Moje pocity po 24hodinách...
Včera se seklo obnovení ve stavu ...Obnovuji nastavení Apple ID... Dovolat se mi šlo... Tak jsem to nechal a když to tak bylo i ráno, tak jsem ho restartnul a pak už OK...
Dále tedy jak v autě...
Poklepání na zhaslou plochu je super! Dříve bylo nutné zmáčknout nějaký button...
Taky ho mám na výdechu. Trochu směruje nahoru. Po poklepnutí se samozřejmě musím na něho podívat (zapnutá pozornost) a jemně naklonit hlavu. Asi nic nepřekonatelného.
Ale obecně to je takové pomalejší. Hodně překlikávám aplikace třeba za chodu a dříve to jen záleželo jak rychle dvojkliknu. Nyní prostě musím podržet a vydržet těch (odhadem) 500ms než se dostane do modu přepínání aplikací. Asi se dá na to zvyknout, ale zatím je to takové pomalejší... Přiblížení je třeba extra zapnout a při použité je i jasné proč. Protože to není extra povedené. Trochu se to hádá s tím co tam případně má daná aplikace. To jsem používal hodně...
Jelikož s mobilem lovím kešky tak dneska jsem si všiml, že GPS je totálně mimo. Možná sněhem, možná se musí nějak vylepšit APP, ale prostě i při zapnutí maximální citlivosti trvalo hodně dlouho než si GPS všimla, že jsem o 100 metrů jinde. Ale ve WAZE zatím OK. Toto je věc, která mě zatím trápí nejvíce...