• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    PHAILO: Mne 64 nestaci
    Hudba
    Audioknizky
    Hry
    Whatsapp
    Fotky

Ale ted jsem se podivala a prekvapilo me
    Garage band - nikdy nepouzito - 1,7 gb
    Wot?:)))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PHAILO: hele ja mam hodne videi a fotek..ty zabiraj samotny pres 120gb..potom mam dost aplikaci a hudby.

PHAILO
    PHAILO --- ---
    AILAS: Měl bych zhruba 60 GB hudby, ale metrem skoro nejezdím, takže ji nepotřebuji offline
    AILAS
    AILAS --- ---
    PHAILO: Já tam mám třeba 43GB hudby. Nemusel bych ale bohužel není signál v metru...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KOUDY: Jen pro zajímavost - co v telefonu typově máš? Mně se nepovedlo zaplnit víc jak 50 GB, a to jsem tomu šel dost naproti.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FTN: ted uz jo..ale driv se nedelal a ja uz od sedmicky potrebuju 256...mam 180gb v iphonu
    FTN
    FTN --- ---
    KOUDY: Dělá se 128!
    Koupit iPhone SE - Apple (CZ)
    https://www.apple.com/cz/shop/buy-iphone/iphone-se#00,12
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VACA: vubec..SE je bozi telefon..5Sko se strevama ze sestky..pritelkyni sem ho koupil a nemuze si ho vynachvalit..ja ho mit nemuzu z jednoho duvodu..nedela se 128 ani 256
    AILAS
    AILAS --- ---
    PHAILO: :-)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    AILAS: Budu o tom přemýšlet..
    Přemýšlím..
    Pořád přemýšlím..
    ..NE
    AILAS
    AILAS --- ---
    PHAILO: Nechceš se na X vykašlat? Mám tu úplně nový super iPhone 8!
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    AILAS: Vůbec ne. Ale prodal bych ho. Hned :)
    AILAS
    AILAS --- ---
    PHAILO: Ještě někdo mne chce nasrat? :-D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    AILAS: To bych 8 prodal, ten skok je fakt výrazný.
    AILAS
    AILAS --- ---
    PHAILO: Kdybych si ho byl osahat minuly týden, nenechal bych si ze států dovést iPhone 8 :-)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    AILAS: No právě, je to jen psychické.. Ale ten pocit je přesto, že si to uvědomuji, velmi intenzivní..
    AILAS
    AILAS --- ---
    PHAILO: Když si to položíš na sebe tak je to skoro stejně veliký. Dneska jsem ho byl taky osahat a rozdíl oproti stávajícímu neplus formátu skoro žádný. Tu “velikost” dělá spíš to protáhnutí displeje.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Už mám taky, koupeno od rozumného překupníka. Je to skvělý, ačkoli na mě zatím X působí jako obrovské (přechod z 7). Byť je to asi jen optický klam kvůli velkému displeji.
    VACA
    VACA --- ---
    KOUDY: no jeste je tu rada SE ktera se malejch rozmeru stale drzi. Pro me je to jasny, ale pro tebe to asi bude neprijatelnej low-end levnej telefon hadam :D
    Ale trea pro me je cokoli vetsiho passe..

CROSS
    CROSS --- ---
    ad CROSS: jedinej problem, který pozoruju až timhle telefonem, je komunikace s rádiem v autě — občas se stane, že telefon při přehrávání BT do auta přestane zobrazovat takovou tu obrazovku, co ukazuje, co právě hraje. (Nemám car play, ale nějakej proprietární Mitsubishi systém). Nevim, jestli je to problém posledního iOS nebo přímo iP X, každopádně to pozoruju až s ním. (Následně pak přestane fungovat i ovládání telefonu z volantu... děje se to ale náhodně a jen občas, je to krapet nasírací, i když ne kritický.)

Po několika generacích asi zase iPhone, co se dá používat i bez pouzdra, v ruce drží, ale pokud ho někdo pokládá našikmo (na něco), aby z něj mohl číst a podobně, bez pouzdra to asi nepůjde.

Obecně za mě dobrý, telefon se chová tak, jak bych asi čekal, stabilizovaný oba objektivy; velkej displej v normálním těle etc.; jestli to stojí za ty peníze, to si musí každej zodpovědět sám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam