• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOUDY: Ale s fotkama v iCloudu to najdes taky a original se ti v tu chvili stahne. A jestli mas zalohu, tak kdyz se ti nahodou na iCloudu smazou, tak je snadno obnovis.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ONDRA_99: ja mam zalohu pres imazing na kompu, ale zaroven tak 5x tydne hledam nejakou starou fotku nebo screenshot treba z roku 2012..takze to mam i v telefonu.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOUDY: Ja treba to mam tak, ze na pocitaci si nechavam originaly kompletni knihovny fotek. Ten mam backupovany na timemachine (ext. disk). A v telefonu pak nemusim tahat originaly vseho (coz mne prijde zbytecne a zaroven to stejne nepovazuji za uplne dobry styl zalohy).
    AILAS
    AILAS --- ---
    PHAILO: Je pravda, že já vlastně taky ne. Asi se spíš děsím toho momentu kdy budu chtít poslouchat a nebudu moct. Což je třeba i dovolená kde nemám (mám omezený) internet. Řešit by se to asi dalo ale vyhrává lenost :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PHAILO: icloud uz mi fotky a videa 2x smazal pri nejakym syncu..stejne jako mi itunes uz nekolikrat smazaly hudbu ve founu..od ty doby tomu applackymu softu neverim a radsi si koupim telefon s vetsi pameti.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KOUDY: Fotky a videa řeší iCloud a hudbu taky, ne? Nebo jste tak často offline?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    PHAILO: Mne 64 nestaci
    Hudba
    Audioknizky
    Hry
    Whatsapp
    Fotky

Ale ted jsem se podivala a prekvapilo me
    Garage band - nikdy nepouzito - 1,7 gb
    Wot?:)))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PHAILO: hele ja mam hodne videi a fotek..ty zabiraj samotny pres 120gb..potom mam dost aplikaci a hudby.

PHAILO
    PHAILO --- ---
    AILAS: Měl bych zhruba 60 GB hudby, ale metrem skoro nejezdím, takže ji nepotřebuji offline
    AILAS
    AILAS --- ---
    PHAILO: Já tam mám třeba 43GB hudby. Nemusel bych ale bohužel není signál v metru...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KOUDY: Jen pro zajímavost - co v telefonu typově máš? Mně se nepovedlo zaplnit víc jak 50 GB, a to jsem tomu šel dost naproti.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FTN: ted uz jo..ale driv se nedelal a ja uz od sedmicky potrebuju 256...mam 180gb v iphonu
    FTN
    FTN --- ---
    KOUDY: Dělá se 128!
    Koupit iPhone SE - Apple (CZ)
    https://www.apple.com/cz/shop/buy-iphone/iphone-se#00,12
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VACA: vubec..SE je bozi telefon..5Sko se strevama ze sestky..pritelkyni sem ho koupil a nemuze si ho vynachvalit..ja ho mit nemuzu z jednoho duvodu..nedela se 128 ani 256
    AILAS
    AILAS --- ---
    PHAILO: :-)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    AILAS: Budu o tom přemýšlet..
    Přemýšlím..
    Pořád přemýšlím..
    ..NE
    AILAS
    AILAS --- ---
    PHAILO: Nechceš se na X vykašlat? Mám tu úplně nový super iPhone 8!
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    AILAS: Vůbec ne. Ale prodal bych ho. Hned :)
    AILAS
    AILAS --- ---
    PHAILO: Ještě někdo mne chce nasrat? :-D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    AILAS: To bych 8 prodal, ten skok je fakt výrazný.
    AILAS
    AILAS --- ---
    PHAILO: Kdybych si ho byl osahat minuly týden, nenechal bych si ze států dovést iPhone 8 :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam