• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    PAYAXY: Letos.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Tak to zamrzání telefonu asi dělá Waze. Dnes jsem si ho třikrát pustil a pri pokusu o jeho vypnutí způsobilo zamítnutí telefonu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nejaka alternativa za apple pen? Samozrejme cenove dostupnejsi ? :-)
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    Dají se nějak na iPhone nahrát další slovníky pro definování slov při čtení textu (prostě tyhle slovníky http://www.idownloadblog.com/2015/09/08/how-to-define-words-manage-dictionaries-iphone-ipad/ ). Na macu se dají nahrát i vlastní a docela dost používám česko-anglický a rád bych něco podobnýho i do iPhonu. Externí aplikace apod. neřeším. Díky!
    VACA
    VACA --- ---
    KOC256; FRANCIMOUR: je to tak. Vo půlnoci sem ho radši jel vyzvednout, a bylo tam zrovna asi 7minut "odložení"...

Ale vlastně nevim jestli celou tu dobu vopravdu zvonil a vibroval... Baterka byla 98%, a tak si řikám že to sežralo nějak málo, na to že /jestli/ to tam zvonilo ty dvě minuty každejch 8minut po dobu 5-ti hodin.
    Takže to možná po nějaký době fakt vzdá, a pak už třeba jen rozsvítí obrazovku..

FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    KOC256: Já si myslím, že s pauzama zvoní pořád... ale snad se mýlím
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VACA: Tak jak to dopadlo?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    PAYAXY: Tech clanku na toto tema uz byly “stovky” dokud to neoznami oficialne apple tak nicemu neverim :/
    VACA
    VACA --- ---
    Prosimvas, jak se chova iphone kdyz dlouho zvoni budik a nikdo ho nevypne, vzda to?

Zapomel jsem ho, a jsou na nem nastaveny naky budiky. Tak nevim jestli to resit pac se dostanu z prace rano, a nebo to neresit. Hrozne nerad bych totiz nekoho uvadel k nepricetnosti celou noc zvonicim telefonem...

Moc dik
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SMOKY: Jsem to tu postoval nize. Byla to nakonec jedna appka, kterou jsem zarizl.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    manželka má dlouhodobě velkou spotřebu dat, 80% jsou systémové služby - čas a místo, co to může být?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    HAVANA: uz aby to bylo.. ale podle me si jeste pockame
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    HAVANA: ten článek je pro CZ i SK...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PAYAXY: Who cares? U nás bejt má
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    Bude? Nebude?
    Apple otočil: Má veľký záujem o spustenie Apple Pay u nás | Živé.sk
    https://www.zive.sk/clanok/133490/apple-otocil-ma-velky-zaujem-o-spustenie-apple-pay-u-nas/
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    AVALON_CZ: Když mám telefon na prdeli, tak ho asi moc neutlumim.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    AVALON_CZ: Co vim tak jen u SE
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    COWBOY: Spíš ho tvoje tělo utlumí a kvalita signálu jde dolu, taky mi to dělala low-cost BT sluchátka. Dělaj to i AirPods?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FRANCIMOUR: No mně to dělá na chalupě a právě jenom v momentě, kdy ten telefon se možná trochu kroutí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam