• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    VFISA
    VFISA --- ---
    Je někde soupis společnosti, kde se dá zařídit mimozarucni výměna baterie iPhone6? V USA za to chtějí $29 a tady v ČR jsou jen “normalni” ceniky? 1200-2000 a čekání týden. WTF? Díky!
    WERT
    WERT --- ---
    Btw: obcas se mi omylem stane ze pripojim mobil ke kompu kabelem kvuli nabijeni a mam zaplej personal hotspot:))) a to pak data letej dost rychle do haje:)))

Jen takovej namet kam to treba muze mizet...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MUXX: U appstore ne. Ale treba mapy.cz nebo Geocaching. A tezko mohu zakazat uplne vsechno. Bylo by fajn kdyby umal ios omezeni treba na objem dat.
    MUXX
    MUXX --- ---
    Co jsem zakazal app store pres mobilni data tak uz se mi to znovu nestalo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FARFELOO:
    i na iOS 11. Prostě se občas něco splaší jen tak mi vycucne 100MB dat :(

Jednou to bylo ASI po přechodu z wifi na LTE, kde proste pokracoval ve stahovani. Ale to se delo vzdycky...
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    FARFELOO: zkus My Data Manager
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Někdo na iOS12 komu telefon taky žere data? Tento měsíc mi došly už dvakrát, což se ještě nikdy nestalo ani zdaleka. Měření dat moc nefunguje, nejde totiž seznamem scrollovat...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Ahoj gesta pro vypínání aplikaci jsou jen na iPadu a iPhone X?
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    JYRKA: Ok, zkusím:)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    FRANCIMOUR: Kolegovi se to delo taky. Pomohla odinatalace a opetovna instalace
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FRANCIMOUR: Přesně.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    COWBOY: Me to dela kdyz jedu nekam dele a mam iphone v nabijecce a pusteny Waze, tak pak je ten telefon uplne mimo...
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    PAYAXY: Letos.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Tak to zamrzání telefonu asi dělá Waze. Dnes jsem si ho třikrát pustil a pri pokusu o jeho vypnutí způsobilo zamítnutí telefonu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nejaka alternativa za apple pen? Samozrejme cenove dostupnejsi ? :-)
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    Dají se nějak na iPhone nahrát další slovníky pro definování slov při čtení textu (prostě tyhle slovníky http://www.idownloadblog.com/2015/09/08/how-to-define-words-manage-dictionaries-iphone-ipad/ ). Na macu se dají nahrát i vlastní a docela dost používám česko-anglický a rád bych něco podobnýho i do iPhonu. Externí aplikace apod. neřeším. Díky!
    VACA
    VACA --- ---
    KOC256; FRANCIMOUR: je to tak. Vo půlnoci sem ho radši jel vyzvednout, a bylo tam zrovna asi 7minut "odložení"...

Ale vlastně nevim jestli celou tu dobu vopravdu zvonil a vibroval... Baterka byla 98%, a tak si řikám že to sežralo nějak málo, na to že /jestli/ to tam zvonilo ty dvě minuty každejch 8minut po dobu 5-ti hodin.
    Takže to možná po nějaký době fakt vzdá, a pak už třeba jen rozsvítí obrazovku..

FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    KOC256: Já si myslím, že s pauzama zvoní pořád... ale snad se mýlím
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VACA: Tak jak to dopadlo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam