• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    CROSS:
    PSYKUK:
    7FLAMES: dikz moc, vsechno vyzkousim a dam vedet
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    EX_ESKADR: nahod si aplikaci baterry life, zkontroluj stav ty baterky tam, jestli neni na 99 nebo 100 %, tak asi neni neco v poradku

Pripadne pripoj k Macu s naistalovanou aplikaci Coconut battery, tam vidis nejen zivotnost baterky, ale i pocet cyklu...
    CROSS
    CROSS --- ---
    EX_ESKADR: první, co mě napadá, je jak byla stará (a teda v jaký kondici) ta baterka, co tam dali. Jestli nějaká ze zásob z dob, kdy 4S byla ještě relevantní...

Jinak vyndat (a vyměnit) baterku ze 4S je jednoduchý, takže by neměl bejt problém zkontrolovat přinejmenším vnější parametry toho, co tam dali (co e na ní napsaný a pod.)
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    Chci se zeptat - starou 4Sku jsem nechal vymenit baterku v iMate v Dejvicich. Po vymene zadna zmena, baterka se vybiji stejne rychle. Muze podle vas bejt problem jeste dal v telefonu, nebo me proste ojebali a nechali mi tam tu starou?

Jake mam ted moznosti? ..vase zkusenosti?
    Diky
    TIGU
    TIGU --- ---
    MATESISKO: Já většinou zajdu do iStylu, neb se mi nechce nikam cárat. Jsou autorizovaný servis a zatím dobré zkušenosti.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KLONOVAC:
    pres icloud.com
    jeste byla nejaka app icloud snad na PC kde se to delo samo...
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    MATESISKO: Já mám dobrou zkušenost s ITS, z Prahy teda, ale iPhone na opravu posílají do svého servisu právě v Brně. Zkusil bych je.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    Nepodarilo se mi tady dohledat, tak se zeptam, kam nejlepe s telefonem do servisu v Brne? Chci resit dve veci:
    - vymenu baterky v ramci toho vymenneho programu
    - a rovnou i zluty flek na displeji toho sameho telefonu
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak dobry
    Oprava provedena zaruční výměnou zařízení za bezvadný kus . Výstupní test OK
    EFESH
    EFESH --- ---
    KASUMI: cokolada?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak jsem dala reklamovat ipad mini s vadnym pixlem
    na cernym pozadi je videt pod urcitym uhlem hneda tecka
    blby je, ze na prodejne to videt nebylo
    tak jsem zvedava
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    Ahoj, prosím o radu. Jakým způsobem obvykle stahujete fotky z iphone do PC? Já jsem vždy stahoval normálně pomocí Importu fotek, který mi Win sám nabídnul. Líbilo se mi, že jsem si mohl nastavit, aby v názvu fotky bylo na prvním místě datum. Při poslední pokusu o stažení fotek do PC se mi ale stáhla pouze videa a při dalších pokusech vždy jen videa. Měli jste někdo stejný problém/doporučíte mi jiný způsob stahování fotek, aby bylo možné nastavit název fotky s datem na prvním místě?
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    SZANDA: Jen doplnim co napsal CROSS - mel jsem 6S - a ten hlinik je sice krasny, ale jak to ma ty radiusy, tak mi to klouzalo jako prase. Prechod na 7 jet black to vyresil.. kdyz to prezenu, tak ten telefon drzi jak prilepeny. Jedine, co ti ale bude vadit - hrozne se to patla.. ale to mam v pazi.. 3x denne na to dychnu, otru o triko a je jak novej..))
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SZANDA: Další možnost, která mě napadla až teď nedávno (taky nejsem příznivcem různých krytů) je nalepit na zadní stranu fólii. Čekám až přijde, pak uvidím jestli to byl dobrý nápad.
    CROSS
    CROSS --- ---
    SZANDA: no já bych teda oponoval, že sklo v ruce klouže míň, než hliník (porovnávám šestku a sedmičku s Xkem [čti "desítkou"]), ale je to subjektivní a před nákupem si to asi osaháš (to rozhodně doporučuju).

(Nicméně píšu to s vědomím, že osmičku ve výběru nemáš, spíš jen k tomu hliníku.)
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    KINGRICHARD: Já měl SE v ruce cca 30minut tady od kolegy a já mám na hovno oči, jsem rád, že jsou telefony trochu větší už. Taký mám celkem pracky a dělala mi problém i klávesnice, ale zvažoval jsem jej. Navíc právě ten force touch se mi velmi líbí.

SUBTITLES017: Je tam rozdíl jen 2000Kč při 32GB variantě, která by mě stačila, cca 15GB muziky a pár aplikací, to se dá.

CROSS: Navíc tohle, tak nějak jsem klidnější a od S7 a S8+ jsem si zvyknul na to, že lije jak z konve a já neřeším jestli musím telefon schovávat nebo ne. Navíc už mi S8 jednou spadla do hajzlu, to jsem byl rád, že je vodotěsná.

ONDRA_99: Je to zvláštní, ale nechci pouzdro, dám si tak maximálně nějaké sklo na displej a možná ani to ne, mám rád fajn tenký mobil, vysloveně mě různá pouzdra začala před časem vadit a to sklo klouže a je nepraktické. My se s hliníkem máme rádi :-)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    KINGRICHARD: me zacina pomalu srat ze je to maly....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SZANDA: Jinak gratulace k poznani. At koupis kterykoli od 6S novejsi, tak to imho budes mit lepsi, nez to co mas ted :D
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SZANDA: Osobne bych sel cestou vyberu velikosti kterou chces a pak koupil ten nejnovejsi model v dane velikosti (pro tebe teda 7/7+/SE), jak jsem psal uz tady ONDRA_99. Delsi podpora, rychlejsi a mezi 6S a 7 ta vodeodolnost taky "naurazi". Ja osobne mit problem se sklenenyma zadama, tak bych asi hledal neake rozumne pouzdro a i tak koupil novy model. Ja se jich bal, ale musim rict, ze se mne to libi (castecne i tim, ze hlinik se se mnou nema rad).
    CROSS
    CROSS --- ---
    SZANDA: sedmička je vodě odolná (neptal ses, ale...)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    jo a k force touch - na to jsem si tak zvyknul, ze kdyz vezmu do ruky SE co má přítelkyně, tak mi to vyloženě chybí..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam