WZINOKINO: no já s tim minulej tejden právě byl na čištění u iphone point kde ho rozebrali a vyčistili komplet. Problém se instantně zlepšil, vlastně zmizel, takže sem přešaltování na novou sim odložil z lenosti. Dnes mě to donutilo.. Ale líp než oni bych to asi nevyčistil.
Jako oni se nechaj sehnat i celkem agresivní čistící prostředky na kontakty, ale jejich účinek je často krátkodobej protože rozleptaj tu vrstvu čimž odstraní oxidaci a špínu a je to v ten moment efektivní, ale zpravidla ten narušenej povrch pak oxiduje ještě rychleji... A já jsem si před lety právě u zmíněné 6310i vyzkoušel mnoho způsobů o záchranu kontaktů, precizně vyčištěný, postupem času všemi možnými i nemožnými prostředky, při měření naprosto exelentní vodivost. Znovu napružení kontaktů, různý podkládání sim/ baterky, fixace proti pohybu všeho. Všechno co tě napadne, stavění se na hlavu. Ale stejně už to nikdy nefungovalo spolehlivě a na telefon se člověk blbě podival a "vložit sim", to prostě jeden nepochopí.
Tady spíš bych jako poslední zoufalej pokus pokud se to ještě zhorší/stane nepoužitelný, bych zkusil přeletovat/nechat někoho přeletovat celou sim tray, nebo tu součástku vedle simtray co s tim souvisí a prej na tohle muže taky mít vliv. A to jen proto, že je mi fakt žinantní vyhazovat jinak plně funkční telefon na kterym sem 2x měnil display a jednou baterku (je teď v kondici) a kterej mi vyhovuje do koše... Už bych se spíš smířil s tim když by prostě chcípnul uplně. No možná se staně že když mě to někdy vypije moc krve, tak s tim jebnu a argument pro SE bude :)