• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PHAILO: jop..bylo to malo. Ja mozna budu mit v pondeli deset kousku z nemecka..ale jinak sou vsude nedostupne.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KOUDY: Je to holt smutné. O2 jich dostalo 200, z toho 130 pustilo mezi lidi a 70 zůstalo pro VIP zákazníky. O Alze se taky psalo, že dostali 200 ks. To budou asi typově největší dodávky. Takže kolik toho mohlo do ČR přijít? 5, max. 10 tis. kusů?
    AILAS
    AILAS --- ---
    ONDRA_99: No to co jsem psal se týká jednoho sluchátka.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jak sem tu pred tydnem rikal :)

ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    AILAS: Hlavne tim, ze je kazde z nich samostatne, tak maji spoustu elektroniky 2x (oproti bezdratum, kde jsou sluchatka propojene).
    AILAS
    AILAS --- ---
    NIXX: V případě malých airpods ještě přidej baterku, 2 mikrofony, 2 pohybové senzory, optické senzory a další elektronika na rušení okolního šumu atd. :-) Podle mne jsou docela geniální a dobře udělaný kus elektroniky v tomhle form factoru a každý kdo je má si je pochvaluje.
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    KOUDY: mam sennheiser px_360_bt a jsem fakt spokojen. rekl bych, ze i bez dratu hrajou dobre.
    ale srovnani s airpods by me docela zajimalo :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CROSS: prijde mi to audiofilsky jako predrazeny pozlatko..stejne jako treba sluchatka beats..ale airpods sou zas alespon technologicky rekneme revolucne zpracovany a plno lidem na poslech cehokoliv stacej...Me jde spis o to odendani 3.5mm jacku kvuli tomu aby je mohli predstavit a zduvodnili si jejich prodej/vyrejzovali na nich dalsi penize...Tusim ze se to i nejak snazili hrat na vodotesnost..pritom samsungy vodotesny sou a 3.5mm jack maj..
    NIXX
    NIXX --- ---
    Stejně je to masakr, když si člověk představí, že ve všech bezdrátových sluchátkách je VF přijímač, dekodér, DA převodník a sluchátkovej předzesilovač - to všechno v miniaturních rozměrech napájený miniaturní baterkou :-)
    Bezdrátový sluchátka se asi hned tak doménou HiFi nadšenců nestanou... Někteří lidi jsou schopný za DA převodník a sluchátkovej preamp utratit desetitisíce :D
    Ale k tomu mobilu do MHD to může být fajn...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOUDY: aniž bych chtěl zabíhat do audiofilní debaty, sám poslouchám muziku poměrně málokdy (zvlášť ze sluchátek), co ti na Airpods vadí? Jak rozumět tomu „žádná sláva za ty prachy“?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOUDY: To ti prijde spravne. Bezne bezdratove sluchatka ti nejdriv hudbu pocitac prekonvertuje do neakyho formatu (ztrata kvality), aby se pak ve sluchatcich konvertovali do analogu. Sluchatka od Apple novy (diky cipu W1) posilaji zvuk v puvodni kvalit bez konverze. Takze je jedno, jestli jde zvuk do sluchatek dratem, nebo vzduchem, kvalita je ciste o kvalite konvertoru a repraku. To ma aktualne Apple jako jedinej na trhu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ONDRA_99: no me prijde ze treba senny, bose nebo BO hrajou lip dratove nez bezdratove...airpods nejsou podle me zadna slava za ty prachy..ale zas chapu tu super technologii s nabijeci krabickou a hlavne se s nima da volat..:)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOUDY: Bezne bezdratove hrajou hur, nez dratove stejneho vyrobce. Apple bezdratove (AirPods, Beats) hrajou lepe, nez jejich dratove.
    AILAS
    AILAS --- ---
    Na cestách v MHD a po městě si člověk hudbu stejně neužije. Na takové to městské žvýkání stačí dle mého ty AirPods skvěle.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PSYKUK: ale nikdy nebudou hrat jako s dratama ne?..ja mam dratovy senny a beo H8 bezdratovy a prijde mi ze senny hrajou studiove lip..i co sem mel sluchatka od applu a srovnaval to treba s kossama tak mi sluchatka od applu vzdycky prisly spis jako takova nutnost kdyz si chce clovek poslechnout nejakej podcast nebo audioknizku..ale ne hudbu..:)..ten 3.5 jack me fakt mrzi..uz parkrat mi taky chybel..stejne jako me treba chybi ctecka sd karet u ipadu..:)
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    KOUDY: ja mam sice 6s, ale moje sennheisery hrajou bez dratu skvele ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    airpods a sennheisery sou trochu rozdil ale :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: Presne, ja si poridil AirPods a uz bych se k dratu nevratil ani za zlate prase.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KASUMI: zkuste to bez drátů, milý Marconi
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ten chybejici jack na 8 je fakt opruz
    uz 2x jsem vybehla s telefonem a se sluchatkama a bylo mi to k prdu, pac pouzivam sennheisery.. a mam jich nekolik, tze dat si tu redukci na jeden neresi muj problem
    grrr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam