• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ASAFA: Tak to ti pekne lzou. Moderni originalni baterie od Apple se rozhodne nemusi niak "nabijet do plna" nebo podobne orgie, co se delavali drive.

SUBTITLES017: Jak si sehnal origo baterii mimo servis?
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    ASAFA: Tapni na to “kondice baterie beta” a v dalším menu musíš vidět to co na přiloženém screenshotu. Jestli ne, tak je baterie špatná.

ASAFA
    ASAFA --- ---
    BOD1E: No hele dobil jsem ji skoro doplna a na můj vkus teda klesá hodně rychle nato ze je nová.
    Říkají ze by se měla parkrat nabít doplna aby měla největší výkon.
    Na druhou stranu přítelkyně má ip ještě bez vymenene baterie a má u baterky kondice baterie beta, ale není tam servis...
    Myslíš tedy vážně znovu reklamovat. Nastoupil jsem na ne sice friendly ale rázně a netvarili se ze by kecali.
    Leda ze si někde nakoupili baterky a prodávají ty své no
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BOD1E: Verze iOS v obou případech 11.4
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    ASAFA: Nedávno jsem měnil v iStyle baterii na ip6 za cca 840 Kč telefon poznal hned že má novou a přepnul na plný výkon. To samé kamarád před pár dny s ip 5s. Dali ti tam buď vadný kus, nebo shrábli prachy a na výměnu se vykašlali. Určitě reklamovat.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    SWALLOW2: na fr apple store normalne je
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Čiste informačně pokud by nekdo z vas věděl, prosim nehledejte ses tim. Prave jsem ve Francii a rozbil jsem si firemní SE ... v ČR mi ho opraví ale do te doby budu 14 dni offline. Takze se nabízí varianta koupit SE ( které potom dam synovi) myslíte ze to je jeste mozne? Líbí se mi jak je malý, a i v rámci sourozenecke rovnoprávnosti nemůže syn dostat nic jiného nez co uz ma Bracha :-) Vím ze v Praze se koupit dat, ale netuším jestli i tady, pres Apple Store uz ho tu nevidím. Diky moc
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Ne. CIA chtela ziskat pristup k datum. Tady jde o to, ze smazany iPhone odemknes (odparujes od iCloud uctu).

HAVANA: Ve zkratce blbe. Tusim ze chteji "puvodni fakturu" tzn. doklad o koupeni kdyz byl novy.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ONDRA_99: a jak chces dolozit vlastnictvi?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    nebyly by to ty zadni vratka, ktera apple tvrdil ze nema?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KUTAS: No kdyz dolozis vlastnictvi, tak to tusim Apple odblokovat umi.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Dá se nějak vyřešit, když si bývalý majitel zamknul iphone - zjevně přes icloud.com/find - tak to nějak odblokovat?

Respektive, jak zjistit, kdo je ten bývalý majitel? Hláška na telefonu neuvádí celý jeho email jen první písmeno...

Snažim se z práce zprovoznit nějakej starej iphone jako náhrádní řešení a díky týhle fičůře se to nedaří... stejně jako dopátrat kdo ten telefon měl sakra předtím (je to 4S, takže x let zpátky).
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ANDR3_I: V beta verzi je ten sw. pro kontrolu stavu baterie.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ASAFA: Není pořád ještě v platnosti ta akce na výměnu baterii v origo servisech za cenu kolem 700kc?
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    ja nikdy baterii vymenenou v telefonu nemela a ukazuje mi to taky beta ?

ASAFA
    ASAFA --- ---
    Tak prej originál kus. Nevím, nepoznám to, vyfotil jsem si ho. Údajně je to beta verze, ze systém iOS neumí číst nové baterie. Netuším zda je to pravda.

ASAFA
    ASAFA --- ---
    ONDRA_99: Tak dal jsem za to 2,5k tak bych byl celkem rad kdyby to bylo origo
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ASAFA: Tak jako pokud jsi zaplatil za vymenu za novou originalni baterku, tak bych sel reklamovat, ze ji tam nemas (nebo ze je tenhle kus neaky vadny).
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Aha aha a mám teda zajít nějak na reklamaci nebo co byste doporučili?
    MUXX
    MUXX --- ---
    ASAFA: Ma ti to ukazovat “zdravi” baterie. Nejspis mas neoriginalni a tak ti to pise “servis” protoze se to s ni neumi domluvit.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ASAFA: To se tvari, jaky kdyz by si tam mel neakou spatnou baterku.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Vyměnil jsem si baterku, 20 minut, na počkání, pecka. Jen zatím se vybiji rychleji než stará:) hádám ze to je třeba tím než si sedne, zajede se. Co znamená ale to kondice baterie beta?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam