle...touchid/home mi nechybi.-..Jediny co me sere je, ze clovek nevidi hned procenta u baterky, ale musi sjet prstem zezhora dolu.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOUDY: dnes mi rekl v istyle, ze prej v lednu snad budou :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KASUMI: Jen navazu v kratkosti na upgrady... taky mi dava smysl pockat az na ty “s” verze. Napr touch id v iP6 se casto nechytalo a ip6s naprosto bez problemu. Verim ze iP X”s” bude s face id o krok dal a pripadne problemy se teprve projevi/vyresi :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: 7+

Jinak když už sem píšu, co teda nechápu (a někdo si tu na to stěžoval -- nekonzistence uživatelskýho rozhraní) je tohle:

Taková blbost, ale otravná. #firstworldproblems
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    aha tak pokud kliknu na to A ze spejli hned vedle messageboxu, tak to zmizi, ale za me bych se vubec bez toho obesel... ale pravda ze takto to uz tolik neobtezuje
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    no tak asi budu patrat kde se toho zbavim...

jinak to moje je iOS 11 na iP7... nemas neco jako 5C/S/... ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam