Otázka pro uživatele 6S nebo 7čky. Už hodně dávno jsem měl iPhona 3G, no všechno bylo jinak, není to dobré pro srovnání. Pak jsme začal kupovat telefony řady Galaxy S, měl jsem zatím všechny, vždy jak vyšly. Teď mám Galaxy S8 a uvědomil jsem si, že mě ten telefon vlastně hrozně sere. Pořád se to tak nějak posekává, vzhled nekonzistentní, pořád nějaké widgety a chobotiny, no řekl jsem si, zkusím zase iPhone. Mám po zkušenostech se samsungy jeden požadavek, a to zásadní, nechci skleněná záda. Klouže to, otisky, upatlané to je. Takže mě připadá v úvahu 6S, které se mě líbí 3,5 jackem, hodně střídám různá sluchátka, které používám na denní bázi, také připojuji telefon v autě, do věže, vše po staru, 3,5mm jackem. A nebo teda sedmička, která je prostě novější a přeci jen ta redukce tam je. A teď už konečně k otázce, má smysl kupovat teď v únoru 2018 nové 6Sko? Je to i na nejnovější verzi iOS plynulý telefon? Hry hraji minimálně a když už, tak spíše nějaké karetní, jde mi jen o naprosto plynulou konzumaci obsahu, poslech muziky, správu času, pracovních mailů, kalendáře apod.
Co srovnání se sedmičkou? zase berme v potaz poslední updaty. díky za rady