• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    EFESH
    EFESH --- ---
    DOOSH: to sem -priznavam- vubec netusil, dekuji

ONDRA_99: jj, chapu, jen jsem doufal v nejake snadne reseni. proc to stahli z icloud.com, kde to tak driv fungovalo, to fakt netusim... a ze zbezneho hledani online to podobne citi desitky tisic uzivatelu...
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    EFESH: na telefonu můžeš tažením označit stovky fotek najednou (pokud nemáš teda nějaký starý iphone se starým iOS)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    EFESH: Nevim, Windows nevedu. Ale snazil sem se ti rict, ze misto reseni to na pc tak to lepe udelas primo na iOS zarizeni.
    EFESH
    EFESH --- ---
    ONDRA_99: ja myslel na pocitaci (aka Windows)..na telefonu porad nemuzes tahnout a oznacit 100 fotek, to leda klikanim, ktere je bud pomale, a nebo kdyz jedu rychle, kazda 4-5 fotka se neoznaci a musim klikat znova...

chjoo
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EFESH:
    souhlasim, ze nektere veci ma trochu predpotopni...

- oznacovani na icloud webu
    - stale nesmyslne odhlasovani icloud webu
    - zakladni editace v icloud webu (otaceni)
    - pokud zrusim live foto (editace), tak zustava ve slozce live
    - kdyz jsem v minulosti delal sdilene album, tak to najednou nezvladlo kolem 100 fotek a kdyz jsem pridaval na dvakrat tak je nesmyslne seradil

To tak co me v rychlosti napadlo
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    EFESH: V iOS muzes vybirat hromadne celou sbirku fotek.
    EFESH
    EFESH --- ---
    je mi z toho skoro do breku, ale...

Windows 10 - co je moje nejlepsi volba pro mazani stovek fotek z telefonu, idealne skrze icloud?

- icloud.com nepovoli oznacit vis souboru s SHIFTem (!@##%$##@ !! )
    - iTunes se k tomu vubec nema
    - icloud pro windows sem stahl, a to i pres podporu Apple (pres jejich chat) mi fotky z icloudu neukaze vubec, patricne adresare na mem PC jsou prazdne....

Chapu ze APple ma obcas dost bizarni postoje k naprosto banalnim zalezitostem, ale tohle je primo k placi...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BRUSINKA:
    Já to tak dlouho provozoval, ale od poslední major verze apple se mi začaly mixovat hovory a nedokázal jsem to nijak oddělit.

Pokud ti jde o sdílení appek, tak pak lepší založit rodinu... :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    BRUSINKA: takhle to provozuju, problém to neni. Počítej s tím, že ne-apple služby jako třeba whatsapp jsou vázaný na číslo (takže nová registrace).
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    ONDRASEEEK: Super, diky za potvrzeni. Ja si nebyla jista, jestli to neni nejak osetreny, aby tim clovek neobchazel treba nakupy nebo tak, ale ted jsem v zahranici a hodi se mi fungovat na dvou cislech bez neustalyho prehazovani simky, takze bezva, ze to jde.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    BRUSINKA: sanozrejme ze muzes.... jen si ohlidej, aby ti treba nechodily zpravy na obe... v nastaveni zprav... jinak zadny problem
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Ahoj, nevite, jestli muzu mit pod jednim apple id dve telefonni cisla (na dvou iphonech)? Nedela to nejakou neplechu treba v imessages nebo tak?
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    CROSS:
    PSYKUK:
    7FLAMES: dikz moc, vsechno vyzkousim a dam vedet
    7FLAMES
    7FLAMES --- ---
    EX_ESKADR: Já si nechal vyměnit baterku v http://www.iphoneservis.cz a po půl roce jsem zjistil, že měla 560 cyklů. Mám podezření, že tam dali nějakou jetou.
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    EX_ESKADR: nahod si aplikaci baterry life, zkontroluj stav ty baterky tam, jestli neni na 99 nebo 100 %, tak asi neni neco v poradku

Pripadne pripoj k Macu s naistalovanou aplikaci Coconut battery, tam vidis nejen zivotnost baterky, ale i pocet cyklu...
    CROSS
    CROSS --- ---
    EX_ESKADR: první, co mě napadá, je jak byla stará (a teda v jaký kondici) ta baterka, co tam dali. Jestli nějaká ze zásob z dob, kdy 4S byla ještě relevantní...

Jinak vyndat (a vyměnit) baterku ze 4S je jednoduchý, takže by neměl bejt problém zkontrolovat přinejmenším vnější parametry toho, co tam dali (co e na ní napsaný a pod.)
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    Chci se zeptat - starou 4Sku jsem nechal vymenit baterku v iMate v Dejvicich. Po vymene zadna zmena, baterka se vybiji stejne rychle. Muze podle vas bejt problem jeste dal v telefonu, nebo me proste ojebali a nechali mi tam tu starou?

Jake mam ted moznosti? ..vase zkusenosti?
    Diky
    TIGU
    TIGU --- ---
    MATESISKO: Já většinou zajdu do iStylu, neb se mi nechce nikam cárat. Jsou autorizovaný servis a zatím dobré zkušenosti.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KLONOVAC:
    pres icloud.com
    jeste byla nejaka app icloud snad na PC kde se to delo samo...
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    MATESISKO: Já mám dobrou zkušenost s ITS, z Prahy teda, ale iPhone na opravu posílají do svého servisu právě v Brně. Zkusil bych je.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    Nepodarilo se mi tady dohledat, tak se zeptam, kam nejlepe s telefonem do servisu v Brne? Chci resit dve veci:
    - vymenu baterky v ramci toho vymenneho programu
    - a rovnou i zluty flek na displeji toho sameho telefonu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam