• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MUXX
    MUXX --- ---
    Stari baterky muze mit vliv na rychlost telefonu:
    PSA: iPhone slow? Try replacing your battery! : iphone
    https://www.reddit.com/r/iphone/comments/7inu45/psa_iphone_slow_try_replacing_your_battery/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Tak GPS nefunguje dobre porad a to co jsem myslel ze se mi bude hodit nefunguje taky :)
    AILAS
    AILAS --- ---
    CROSS: to já taky. Proto píšu “kromě updatů” :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    AILAS: ono to je asi individuální, já mám všechno povypínaný, rád si přečtu, co je novýho v různejch updatech aplikací. A když náhodu žena stáhne nějakou knihu pro děti do některýho z iPadů, o to nutně nestojim. :-]
    AILAS
    AILAS --- ---
    PREPRESS: tady bych vypnul jen aktualizace.
    Muzika a ostatní se ti tam stáhnou jen pokud ten nákup uděláš na jiném zařízení a to beru naopak jako výhodu, když vezmeš do ruky třeba iPad a máš to tam taky (muziku co sis stáhnul do telefonu, knihu/aplikaci).
    Jediné aktualizace stahuju jen na Wi-Fi.
    CROSS
    CROSS --- ---
    PREPRESS: dřív šlo tohle nastavit i pro Settings jako takový, aby tam pak nesvítila otravná badge, teď koukám, že už to nejde.
    PAYA
    PAYA --- ---
    Da se nejak zkusit upozornovani na aktualizace iOS? Aby my kazdy den nevyskakovala ta hlaska o aktualizaci. Si uz pomalu pripadam zas jak na Windows :/
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KOC256: no ja to vcera nainstaloval a od te doby, nechapu proc, ale deje se dost divna vec...

hledam mail, ktery je na exchange, ale neni uz primo v telefonu... telefon jej najde, ale pokud je v mailu vic prijemcu, tak mi ukaze jen primarniho odesilatele a zbytek nic... “Reply all” tedy nejde... neuveritelne me to vytaci...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Tak o GPS ani zminka. Z ostatnich oprav se mi bude hodit max jedna co vim :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Na to cekam jak na Bozi smilovani...

Snad to opravuje tu GPS!

AILAS
    AILAS --- ---
    ASAFA: kolik do toho chceš investovat? iPhone SE ke dobrá volba pro začátek ale je menší (pro někoho výhoda pro někoho naopak) a neumí 3D Touch který se rozjíždí čím dal víc. Pak podle ceny/možností 6S nebo 7.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Aha, ja to pochopil tak, ze po opetovnem usnuti telefonu ti zmizi.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Diky moc
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CHILDINTIME: Máš pravdu. A 6 stojí taky pod 10, pokud hledá větší displej
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    ASAFA: pokud koukas po novych telefonech tak 5S nekupuj! je to stare. Koukej po iPhone SE, ktery se da sehnat za podobne penize, pritom je to aktualni model a bude jeste dlouho podporovany. Alternativou muze byt iPhone 6 nebo 6S, na ktere ted byvaji akce.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    JYRKA: Tak 5s, to už je asi jedno, díky..Takže stačí prohledat net? Nová by byla fajn, ale měl jsem za to ze 5 (5s) už se nová neprodává?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    ASAFA: iPhone 5 ne, je na něm starý OS. Takže od 5s výše. A tu seženeš za hubičku i novou.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Ahoj, shanim jako dárek na zkoušku, nevim zda se to dotyčná naučí či ji bude iOS bavit iphone5 nebo 6. Kdyby někdo měl nebo věděl prosím pošta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam