• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    AILAS
    AILAS --- ---
    PHAILO: Nevím co to asi znamená ale nikde se tam nepíše že to opravdu FBI dostala. Tvrdil si že už data někomu dali a zatím jsi to nepodložil.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    iCloud Backups Not as Secure as iOS Devices to Make Restoring Data Easier - Mac Rumors
    https://www.macrumors.com/2016/03/02/icloud-backups-less-secure-for-restoring-data/
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    AILAS: Je tam napsaná politika Applu vydávat v případě warrantu. Současně, že v té věci obdržel Apple warrant. Tak co to asi znamená?
    AILAS
    AILAS --- ---
    PHAILO: ano, že jsou připraveni poskytnout. Ne že to udělali jak jsi psal. A není to napsáno ani v tomto článku. Takže kde je teda napsáno když se to podle tebe stalo?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PHAILO: Je tam, že jsou připraveni poskytnout. Když budeš hledat dál, zjistíš, že je v tomto případě skutečně poskytli.

Apple’s policies state that it will share iCloud data with law enforcement agencies if there’s a valid warrant.

Apple served with warrant for Texas shooter’s iCloud data - The Verge
    https://www.theverge.com/.../16679426/apple-search-warrant-icloud-iphone-sutherland-springs-shooting
    AILAS
    AILAS --- ---
    PHAILO: tam se píše, že Apple něco FBI vydal?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    AILAS: Viz třeba PHAILO | iPhone - Apple reinvented the phone .... [ PHAILO @ iPhone - Apple reinvented the phone .... ]
    AILAS
    AILAS --- ---
    PHAILO: kde se o tom něco píše?
    PHAILO: máš někde link? Nic jsem nenašel.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PREPRESS:
    tak nechci vylozene kus za kus na pockani, ale treba tyden?

Kdyz mi opravovali u TMO 6S kdyz jsem si ho rozflakal, tak me prave udivilo, ze to posilali do holandska. Az nyni jsi mi osvetlil proc.

A do tretice... No borec se netvaril ze tech 14 dnu kvuli holandska ale kvuli toho ze nevi jak to diagnostikovat... Coz mi primo rekl...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    PREPRESS: Mesic? Ja ted resila reklamaci - vymena kus za kus a cela akce trvala necelych 14 dni a to jen proto, ze jsem nejdrive menila dorucovaci adresu proti objednavce a pak, ze byly vanoce. Jinak by to byl tyden.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PREPRESS:
    1. nejsou v Ostravě (což by balík sice vyřešil, ale...)
    2. na webu vidím "Apple service provider" ale nevím zda to znamená, že jsou autorizovaným partnerem Apple pro Apple záruku.
    3. já s ČS neměl nikdy problém a vlastně nemám ani nyní. Jen me zaujala ta hláška. V porovnání s tím, když čtu na netu jak Apple mění zařízení kus za kus a analyzuje si dané chyby (jak u GPS DROPu, tak třeba u zeleného pruhu).

Trochu jsem čekal, že řekne něco jako, že založí ticket někde na apple a tam někdo vyhodnotí, že ty první kusy tímto trpí (což někde psali i na netu). Ale dle toho co řekl, to spíše vypadalo, že si tam nahraje svoje APPLE ID a začne nějak řešit, zda ho GPS naviguje/nenaviguje přesně.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak řešení mého DROP GPS mi v Českém servise odhadli na 14 dní. Když jsem se ptal co se za tím termínem skrývá, mi bylo sděleno, že se s danou závadou nikdy nesetkal a že neví jak by to měl testovat. Dále následovalo jen smutné koukání typu: "víc ti k tomu neřeknu". Tak uvidíme :)

Samozřejmě jsem se jako u každého problému musel prokecat tím, že jsem reinstaloval, použil všechny možné návody z internetu atd. atd.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: zatím je to prý jen v apple storech, ale mění všechny od 6tky aniž by to zkoušeli. Prý se to nedá nijak diagnostikovat :-D
    CROSS
    CROSS --- ---
    EFESH: je to samo možný, ale to jsme zase u toho, že se bavíme o Apple, o Apple Store a Apple zaměstnancích. Jestli a jak to prosákne do českých servisů — ale tak on to jistě někdo vyzkouší.
    EFESH
    EFESH --- ---
    CROSS: Možná ne...
    Apple will replace iPhone batteries even if they're still 'good'
    http://mashable.com/...iphone-battery-replacement-29-diagnostic-results/?utm_cid=hp-h-3#nm22hjtwrOqc
    VFISA
    VFISA --- ---
    k tomu screen replacement:

ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Presne tak.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Pamatuji si dobře, že pro reklamaci v záruce apple (do jednoho roku) není třeba krom mobilu vůbec nic že?
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam