• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NIXX: Takže je hledač a není vyhledávač.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    tak teda fajn..

KULHY
    KULHY --- ---
    Ukaž home a já ti řeknu jaký jsi

NIXX
    NIXX --- ---
    COWBOY: asi jsme se nepochopili. V kontextu ankety je "hledač" ten, kdo používá vyhledávání. "Třídič" je ten, kdo radši swipne na konkrétní obrazovku (vleze do konkrétní složky) a odtud aplikaci spustí... předpokládá se, že aby byl člověk efektivní bez vyhledávání, musí mít appky na obrazovkách setříděné.
    Podle mě je ta anketa nešťastně zadaná, protože ten, kdo swipuje sem a tam a "hledá" aplikaci, se zařadí jako hledač, přestože nevyužívá vyhledávání. Uff...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HERKULES: Jen pro doplneni, jde to i z novejsiho telefonu na starsi. Jediny pozadavek pro obnovu je mit stejny, nebo novejsi iOS (a samozrejmne dost mista).
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    BOD1E: Počkej a nic nemaž. Zálohy jsou kompatibilní. Zapneš novej foun, obnovíš ze zálohy a jedeš dál jako by se nic nestalo.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NIXX: Nepoužívá vyhledávání, ale hledá. To bys taky mohl prohlásit, že třidič je každý, protože tím, že si aplikaci nainstaloval, tak ji zatřídil do přístroje. :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Já sem pankac...mám ty appky rozhazeny hala bala bez nějakýho konceptu :D
    NIXX
    NIXX --- ---
    HAVANA: To pak ale nepoužíváš vyhledávání, takže v kontextu této ankety jsi třídič ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Já sem hledac...vlastně mě baví swipovat zleva doprava :D
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Ahoj, dotaz: umřel mi iPhone 6 (prej že základní deska) a jelikož byl firemní, odevzdal jsem jej a čekám až proběhne schvalovací kolečko a dostanu nový. Pokud ten starý iPhone 6 na iCloudu odstraním z mých zařízení, nesmažou se mi i zálohy toho zařízení? Resp. ještě (asi hloupý) dotaz - půjde záloha iPhone 6 rozbalit na novější model? Jde mi hlavně o fotky a kontakty, zbytek ať klidně vezme čert.
    CROSS
    CROSS --- ---
    FLLIP: akorát během nějakýho update systému mi Siri odškrtla všechny aplikace z vyhledávání, takže jsem je musel pozapínat po jedný, aby je vyhledávání nabízelo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FLLIP:
    já to mám stejně a osobně se cítím hledačem
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KOC256: na první obrazovce mám přetříděno, zbytek (většinou) hledám. Tady nutno podotknout, že Siri umí docela slušně nabízet ve vyhledávání aplikace, takže často nemusím ani nic vypisovat.
    KOC256
    KOC256 --- ---

Hledač vs. třídič

23 hlasy od 23 respondentů

MUXX
      MUXX --- ---
      Dejte nekdo hlasovani. Napriklad
      - tridim/uklizim
      - hledam
      - pul na pul
      - neco jineho (napr nemam zadne aplikace)
      DAVYKING_CZ
      DAVYKING_CZ --- ---
      Jsem ani nevěděl, že je Nyx aplikace. Jinak dnes už app netřídím a na dalších obrazovkách to mám jen poházené. App poustim přes vyhledávání.

ARMADILLO
      ARMADILLO --- ---
      4PTO: OK, to jde :)
      4PTO
      4PTO --- ---
      ARMADILLO: sehnal jsem 7 256gb novy kus po vymene za 11,5 to je myslim ok cena + rok v zaruce jeste. ale dik
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam