• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CROSS: nene..az u ksichtu ho mam
    ONDRA_99: to nevim covece..normalni raybany..nejakou polarizacni vrstvu samozrejme maj kvuli slunicku.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    ONDRA_99: Díky !
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_99: je super,ze vis i co si lidi mysli
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_PATA: No, tim ";)" nakonci jsi celkem naznacil, ze se jedna o ironickou otazku.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_99: ja jsem neco kritizoval? jsem se ptal pokud vim
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SWALLOW2: Drobna chybka, bez do appstore a tam ji dej vyhledat a stahnout. Normalne se stahne v pohode (a zachova nastaveni).
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOUDY: Nemas slunecni bryle s infracervenym filtrem? Naprosta vetsina bryly to nema, ale nektere ano. Pokud maji infracerveny filtr, tak iPhone nevidi tvoje oci a tak nemuzez zjistit, jestli koukas na display a nebo ne.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_PATA: Myslet znamena hovno vedet. Predtim, nez neco kritizuju je dobre si o tom neco zjistit. Kdyz mas TouchID, tak taky mas kod jako alternativu, proc by to tady melo byt jinak?
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Přesunul jsem se dočasně do rezervního IP6 a aplikace NYX mi píše že byla odstranena ze serveru a nejde nainstalovat. Co používáte? Dik
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOUDY: Neni to spíš tim, že od něj sedíš daleko? V kombinaci se (slunečními) brýlemi se mi zdá, že to vyžaduje kratší vzdálenost.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Me faceid nevezme kdyz sem v aute a mam na ksichte slunecni bryle...vzdycky to zkousi zamerit muj ksicht a pak si to vyzada kod...Premejslim jak dlouho to tomu cipu bude trvat nez se me nauci rozeznavat i ve slunecnich brylich :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_99: ok.ja myslel,ze to ma pouze face id
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    MALER: Nevím kam koukáš, ale SE 32 stojí cca 9, iPhone 7, 32 cca 16.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    to si ale vynucuje firemni politika (myslim tim nastavena na serveru)... ja nic nezapinam a nemohu to ani menit :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_PATA: Ne, muzes normalne zadat kod a odemknout to tim.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Tak ja to mam vyple, protoze je vetsi sance, ze mne 10x to heslo zada dcera (byt je hodna a nedela to), nez ze si nekdo da praci s tim mne to hackovat (nemam tam zadna cenna firemni data.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jen tak...hory v zime,lyzovacka...vyndam si Xko z kapsy a chci si zavolat.
    takze musim sundat helmu,bryle,kuklu? ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    No to jsou argumenty... :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROSS: *mám
    CROSS
    CROSS --- ---
    Jinak vtipný je, že Face ID to odemkne, i když má jedno oko zavřený. :-]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam