• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOUDY: To ti prijde spravne. Bezne bezdratove sluchatka ti nejdriv hudbu pocitac prekonvertuje do neakyho formatu (ztrata kvality), aby se pak ve sluchatcich konvertovali do analogu. Sluchatka od Apple novy (diky cipu W1) posilaji zvuk v puvodni kvalit bez konverze. Takze je jedno, jestli jde zvuk do sluchatek dratem, nebo vzduchem, kvalita je ciste o kvalite konvertoru a repraku. To ma aktualne Apple jako jedinej na trhu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ONDRA_99: no me prijde ze treba senny, bose nebo BO hrajou lip dratove nez bezdratove...airpods nejsou podle me zadna slava za ty prachy..ale zas chapu tu super technologii s nabijeci krabickou a hlavne se s nima da volat..:)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOUDY: Bezne bezdratove hrajou hur, nez dratove stejneho vyrobce. Apple bezdratove (AirPods, Beats) hrajou lepe, nez jejich dratove.
    AILAS
    AILAS --- ---
    Na cestách v MHD a po městě si člověk hudbu stejně neužije. Na takové to městské žvýkání stačí dle mého ty AirPods skvěle.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PSYKUK: ale nikdy nebudou hrat jako s dratama ne?..ja mam dratovy senny a beo H8 bezdratovy a prijde mi ze senny hrajou studiove lip..i co sem mel sluchatka od applu a srovnaval to treba s kossama tak mi sluchatka od applu vzdycky prisly spis jako takova nutnost kdyz si chce clovek poslechnout nejakej podcast nebo audioknizku..ale ne hudbu..:)..ten 3.5 jack me fakt mrzi..uz parkrat mi taky chybel..stejne jako me treba chybi ctecka sd karet u ipadu..:)
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    KOUDY: ja mam sice 6s, ale moje sennheisery hrajou bez dratu skvele ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    airpods a sennheisery sou trochu rozdil ale :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: Presne, ja si poridil AirPods a uz bych se k dratu nevratil ani za zlate prase.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KASUMI: zkuste to bez drátů, milý Marconi
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ten chybejici jack na 8 je fakt opruz
    uz 2x jsem vybehla s telefonem a se sluchatkama a bylo mi to k prdu, pac pouzivam sennheisery.. a mam jich nekolik, tze dat si tu redukci na jeden neresi muj problem
    grrr
    NIXX
    NIXX --- ---
    ONDRA_99: Podle čeho hádáš? Koppla dá 3,4A celkem, max 2,4A na port - rychlost nabíjení nebude problém. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/00291891/
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PAN_ILFORD: Na to mas krasny clanek primo "u zdroje": https://www.apple.com/batteries/maximizing-performance/
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    děkuju za odpovědi

tim neznačková jsem myslel ne-apple
    našel jsem v šupleti nabíječku Sony. k tomu lighting třeba od Avacomu a mohlo by to bejt cajk, ne?

taky bych rád věděl, který faktory nejvíc ohrožujou kapacitu baterky. snažim se dobíjet až když to klesne pod dvacet a do plna a za rok snížení kapacity cca o 2 procenta, což myslim docela jde. jakej na to má vliv právě nabíječka?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: No pak je otazka rychlosti nabijeni. Hadam, ze to nebude nic moc.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRA_99: no jasně, ale ber to jako odpověď ve stylu proč řešit nějaký obskurní nabíječky, když mi to Ikea prodá za 250. (To je samo bez kabelu.)

Jinak máte někdo zkušenosti s těma nabíjecíma podložkama z Ikea? Buď s iPhonem, co to podporuje, nebo i klidně s nějakým jiným HW.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: Tak IKEA neni "neznackova".
    CROSS
    CROSS --- ---
    PAN_ILFORD: používám na Apple i ne-apple techniku už roky USB nabíječku Koppla (ha ha) z Ikea a zatim mi neshořel ani dům, ani žádný zařízení v něm.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TIGU: To je velmi zajimava akvizice.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    PAN_ILFORD: 12W nabijecka Apple se dá koupit kolem 500kc + origo kabel kolem 300kc. Imho investice která se vyplatí, telefon budeš mít nabitej rychleji a oproti číňanům se nemusíš bát ze ti vyhoří byt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam