• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    4PTO
    4PTO --- ---
    4PTO: tak to podle všeho vypadá na CPU, baterku jsem objednal novou, ale zbytečně. Hřeje jen CPU ostatní se jeví bez poškození..

kde sakra vymění CPU? pár YT videí jsem viděl, nevěděl by někdo kde v EU? případně to počká na cestu do HK, ale kdyby to šlo i dřív a blíž...:D
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    4PTO: Nechceš sedmičku? :) kamarádka ji má volnou.. kdyžtak pošta
    4PTO
    4PTO --- ---
    6 iphone se mi dnes bez předchozího varování začal extrémě(!) přehřívat, vypnul se, dál se hodinu přehříval vypnutej (když to začlo měl 49% baterky -v dobré kondici-) a pak umřel..

--nechystá se někdo upgradeovat a tím pádem prodat něco s 256/128gb? --
    KABIS
    KABIS --- ---
    BOD1E: Pardon, sice v zasade naplava, ale evidentne uz Pragocentrik... Praha )
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KABIS: V které části naši krásné vlasti se má ten servis nacházet?
    KABIS
    KABIS --- ---
    Ranko, mam dotaz, holcine ze zahranici co tu je na chvili na navsteve prestal iphon zrat simku (nenacte ani moji, jeji simka v mym telefonu facha). Mozna to bude mit co docineni s predevcerejsi bourkou, kdy telefon trosku zmokl, prestalo to fungovat vcera z niceho nic. Nevite o nejakym rozumnym (idealne rychlym a levnym) servisu/nekom, kdo by se na to mohl podivat? Predem dik.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: měl jsem setting odsunutý někam na třetí stranu, ale sralo mě to. Takhle z hlavy ani neřeknu, proč do nich furt lezu (asi jako BOD1E koukám na baterku, na mobilní data a pod.), ale prostě praktickej pokus ukázal, že to je furt něco.

Naopak bankovní aplikace a doplňky k hodinkám (Auto Sleep, Heart Watch, Activity++) jsou zastrčený, protože na ně kouknu tak jednou za den, nebo je pouštim z notifikace. Prominentní Appstore mě teda taky trochu překvapuje, ale holt každej to má jinak. ;–]
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOD1E: Tak ja to mam taky na plose, ale spise ze zvyku. Aktualizuji vetsinou doma vecer z wifi a asi by to nemuselo byt kazdy den a do nastaveni chodim asi mene casto nez do banky nebo do nejake hry.

Spise mi to prislo usmevne, kdyz se nad tim zamyslim...
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KOC256: V nastavení kde co - nejčastěji se dívám co mi tak strašně žere baterku :) V App Store pátrám po nových aplikacích a aktualizacích těch stávajících.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOD1E: A co tam?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KOC256: Protože tam lezu co chvíli.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Je zajimave jak si casto zaslouzi samostatne policko homescreeny Settings a App store. A pritom takova blbost...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOD1E: Nejsi dobry pozorovatel :). Ja ho vidim 5x vcetne tveho prispevku a nekde jsem videl i b.nyx ale ted v rychlosti nevidim.
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Tak jo

VACA
    VACA --- ---
    VACA: Ale protoze ja jedu na archaickym telefonu a zrovatak iOS, tak za nedilnou soucast home screen povazuju i ten GO launcher. Kterej uz se, sakra, neda nikde stahnout. Chtel sem si ho dat to toho staryho ipad mini abych mel stejne prostredi. Grrr :(

Jinak jo, mam tam narozdil od zdejsiho standartu hodne obrazovek/stranek... Ale ja moc nepouzivam ty slozky sem linej se dokopat k tomu to nejak roztridit... ale ja vlastne ani moc nelistuju tema screenana, to hlavni mam na home a v launcheru, zbytek spoustim prez hledani... Samozrejme skala app odpadu co se nepouziva, to k iPhone proste patri :D

VACA
    VACA --- ---
    KOC256: Moje skromna home si drzi v podstate nemenou konzistenci uz radu let.

HERKULES
    HERKULES --- ---
    ALI: Už asi rok :)) je na to tady klub. Ale docela to vázne ...
    ALI
    ALI --- ---
    HERKULES: neco takovyho se chysta? to bude tak za pet let ne?
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    BOD1E: Já čekám, až bude ten novej (dokonalej) klient. Současnej mám sic na hlavní stránce, ale ve složce :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: To jsem se ještě nenaučil. :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY: Ja se naucil delat pravidla a ty tisice neprectenych, ktere ani cist nechci mam tam :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam